reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madziu widziałam to zdjęcie twoje z maluszkiem na NK świetne jest wiesz!!!! :-) bardzo pozytywne! ;)

mój już śpi
Dziękuje:tak:
Madzia czym Ty karmisz Kacperka bo on rośnie w oczach:-D
Już je inne rzeczy niż mleczko:-)Rośnie rośnie
Madzia a co za głosowanko będzie od 6 marca ???
Na takim moim innym forum,głosowanie na to zdjęcie co widać.Można głosować tylko raz i dać 1,2 lub 3 punkty za fotke.Tylko Ren próbowała wejść i trzeba sie zalogować:-(

reklama
wiem wiem... :) ale strach ma zawsze wilkie oczy. Zobaczysz że będzie okej. Ja przed porodem też się trochę bałam wiadomo pierwszy raz.. ale przy drugim dziecku na pewno już będę bardziej wyluzowana to mogę śmiało przyznać dziś nawet :happy:

To zazdroszczę Ci dobrych wrażeń :)
Ale dobra już nic nie gadam... jeszcze zdążę się pewnie nastresować... jeszcze troszkę czasu przede mną :)

reklama
heha a teraz jeszcze na seksa mąż mnie wyciąga wiec soryy:-p;-) wariatka jestem wiem..
jak nie zasnę pozniej to wpadnę pewnie ale tu cisza widzę..:sorry2:

wyłazić z krzaczorów kobietki :angry::-D;-)

Do góry