Madziaas
Już jesteś:)
Madziu i jak i jak?Kinia - pokaż pokaż :-)
Super że Kasia wychodzi.
A my zaliczyliśmy wczoraj neurologa i usg
Agapas ,Ren widze Was dziewuszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu i jak i jak?Kinia - pokaż pokaż :-)
Super że Kasia wychodzi.
A my zaliczyliśmy wczoraj neurologa i usg
No to dobrze,że u neurologa wszystko dobrzeno u neurologa wyszło że mały ma zwiększone napięcie w obręczach barkowych, barkach i rączkach. Dlatego szybko robiliśmy usg przezciemiączkowe żeby sprawdzić czy są przyczyny neurologiczne. Na szczęście nie. Wszystko ok. Przyczyny są pediatryczne. Idziemy na instruktaż rehabilitacyjny i będziemy sobie ćwiczyć. Za miesiąc kontrola i do roczku mały będzie pod okiem neurologa.
Aga ja Ci moge tylko podpowiedzieć z mojego doswiadczenia co nieco. Pieluszki testowałam Huggies, Happy i Pampki. Zostałam przy pampkach bo tamte sztywne jak cholera. A kosmetyki pokupowałam Nivea i nie używam. Kąpiel w emolientach. Do noska frida i woda morska w sprayu Sterimar
no u neurologa wyszło że mały ma zwiększone napięcie w obręczach barkowych, barkach i rączkach. Dlatego szybko robiliśmy usg przezciemiączkowe żeby sprawdzić czy są przyczyny neurologiczne. Na szczęście nie. Wszystko ok. Przyczyny są pediatryczne. Idziemy na instruktaż rehabilitacyjny i będziemy sobie ćwiczyć. Za miesiąc kontrola i do roczku mały będzie pod okiem neurologa.
dziekuje z takim wsparciem latwiej to przezyc i dojsc do siebie, bedzie dobrze- musiRen kochana....:-(
Na pewno wam się uda.. teraz jest wam źle i to jest normalne wiadomo.. ale przyjdzie taki dzień że jeszcze bedziecie sie cieszyli. Tulam mocno cię
Pozdrawiam was!
no to fajniusio ze juz wroci do domku :-)Pisałam do Kasi
Dobrze sie czuje,dzisiaj wychodzi do domciu
ja musialam troche w czytaniu nadrobic;-)Madziu i jak i jak?
Agapas ,Ren widze Was dziewuszki
dobrze ze to nic z przyczyn neurologicznych, napewno pocwiczycie i bedzie coraz lepiej az bedzie calkowicie dobrze:-)no u neurologa wyszło że mały ma zwiększone napięcie w obręczach barkowych, barkach i rączkach. Dlatego szybko robiliśmy usg przezciemiączkowe żeby sprawdzić czy są przyczyny neurologiczne. Na szczęście nie. Wszystko ok. Przyczyny są pediatryczne. Idziemy na instruktaż rehabilitacyjny i będziemy sobie ćwiczyć. Za miesiąc kontrola i do roczku mały będzie pod okiem neurologa.
Mnie brzuszek też swędział ale smarowałam i to troszke pomagałoCześć Ren. Kochana przykro mi z powodu wasze straty. Ale będzie dobrze, zobaczysz... Uda się :-):-):-).
Poczekam jeszcze przez weekend, jak nic się nie zmieni to skontaktuję się z lekarzem na pewno. Na razie nic mnie nie boli, tylko swędzi bardziej.
Suupernasza nowa kanapa
Agapasku ja taką wode do noska w sprayu dostałam w szpitalu w paczce
A cc nie jest takie złe,ja to przeszłam. Myśle że i sn i cc ma swoje dobre i gorsze strony.Ale jak kolwiek sie rodzi to o bólu sie zapomina bo czekamy na tego zdrowego,ślicznego maluszka