reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja już na innym wątku napisałam do AGNIESIAK ale i tu napisze bo widze że i AGAPAS boi się cc:tak:to ja powiem jedno że nie ma czego się bać i tak trzeba urodzić i wazne aby dzieciątko zdrowo się urodziło a jaka drogą to już mniejsza z tym:tak:ja przeszłam oba porody i powiem że i w takim i takim są minusy jak i plusy tak więc praktycznie na równo bo pomimo cc to operacja to jednak sn także nieoszczedza i pojawiają się powikłania i niestety niekiedy bardziej niebezpieczne dla dziecka niż cc:tak:ja jestem zadowolona z obu porodów gdzie przeszłam swoje w nich ale co najważniejsze że moje dzieciątka urodziły się zdrowe a ból poszedł w niepamięć:tak:tak więc nie myśleć w jaki sposób się urodzi a tylko o tym aby dziecko zdrowo urodzić czyli tak jak nam jest wskazany poród :tak:skoro zalecenie jest na cc to tak trzeba bo sn wtedy może zaszkodzić jak i na odwrót:tak:heh ale się rozpisałąm :-p
czesc
dziekuej Wam za wsparcie
ja juz w domu dzis mialam zabieg, jakos sie trzymam najgorsze juz bylo teraz tylko dojsc tzreba do siebie
przykre to starsznei bo bardzo sie cieszylismy ze sie udalo
ale sie nei poddamy
zycze Wszystkim Wam duzo zdrowka i spokoju
witaj kochana tulam mocko i ciesze się ze masz takie optymistyczne myśli bo i takim ludziom szybciej się udaje bo wiara uczyni to że będziecie cieszyc się nie jednym bobaskiem co bardzo mocko tego życze:tak:
Pisałam do Kasi:tak:
Dobrze sie czuje,dzisiaj wychodzi do domciu
suuuper:-)
no u neurologa wyszło że mały ma zwiększone napięcie w obręczach barkowych, barkach i rączkach. Dlatego szybko robiliśmy usg przezciemiączkowe żeby sprawdzić czy są przyczyny neurologiczne. Na szczęście nie. Wszystko ok. Przyczyny są pediatryczne. Idziemy na instruktaż rehabilitacyjny i będziemy sobie ćwiczyć. Za miesiąc kontrola i do roczku mały będzie pod okiem neurologa.
no to super:-)poćwiczycie(a to jest dobre nawet i dla dziecka który nie ma takich zaleceń a warto pocwiczyć troszku)i będzie super a Igorek będzie miał z tego super zabawe:-)
A u mnie dziewczyny jakoś tak dziwnie... brzusio rośnie, skóra się rozciąga i strasznie swędzi w okolicach pępka. Wczoraj zaczął mnie swędzieć sam pępek i wyobraźcie sobie, że zauważyłam, że coś mi cieknie z pępka. Taka jakby ropna wydzielinka, niewiele tego jest, ale jednak.... Nigdy czegoś takiego nie miałam, więc jestem troszkę przestraszona tym, ale mam nadzieję, że to dzidziusiowi nie szkodzi, bo w końcu on nie jest połączony z moim pępkiem.....:no:.
ojej to nie brzmi za wesoło:sorry:ja bym zadzwoniła już dzisiaj i skonsultowała bo jednak ropa w okolicy brzuszka w czasie ciąży...no jednak lepiej to odrazu skonsultowac:sorry:
nasza nowa kanapa :)
supcio:-)

AHA GŁOS ODDANY:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja postanowiłam być eko i zadbać by w przyszłości nasze maluszki miały świeże powietrze :-) klikajcie codziennie, dzięki :-)

Witajcie kochane:-D:-D:-D

Przepraszam, że Was nie poczytam:-:)-:)-(

Mężusia od wczoraj nie ma, bo pojechał na delegację do Serbii, ale już jutro wieczorem wraca -> na szczęście:-D:-D:-D ale od wczoraj do dziś do 15:00 jest u Nas moja siostra Patrycja, a dziś o 15:00 przyjedzie druga siostra Agata -> na wymianę:-p:-p:-p

Wczoraj same kąpałyśmy Bartusia, bo tak to jest zadanie Tatusia, który jest z tego bardzo dumny:-D:-D:-D Muszę się pochwalić, że mamy bardzo grzecznego synka, bo generalnie cały czas śpi i je i strasznie mało płacze:-D:-D:-D chyba, że już jest mega głodny:eek::eek::eek: i przy kąpaniu też jest bardzo grzeczny -> chyba lubi wodę:-):-):-) np. dziś w nocy spał od karmienia po kąpaniu, czyli od około 20:00 do 2:30, a potem obudził się o 6:30 i spał, aż do 10:30:-D:-D:-D daje nam pospać:-)

W następnym tygodniu jedziemy do lekarki, bo miała do Nas wczoraj przyjechać, ale mamy strasznie rozjeżdżoną drogę i raczej, by tu nie wjechała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku:-):-):-)

A teraz dumna Mamusia chwali się Bartusiem:rofl2::rofl2::rofl2:
i nie tylko:-p:-p:-p

Zobacz załącznik 209452Zobacz załącznik 209453Zobacz załącznik 209454Zobacz załącznik 209455

MAGGIE weszłam ale nie wiem gdzie kliknąć aby oddać głos:sorry:
MAMA SÓWKA witaj:-)zdjęcia super a synuś cudeńko:-Dps.siostra ma tak samo na imie jak:-p

reklama
Patrysiu chyba na strone wystarczy wejść bo na liczniku jest że 3 osoby odwiedziły :tak:

Mama Sówka - super że Bartuś taki grzeczniutki :-) I jaki on przystojniaczek już. :-)

Do góry