reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

czesc
dziekuej Wam za wsparcie
ja juz w domu dzis mialam zabieg, jakos sie trzymam najgorsze juz bylo teraz tylko dojsc tzreba do siebie
przykre to starsznei bo bardzo sie cieszylismy ze sie udalo
ale sie nei poddamy
zycze Wszystkim Wam duzo zdrowka i spokoju

reklama
czesc
dziekuej Wam za wsparcie
ja juz w domu dzis mialam zabieg, jakos sie trzymam najgorsze juz bylo teraz tylko dojsc tzreba do siebie
przykre to starsznei bo bardzo sie cieszylismy ze sie udalo
ale sie nei poddamy
zycze Wszystkim Wam duzo zdrowka i spokoju
Kochana wiesz jak mi przykro,ale uda Wam sie na pewno
Zresztą Ty wiesz.....

Ren kochana....:-(
Na pewno wam się uda.. teraz jest wam źle i to jest normalne wiadomo.. ale przyjdzie taki dzień że jeszcze bedziecie sie cieszyli. Tulam mocno cię

Pozdrawiam was! :happy:

Cześć dziewczynki
Widze Maggie,że miałaś wczesną pobudke.Ja miałam po 6 ,ale teraz mały zaczyna przysypiać:tak:
Z tym rumiankiem ja wiem od mojej mamy,że po koperku jest kupka,a po rumianku nie
Miłego dnia

witam was:)

My dziś na nogach od 7. rano na zastrzyk a teraz już po śniadaniu i zaraz pojdziemy na chwilę pospacerować taką ładną pogodę dziś mamy :)
Zaraz wam pokarzę nasz nowy zakup jeżeli chcecie.

Fajnie że Kasia już wróci do domku!

reklama
Do góry