reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM:-)
Oj Kacperek widze tresuje mamusie :-D Madziu może on odrazu chodzić zacznie :eek:
A Igorek od soboty kupy nie walnął. Za to od 18.00 do 19:30 leżał na macie i walił z piąchy słonia, śmiał sie do małpki i gadał z papugą :-D A ja w tym czasie upiekłam kruche ciasteczka. A jak mi jutro pozwoli to zrobie naleśniki z farszem
kochana ja miałam ostatnio podobny problem w ciągu 4 dni zrobił jedną kupke(jest karmiony piersią)dlatego dałam mu 100ml herbatki koperkowej a następnego dnia wywalił takiego klopa że wszystko się aż przelewało i ciuszki do prania a dzisiaj z rana powtórka z meeega wielką kupą:tak:co może dawaj mu te herbatki(czubata łyżeczka na 100ml wody przegotowanej letniej):tak:

Hej Maggie
Spał od 19 do 2 w nocy,przebrałam go,nakarmiłam i spał do 6 jakoś:tak:
A jak Igorek?
Uciekam na śniadanko:)

mi Młody spał od 21 do 3potem o 6 pobudka. Dałam mu cyca na leżąco i zasnęłam i koło 8 sie obudziliśmy razem :-D Ale dziś mi marudzi strasznie. Spi po 30 miut i krzyk :-(

WITAM:-)

kochana ja miałam ostatnio podobny problem w ciągu 4 dni zrobił jedną kupke(jest karmiony piersią)dlatego dałam mu 100ml herbatki koperkowej a następnego dnia wywalił takiego klopa że wszystko się aż przelewało i ciuszki do prania a dzisiaj z rana powtórka z meeega wielką kupą:tak:co może dawaj mu te herbatki(czubata łyżeczka na 100ml wody przegotowanej letniej):tak:
Patrysiu nie pomaga. Wczoraj mu rumiankową dałam, dziś już zapodałam czopek glicerynowy i 5 minut później kupa była. Ale boje sie mu dawać te czopki :-(

Madziu daj znać jak będziesz wiedziała co z Kasią? Chyba już po wszystkim :eek:

Własnie co z Kasią? Dajcie znac.

A ja wróciłam z konsultacji ortopedycznej.. i lekarz wypisal mi skierowanie na cc:szok: Normalnie nie wiem czy się smiac czy plakac:eek: Straaasznie sie boję. Jutro pójdziemy z M do szpitala bo nie wiem czy mam się wczesniej umawiac bo termin nagli bo zostało 9 dni a jakby mnie tak zlapalo teraz..

reklama
Własnie co z Kasią? Dajcie znac.

A ja wróciłam z konsultacji ortopedycznej.. i lekarz wypisal mi skierowanie na cc:szok: Normalnie nie wiem czy się smiac czy plakac:eek: Straaasznie sie boję. Jutro pójdziemy z M do szpitala bo nie wiem czy mam się wczesniej umawiac bo termin nagli bo zostało 9 dni a jakby mnie tak zlapalo teraz..
Kasia mi da znać rano,tak sie umawiałyśmy
Agniesiak boisz sie cc,wolałaś sn ?

Maggie a ja coś słyszałam,że rumiankowa herbata jest na to żeby kupki nie było:eek: Tzn jak jest rozwolnienie:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry