reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Olu - udanego wypoczynku
Kasiu - będzie dobrze, zaraz będzie po wszystkim. Nie denerwuj się.
Madziu - zrobił mikroskopijną kupke razem z czopkiem. Drugi raz mu nie wadzałam bo zjadł ładnie i śpi sobie.
A On podjechał na kąpiel małego i pojechał. A znowu głupia tak czekałam na dzień dzisiejszy, pamiętasz? Ale nic sie nie wydarzyło i zgasłam. :-( Czuje sie jak świeczka którą ktoś zdmuchnął i strasznie mi pusto w środku :---(
Ide spać chociaż pewnie nie zasne. Buziaki
Jutro zajrze...
Madziu - zrobił mikroskopijną kupke razem z czopkiem. Drugi raz mu nie wadzałam bo zjadł ładnie i śpi sobie.
A On podjechał na kąpiel małego i pojechał. A znowu głupia tak czekałam na dzień dzisiejszy, pamiętasz? Ale nic sie nie wydarzyło i zgasłam. :-( Czuje sie jak świeczka którą ktoś zdmuchnął i strasznie mi pusto w środku :---(
Jutro zajrze...
Madziaas
Już jesteś:)
Avon,taki cały zestawA co wystawiłaś? Pewnie pisałaś ale ja nie doczytałam
A wiesz chyba nie pisałam
Madziu może jutro zrobi za to meega dużąOlu - udanego wypoczynku
Jutro zajrze...
Pamiętam..... strasznie mi przykro.Nie smuć sie kochana,szkoda że nie mam jak pomóc i że nie mieszkam bliżej bym mu.....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No faktycznie chyba nie pisałaś!
Maggie ja za bardzo nie wiem o co chodzi z tym Twoim M i nie wnikam tylko czytam i dochodzę do wniosku, że mi Ciebie kochana szkoda bo raczej chyba nie masz w nim żadnego oparcia To przykre ale na pewno jesteśmy my i zawsze możemy Cię rozpalić na nowo świeczuszko
Dobra dziewczynki znikam. Zaraz będzie NCIS. Dobranoc
Maggie ja za bardzo nie wiem o co chodzi z tym Twoim M i nie wnikam tylko czytam i dochodzę do wniosku, że mi Ciebie kochana szkoda bo raczej chyba nie masz w nim żadnego oparcia To przykre ale na pewno jesteśmy my i zawsze możemy Cię rozpalić na nowo świeczuszko
Dobra dziewczynki znikam. Zaraz będzie NCIS. Dobranoc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziaas
Milutkich snówDobra dziewczynki znikam. Zaraz będzie NCIS. Dobranoc
Agniesiak85
Hejka!!
Mi zostało 19 dni do porodu, hehe
Dziś idziemy z M do taiej odziezy bo dziś wyprzedaż wszystko po 1zł a rzeczy są suuuperowe w każdy poniedziałek robią taką wyprzedaż by się pozbyc wszytskiego a od jutra nowe dostawy towarów;-):-) Dziś M idzie do pracy po feriach, ah, jak to szybko zleciało:-( No ale ja tez pójde odwiedzę żonę brata ciotecznego M co urodzila 7 stycznia Trochę się przyuczę;-)
Mi zostało 19 dni do porodu, hehe
Dziś idziemy z M do taiej odziezy bo dziś wyprzedaż wszystko po 1zł a rzeczy są suuuperowe w każdy poniedziałek robią taką wyprzedaż by się pozbyc wszytskiego a od jutra nowe dostawy towarów;-):-) Dziś M idzie do pracy po feriach, ah, jak to szybko zleciało:-( No ale ja tez pójde odwiedzę żonę brata ciotecznego M co urodzila 7 stycznia Trochę się przyuczę;-)
Justys84
Czesc dziewczyny,
MAGGIE nie chce wnikac o co chodzi ale bardzo mi przykro ale glowka do gory moze bedzie lepiej! i nie gasnij nam ''swieczuszko'',jestesmy my i nie pozwolimy !!!
OLKA udanego weekendu!,
KASIU bedzie dobrze wiem latwo sie nam pisze ale bedzie ok,gleboko w to wierze ja i pewnie kazda z osobna
MAGGIE nie chce wnikac o co chodzi ale bardzo mi przykro ale glowka do gory moze bedzie lepiej! i nie gasnij nam ''swieczuszko'',jestesmy my i nie pozwolimy !!!
OLKA udanego weekendu!,
KASIU bedzie dobrze wiem latwo sie nam pisze ale bedzie ok,gleboko w to wierze ja i pewnie kazda z osobna
reklama
Madziaas
Ojj biedna i ty i Igorek,kurcze:-(hej,
Ja dziś nie pospałam :-(. Najpierw nie mogłam zasnąć a jak sie udało to Mały sie obudził. I od 5 rano nie śpi. Znowu go brzuszek męczy. :-(
Kasiu, Madziu - dzięki
Jak coś to wiesz;-)
Hej Justyś:-)Czesc dziewczyny,
OLKA udanego weekendu!,
Podziel się: