reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)
A my wczoraj jechalismy na gościne do przyszłych chrzestnych Alusia:-)heh i na dzień dobry zakupał się na roączkach u chrzestnej:-Dmilutko spędziliśmy czas:tak:
Dziewczyny a wiecie że Mama Sówka dziś urodziła. Bartuś urodził sie o 00:44, 3570 g i 56 cm.
GRATULACJE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!czekam na relacje i fotki Bartusia:-D
Tak staram się myśleć Madziu ale wiesz to zawsze jakaś ingerencja no i stres jest.
wiem kochana że się stresujesz to jest nieuniknione ale pomyśl że już niedługo będzie po i "obcego"się pozbędziesz:tak:

MAGGIE tulam cię mocko:-(nie gaśnij nam bo masz nas no i Igorka a M szyszki w dooope:tak:

reklama
Hejka!!
Mi zostało 19 dni do porodu, hehe:)
Dziś idziemy z M do taiej odziezy bo dziś wyprzedaż wszystko po 1zł:szok::-D a rzeczy są suuuperowe:-p:-D w każdy poniedziałek robią taką wyprzedaż by się pozbyc wszytskiego a od jutra nowe dostawy towarów;-):-) Dziś M idzie do pracy po feriach, ah, jak to szybko zleciało:-( No ale ja tez pójde odwiedzę żonę brata ciotecznego M co urodzila 7 stycznia:) Trochę się przyuczę;-):-D
Ale to zleciałoo:tak::tak:

Kobitki prosze o kciukaski za mojego siostrzeńca!!!właśnie dostałam wiadomość że urodził się dzisiaj:tak:
Jest malutki i słabiutki coś z płuckami podobnoż jest nie tak teraz leży w inkubatorku:-:)-:)-(płakać tylko się chce ale troche uspokojona jestem bo w miare jest dobrze i teraz aby nabierał sił:tak:waży 2150 ale poród sn się udał:tak:

Kobitki prosze o kciukaski za mojego siostrzeńca!!!właśnie dostałam wiadomość że urodził się dzisiaj:tak:
Jest malutki i słabiutki coś z płuckami podobnoż jest nie tak teraz leży w inkubatorku:-:)-:)-(płakać tylko się chce ale troche uspokojona jestem bo w miare jest dobrze i teraz aby nabierał sił:tak:waży 2150 ale poród sn się udał:tak:
Kochana trzymam kciuki za Madzię i Bartusia by szybciutko wyszli do domku.:tak: Madzia mi pisała smsa, że rodziła dwie godzinki:tak: Ja tez chcę taki szybki "poślizg" miec!:-D Kciuki za Bartusia trzymam, niech nabiera sił!:tak:

Kochana trzymam kciuki mocno!! Będzie dobrze:tak::tak:

Patrycjo na pewnie będzie dobrze z dzidziusiem:) najważniejsze że są już razem! gratulacje dla stostry! :tak::-)

A tak wogóle to pozdrowionka dziewczyny
tak pokrótce o tym co u mnie słychać możecie wyczytać na blogu:)
buźka

kobitki prosze o kciukaski za mojego siostrzeńca!!!właśnie dostałam wiadomość że urodził się dzisiaj:tak:
trzyma kciuki bardzo mocno!!!!

Gratulacje dla mamy sowki:)!

Cześć dziewczynki
Miłego dnia:-)

Ren gdzie ty sie podziewasz??

A my wczoraj byliśmy na szczepieniu
Kacperek waży 7,5 kg i mierzy 71 cm:-) Pediatra powiedział,że długi jest ładnie rośnie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WITAM
:-)

Dziękuje za kciuki miłe słowa jesteście kochane:-)

Z Bartusiem jest lepiej bynajmiej mogła siostra go wziąś wczoraj na ręce:-)nadal leży w inkubatorku i pewnie troche polezy:sorry:nie może narazie karmic go cycusiem bo tylko raz go wzieła na rąćzki i nie wiem jak bedzie dalej:sorry:jest śliczniutki cała moja siostra :-Dmaleńki ale da rade bo dzielny z niego chłopaczek:-)
Najgorsze jest to ze gdyby nie wzieli szybko moją siostre na porodówke to maluszka by nie było wśród nas:-(okazało się ze siostra miała taką infekcje(krew z wodą dużo się lało a oni myśleli że to wody odchodzą:eek:)że gdyby dłuzej posiedział Bartuś w brzuszku by zmarł:-(dlatego szybko na porodówke i przez to jest tak jak jest:-(
Ale idzie ku lepszemu :tak:tyle dzieciaczków się nacierpiało i dało rade to i Bartuś da rade:-)

MADZIAS super Kacperek rośnie:-)

reklama
Hej Dziewczynki,

Witam się oficjalnie. ;-):-D

Patrysiu - super że siostra mogła potrzymać Bartusia :-) Dzielny chłopaczek - będzie dobrze.

Madziu - ale długaśny Kacperek jest. Ale wagowo Igorek go niedługo dogoni :-D Ostatnio było 4850 ciekawe co wyjdzie 2 marca :eek:

Kasiulek a co z Tobą? Jak się mieszka?

Do góry