reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM
:-)

Dziękuje za kciuki miłe słowa jesteście kochane:-)

Z Bartusiem jest lepiej bynajmiej mogła siostra go wziąś wczoraj na ręce:-)nadal leży w inkubatorku i pewnie troche polezy:sorry:nie może narazie karmic go cycusiem bo tylko raz go wzieła na rąćzki i nie wiem jak bedzie dalej:sorry:jest śliczniutki cała moja siostra :-Dmaleńki ale da rade bo dzielny z niego chłopaczek:-)
Najgorsze jest to ze gdyby nie wzieli szybko moją siostre na porodówke to maluszka by nie było wśród nas:-(okazało się ze siostra miała taką infekcje(krew z wodą dużo się lało a oni myśleli że to wody odchodzą:eek:)że gdyby dłuzej posiedział Bartuś w brzuszku by zmarł:-(dlatego szybko na porodówke i przez to jest tak jak jest:-(
Ale idzie ku lepszemu :tak:tyle dzieciaczków się nacierpiało i dało rade to i Bartuś da rade:-)

MADZIAS super Kacperek rośnie:-)
To super,że już mogła wziąść małego na rączki. Całe szczęście,że wzięli szybko siostre na porodówke:tak:
Będzie dobrze,dużo zdrówka dla Bartusia

Maggie to widze,że Igorek goni Kacperka i przegoni niedługo:)

reklama
goni goni ale pewnie nie przegoni :-D

Ale wkońcu walnął kupe, sam z siebie, bez wspomagania. :-) Kurcze, normalnie dumna z Niego jestem :-D

A mnie kusi zrobienie murzynka. Bo Igor chyba na mleko nie ma alergii ale chyba kakao mocno uczula i sie boje :eek: Miód go uczulił wiec kakao pewnie też?

A mnie kusi zrobienie murzynka. Bo Igor chyba na mleko nie ma alergii ale chyba kakao mocno uczula i sie boje :eek: Miód go uczulił wiec kakao pewnie też?
Wiesz Maggie szczerze to mój mały po murzynku pierdzi jak szalony:-D:-D
Ja sie ciesze bo czasem nie może:-(
Miód i orzechy to ponoć najsilniejsze alergeny

reklama
Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt
:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)

Ostatnia edycja:
Do góry