reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dobry wieczór,

Olu - ale Wam suuuuuuuuuper, eee tam 5:30 ale jakie szaleństwo potem.

Igorek bidula nie mógł wczoraj kupki zrobić. :-( Ponad dobe nie robił i było tyle krzyku, łez. :-( Wkońcu padł bo był tak zmęczony. Zrobił taką o stałej konstystencji prawie (sorki za opis). Boje sie ze dziś znów będzie to samo a ja nie wiem jak mu pomóc :zawstydzona/y:

reklama
Dobry wieczór,

Olu - ale Wam suuuuuuuuuper, eee tam 5:30 ale jakie szaleństwo potem.

Igorek bidula nie mógł wczoraj kupki zrobić. :-( Ponad dobe nie robił i było tyle krzyku, łez. :-( Wkońcu padł bo był tak zmęczony. Zrobił taką o stałej konstystencji prawie (sorki za opis). Boje sie ze dziś znów będzie to samo a ja nie wiem jak mu pomóc :zawstydzona/y:
Bidulek :-(
Maggie a dajesz mu herbatke z kopru??
Albo Infacol,czy on po nim sie źle czuł?
Miałam Ci pisać smska:)

Przestałam mu dawać Infacol ale dziś znów zaczełam. A herbatki nie daje bo on tą cholerną glukoze pije :-(

Madziu sorki za pytanko ale jak często Kacperek robi kupke? Bo Igorek robił 2-3 dziennie potem od paru dni tylko raz dziennie.

Madziu sorki za pytanko ale jak często Kacperek robi kupke? Bo Igorek robił 2-3 dziennie potem od paru dni tylko raz dziennie.
No co ty normalne pytanie:tak:
Teraz to robi raz dziennie,czasem dwie,rzadko rzadko trzy ale to wtedy jak daje mu coś nowego do jedzenia:-)
Kochana Wszystkiego najlepszego dla Igorka z okazji drugiego miesiąca
:-):-)

Ostatnia edycja:
Sama nie wiem. No ale wczoraj to masakra była. Włożyłam mu pół czopka glicerynowego teraz. Zobacze czy to wstrętne kupsko wczorajsze juz poszło. Pewnie cos zjadłam i go przytkało :zawstydzona/y:

reklama
Sama nie wiem. No ale wczoraj to masakra była. Włożyłam mu pół czopka glicerynowego teraz. Zobacze czy to wstrętne kupsko wczorajsze juz poszło. Pewnie cos zjadłam i go przytkało :zawstydzona/y:
Madziu ale to nie zawsze jest tak,że sie coś zje i go przytyka.Czasem tak jest,mam nadzieje,że mu pójdzie po czopku

Do góry