reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Nie wiem, wszyscy mi nagadali że pewnie coś zjadłam i miałam takie poczucie winy że sie poryczałam. A najfajniesze że każdy potrafi przyjść i pogadać ale żeby pomóc w nocy to nie ma nikogo. :-(

reklama
Nie wiem, wszyscy mi nagadali że pewnie coś zjadłam i miałam takie poczucie winy że sie poryczałam. A najfajniesze że każdy potrafi przyjść i pogadać ale żeby pomóc w nocy to nie ma nikogo. :-(
Kochana ty ich nie słuchaj:angry: Przyjdą nagadają i idą jak ja tego nie lubie:crazy:

Uciekam kąpać Kacperka,będe potem:)

ech Madziu mam naprawde dość. Dopóki Igorek sie uśmiecha to jest ok ale jak zaczyna płakać czy marudzić to sie wszyscy zawijają i mają gdzieś.

A M. jak zwykle dał ciała i nawet nie zadzwonił ...

Mamo Sówko gratulacje!!!!!

Mmm trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza Twojego M:tak:

Oluś odpoczywaj kochana ile się da:-D

Tak to jest Maggie jak jest źle to wszyscy potrafią dawać tylko "dobre" rady ale żeby na prawdę pomóc i pocieszyć to nie ma nikogo:no:

A ja się dziś obijałam. Zrobiłam tylko obiadek i czytałam cały dzień książkę:-). Kurczę ale mam dziewczyny stresa przed tym zabiegiem. Niby nic ale się jakoś tak nieswojo czuję.:sorry:

Mamo Sówko gratulacje!!!!!

Mmm trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza Twojego M:tak:

Oluś odpoczywaj kochana ile się da:-D

Tak to jest Maggie jak jest źle to wszyscy potrafią dawać tylko "dobre" rady ale żeby na prawdę pomóc i pocieszyć to nie ma nikogo:no:

A ja się dziś obijałam. Zrobiłam tylko obiadek i czytałam cały dzień książkę:-). Kurczę ale mam dziewczyny stresa przed tym zabiegiem. Niby nic ale się jakoś tak nieswojo czuję.:sorry:
Wszystko będzie dobrze Kasiu:tak:

Ach już bym chciała mieć to za sobą:-( No ale dobra dosyć smęcenia:tak: Czekam na NCIS na tvn i tak sobie śmigam po necie szukając nowych kanw do haftowania:-D

reklama
Ach już bym chciała mieć to za sobą:-( No ale dobra dosyć smęcenia:tak: Czekam na NCIS na tvn i tak sobie śmigam po necie szukając nowych kanw do haftowania:-D
Ja oglądam Gotowe na wszystko na fox life:-)
I pilnuje mojej aukcji,jutro sie kończy;-) Mój T poszedł na nocke

Nie smęcisz nie smęcisz:-)

Do góry