reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Kochana ty ich nie słuchaj Przyjdą nagadają i idą jak ja tego nie lubieNie wiem, wszyscy mi nagadali że pewnie coś zjadłam i miałam takie poczucie winy że sie poryczałam. A najfajniesze że każdy potrafi przyjść i pogadać ale żeby pomóc w nocy to nie ma nikogo. :-(
Uciekam kąpać Kacperka,będe potem
Madziaas
Nie przejmuj sie nimiech Madziu mam naprawde dość. Dopóki Igorek sie uśmiecha to jest ok ale jak zaczyna płakać czy marudzić to sie wszyscy zawijają i mają gdzieś.
A M. jak zwykle dał ciała i nawet nie zadzwonił ...
A co do M to wiesz co
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Mamo Sówko gratulacje!!!!!
Mmm trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza Twojego M
Oluś odpoczywaj kochana ile się da
Tak to jest Maggie jak jest źle to wszyscy potrafią dawać tylko "dobre" rady ale żeby na prawdę pomóc i pocieszyć to nie ma nikogo
A ja się dziś obijałam. Zrobiłam tylko obiadek i czytałam cały dzień książkę:-). Kurczę ale mam dziewczyny stresa przed tym zabiegiem. Niby nic ale się jakoś tak nieswojo czuję.
Tak to jest Maggie jak jest źle to wszyscy potrafią dawać tylko "dobre" rady ale żeby na prawdę pomóc i pocieszyć to nie ma nikogo
A ja się dziś obijałam. Zrobiłam tylko obiadek i czytałam cały dzień książkę:-). Kurczę ale mam dziewczyny stresa przed tym zabiegiem. Niby nic ale się jakoś tak nieswojo czuję.
Madziaas
Wszystko będzie dobrze KasiuMamo Sówko gratulacje!!!!!
Madziaas
Wiem Kasiu wiemTak staram się myśleć Madziu ale wiesz to zawsze jakaś ingerencja no i stres jest.
To sie myśli,mimo że sie nie chce i denerwuje
reklama
Madziaas
Ja oglądam Gotowe na wszystko na fox life:-)Ach już bym chciała mieć to za sobą:-( No ale dobra dosyć smęcenia Czekam na NCIS na tvn i tak sobie śmigam po necie szukając nowych kanw do haftowania
I pilnuje mojej aukcji,jutro sie kończy;-) Mój T poszedł na nocke
Nie smęcisz nie smęcisz:-)
Podziel się: