reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Olu - super że paszporty są. Witaj Meksyku.

Madziu - nocka była beeeee. Wstawałam co chwila, młody marudził i płakał przy cycu. Dziś cały dzień marudzi, płacze, nie chce spać - sajgon :-(

Dziewczyny a wiecie że Mama Sówka dziś urodziła. Bartuś urodził sie o 00:44, 3570 g i 56 cm.
Ojj:-:)-(
No to super,że urodziła:tak::-)

Gratuluje Mamo Sówko:-):-)

reklama
Witam!!
Ja ostatnio spac nie mogę;-) Budze się o 5:00 o 4:30 a dziś o 7:00.. gdzie normalnie na drugi bok się przekręcam:-D No nic, może to i lepiej;) Już umyta i po śniadanku (M robił:tak:). Na 9:00 chyba idziemy do Kościółka;-) Bo potem to mi sie nie chce ruszac;-):-D

Cześć dziewczynki
U nas nocka ok,tylko jakaś połamana sie obudziłam,kręgosłup mi nawala coś:eek:
Miałam po porodzie iść do ortopedy,ale tak jakoś:confused2:
Życzymy Wam z Kacperkiem dużooo miłości z okazji dnia Walentynek:-):laugh2:

Gratulacje dla mamy Sowki i prosimy o zdjecia Bartusia.

U mnie rzeczy juz naszykowane tylko spakowac je musimy, jutro o 5.30 pobudka :no::no::no::no: ale czego sie nie robi dla udanego urlopu.

Wpadne wieczorkiem sie pozegnac :-)

Milego dnia dziewczynki

U mnie rzeczy juz naszykowane tylko spakowac je musimy, jutro o 5.30 pobudka :no::no::no::no: ale czego sie nie robi dla udanego urlopu.

Milego dnia dziewczynki

Ola to wy już jutro wyjeżdżacie?
Super macie,wypocznijcie i wracajcie pełni sil i energii :rofl2:

reklama

Milego dnia dziewczynki
Ee tam wstawanie;-) Super,że jedziecie. Miłego wypoczynku kochana:-)

Do góry