reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Wiadomo,że jestTeż tak myślę Madziu, że wszystko będzie dobrze ale zawsze stresior jest. Lecę się kompusiać.
Ale będzie dobrze:-)
Leć leć:-)
maggie_f
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki,
Kasiu - ja też myślę że wszystko będzie ok. Będziemy z Igorkiem o Tobie myśleć i trzymać kciukasy. :-) Dawaj Madzi znać jak się czujesz bo będziemy czekać na informacje.
Madziu - to Ci Kacperek popalić daje. Ja wczoraj poszłam na sposób. Igor dostał cyca o 19 i potem po kąpieli dałam mu w butli odciągnięty mój pokarm 125 ml. Wypił wszystko i przebudzały go bączki ale w sumie komarował do 3:40, potem cyc i spanko do 7, cyc i komaruje do teraz Oooooo, zaczyna kwękać.
Madziu myślałam o tym Twoim cycku i słuchaj masz laktator? Bo ja w szpitalu pobudzałam laktacje odciąganiem. I chyba nie jest za późno u Ciebie bo można przywrócić pokarm ;-)
Kasiu - ja też myślę że wszystko będzie ok. Będziemy z Igorkiem o Tobie myśleć i trzymać kciukasy. :-) Dawaj Madzi znać jak się czujesz bo będziemy czekać na informacje.
Madziu - to Ci Kacperek popalić daje. Ja wczoraj poszłam na sposób. Igor dostał cyca o 19 i potem po kąpieli dałam mu w butli odciągnięty mój pokarm 125 ml. Wypił wszystko i przebudzały go bączki ale w sumie komarował do 3:40, potem cyc i spanko do 7, cyc i komaruje do teraz Oooooo, zaczyna kwękać.
Madziu myślałam o tym Twoim cycku i słuchaj masz laktator? Bo ja w szpitalu pobudzałam laktacje odciąganiem. I chyba nie jest za późno u Ciebie bo można przywrócić pokarm ;-)
Justys84
Fanka BB :)
hej dziewczyny
kasiu trzymam kciukipewnie wszystko bedzie dobrze,
maggie Igorek jest cudny
widze Madziu,ze nie pospalas
u nas wszystko dobrze choc wczoraj bylismy na IP bo maly sie nie ruszal i sie strasznie wystraszylam,a tak to twardnienie brzuszka ciagle ale juz niedlugo,pozdrawiam was wszystkie serdecznie
maggie Igorek jest cudny
u nas wszystko dobrze choc wczoraj bylismy na IP bo maly sie nie ruszal i sie strasznie wystraszylam,a tak to twardnienie brzuszka ciagle ale juz niedlugo,pozdrawiam was wszystkie serdecznie
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziękuję Maggie. Na pewno się będę odzywała. Dziś powiadomię Szefową to się na pewno zmarszczy bo mam zamiar sobie wziąć cały tydzień wolnego od 22 do 28 no chyba, że dostanę jeszcze jakieś zwolnienie dodatkowo. Pojadę sobie wcześniej to może jeszcze zahaczę o gina w Pruszkowie. Doszłam do wniosku, że jak duże miasto to i lekarze jacyś cacy bardziej kumaci, ale to moje prywatne zdanie.
Widzę Maggie, że wzięłaś się na sposób z Igorkiem, żeby się chociaż troszkę wyspać
Widzę Maggie, że wzięłaś się na sposób z Igorkiem, żeby się chociaż troszkę wyspać
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
niestresuj się będzie wszystko dobrzenajważniejsze że bedziesz miała usunięte to i bedzie dobrzeps.tak tak dawaj znać MADZIASAno witam koleżanki!
U lekarza wystałam się za wszystkie czasy w kolejce bo zajechałam tam na godz. 7:40, w gabinecie spędziłam tylko 15 min a wyszłam z tej przychodni około 11 No ale załatwiłam co chciałam. Zabieg mam mieć w Pruszkowie bo tam też przyjmuje ten lekarz w szpitalu więc będę miała blisko od rodziców. Dostałam skierowanie na 23 lutego rano mam się stawić na czczo do szpitala i 25 będę miała zabieg. To co wytną standardowo dadzą do analizy i za 2 tygodnie od zabiegu będą wyniki czy są komórki rakowe czy nie ma ich. Ale lekarz nie przeczuwa by miały być ale zawsze robią hispatologiczne badanie. Pewnie nie będę dostępna przez ostatni tydzień lutego ale będę w kontakcie z Madzią jeśli nie masz nic przeciwko temu Madziu. A teraz zmykam na kolację
u mnie też sypie i sypie echWpadłam się pokazać, że jeszcze żyję.
właśnie wciągam kolejnego pączka i to raczej nie koniec jakby co to w pracy spale wszystkie w przeciągu godziny.
nic mi się nie chce dobrze ze jutro już piątek. u nas w dodatku od rano non stop sypie. widzę ze piaskarki to już w ogóle sobie odpuściły a wiec jutro zamiast 15 minut przed praca wyjechać to pewno będzie trza poświecić z pół godziny na dojazd a mamy marne 5 kilometr ów. Ale już raz jechaliśmy do pracy 35 minut. Oczywiście się spóźniliśmy ale przełożony wiedział jak trasa więc i odpuścił.
W sobotę muszę zrobić sobie jakieś foto na dworku i wstawię na NK coś aktualniejszego.
ojej to niepospałaśale dobrze że chociaż na dniu sobie troszke odepiszheh tak wogóle dzieciaczki są cwane bo na dniu oni sobie odeśpią ile chcą a mamusie ...Cześć dziewczynki
Kolejna noc męcząca..... ech
Teraz mały usnął i ja też uciekam pospać bo wyspana w ogóle nie jestem
A potem musze sie zabrać za obiad
Miłego dnia
nie martw się jeszcze troszke a synek będzie z wami 24 h na doberównież pozdrawiamu nas wszystko dobrze choc wczoraj bylismy na IP bo maly sie nie ruszal i sie strasznie wystraszylam,a tak to twardnienie brzuszka ciagle ale juz niedlugo,pozdrawiam was wszystkie serdecznie
Cześć dziewczynki...
Kasiu trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko w porządku
Agniesiak - fajny wózio. My też już upatrzyliśmy jeden model przez neta i okazało się nawet, że u nas jest taki sklep. Więc nie będę płaciła kosztów przesyłki :-) Jeszcze co prawda nie kupujemy, ale chcemy iść i go obejrzeć bo chyba jesteśmy już na niego zdecydowani...
Madzia - oponki mniam, mniam :-) Dzięki ;-):-)
Ja się wczoraj chyba za mało objadłam pączków bo dzisiaj czuję, że też bym coś skubnęła...Chyba zadzwonię do męża żeby kupił jak będzie wracał z pracy.
Nie chce mi się wychodzić z domu. Zabieram się za pisanie pracy mgr.
Miłego dnia wszystkim :-)
Justys, a co tam w ogóle u Ciebie ?? Coś mało się pokazujesz ostatnio :-(
Mój mały też ma różne okresy, czasem buszuje po nocach i trudno mi zasnąć a czasem ma ciche dni. Poruszy się lekko i myśli, że mi to wystarcza Też się wtedy denerwuję, ale ostatnio nawet rozmawiałam o tym z lekarzem i ona mnie uspokoiła. Dzidzia też ma czasem leniwe dni - jak każdy z nas...
Kasiu trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko w porządku
Agniesiak - fajny wózio. My też już upatrzyliśmy jeden model przez neta i okazało się nawet, że u nas jest taki sklep. Więc nie będę płaciła kosztów przesyłki :-) Jeszcze co prawda nie kupujemy, ale chcemy iść i go obejrzeć bo chyba jesteśmy już na niego zdecydowani...
Madzia - oponki mniam, mniam :-) Dzięki ;-):-)
Ja się wczoraj chyba za mało objadłam pączków bo dzisiaj czuję, że też bym coś skubnęła...Chyba zadzwonię do męża żeby kupił jak będzie wracał z pracy.
Nie chce mi się wychodzić z domu. Zabieram się za pisanie pracy mgr.
Miłego dnia wszystkim :-)
hej dziewczyny
maggie Igorek jest cudny
Justys, a co tam w ogóle u Ciebie ?? Coś mało się pokazujesz ostatnio :-(
Mój mały też ma różne okresy, czasem buszuje po nocach i trudno mi zasnąć a czasem ma ciche dni. Poruszy się lekko i myśli, że mi to wystarcza Też się wtedy denerwuję, ale ostatnio nawet rozmawiałam o tym z lekarzem i ona mnie uspokoiła. Dzidzia też ma czasem leniwe dni - jak każdy z nas...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Maggie mam laktator ale elektryczny,mnie to boli jak nim robieHej Dziewczynki,
:-):-)hej dziewczyny
maggie Igorek jest cudny
Może znajdziesz jakiegoś fajnego ginkaDziękuję Maggie. Na pewno się będę odzywała. Dziś powiadomię Szefową to się na pewno zmarszczy bo mam zamiar sobie wziąć cały tydzień wolnego od 22 do 28 no chyba, że dostanę jeszcze jakieś zwolnienie dodatkowo. Pojadę sobie wcześniej to może jeszcze zahaczę o gina w Pruszkowie. Doszłam do wniosku, że jak duże miasto to i lekarze jacyś cacy bardziej kumaci, ale to moje prywatne zdanie.
Hej Agapasku
A ja już zrobiłam obiadek,mały zasypia przy cycku:-)
Podziel się: