reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hejka!!
Ja powiem Ci,że mały je tylko z jednego bo w prawym nic już nie ma:-( Jak go przystawiam tam to próbuje i krzyczy,a z lewego ładnie je
Nam położna mówiła, że nie ma czegoś takiego jak brak pokarmu w jednym cycu:sorry: Że nalezy przystawiac na zmianę, bo im częściej przystawiamy to więcej się pokarmu produkuje:tak:

reklama
Hejka

Ja tylko na chwile, dostalam dzisiaj telefon ze nasze paszporty zostaly wyslane, wiec jutro powinny byc jesli poczta nie nawali. Jeszcze troche stresu i jak je jutro dostniemy to dopiero ochloniemy, jeszcze tylko dzisiaj do pracy i juz urlopik.
Buzki

Hejka

Ja tylko na chwile, dostalam dzisiaj telefon ze nasze paszporty zostaly wyslane, wiec jutro powinny byc jesli poczta nie nawali. Jeszcze troche stresu i jak je jutro dostniemy to dopiero ochloniemy, jeszcze tylko dzisiaj do pracy i juz urlopik.
Buzki
Suuper:-) Olu a gdzie jedziecie,jeśli można wiedzieć( chyba że pisałaś,a ja przeoczyłam:eek:)

Suuper:-) Olu a gdzie jedziecie,jeśli można wiedzieć( chyba że pisałaś,a ja przeoczyłam:eek:)

Na tydzien do Meksyku.

Teraz mam czas plodny chyba, tzn od 2 dni jakos mokro a mojemu sie nie chcialo ze wzgledu na stres z paszportami, dzisiaj rano go przekonalam, takze chyba ten miesiac pojdzie na straty

Ostatnia edycja:
Olu to super do Meksyku:tak::-)
Nie myśl,że stracony,wszystko jest możliwe;-)

No nie wiem, na cuda nie licze, cala nasza energie od 2 tygodni zabieraja te paszporty, wyluzujemy sie dopiero na urlopie.
Potem jak wrocimy to mam nawal prac do oddania na studia, chyba z 3. Nie wiem jak dam rade haha

Olu - wow Meksyk, suuuuuuuuuuuuuuuper, zazdroszcze. Porób ładne zdjęcia i sie pochwal po powrocie.

A ja zrobiłam ciasteczka ryżowe - mniaaaaaaaam

Madziu - ja mam laktator ręczny więc mnie nie boli.

Geeeeeeeez, Igor je cyca i pierdzi. A jak pierdzi to sie denerwuje i krzyczy i drapie.

Ważne,że jedziecie i sie wyluzujecie:tak:

No jeszcze nie wiadomo czy dotrzemy tam w poniedzialek, jutro dzien sadu :) jak nie to nastepny lot jest dopiero w srode.
Zobaczymy dam Wam znac jutro, mykam szykowac sie do pracy, moze bede jeszcze wieczorkiem

Milego dnia :-)

reklama
Olu - wow Meksyk, suuuuuuuuuuuuuuuper, zazdroszcze. Porób ładne zdjęcia i sie pochwal po powrocie.

A ja zrobiłam ciasteczka ryżowe - mniaaaaaaaam

Madziu - ja mam laktator ręczny więc mnie nie boli.

Geeeeeeeez, Igor je cyca i pierdzi. A jak pierdzi to sie denerwuje i krzyczy i drapie.
Igorek jest udany:-D:-D
Mniam ciasteczka,jeszcze tego nie robiłam.Musze kiedyś zrobić:tak:

Miłego dnia Olu

Do góry