reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A wogóle to widze że Kacperek uwielbia w pieluszce leżeć samej albo pewnie i bez. Igor też. Jak płacze to wystarczy go uwolnić z pieluchy i z jajkami na wierzchu przestaje grymasić :-D
A ja to sie śmieje z Igora bo ostatnio go w rajstopy ubierem bo mu tak wygodnie przebierać nóżkami i wygląda jak przedszkolak :-D

kurcze Madziu Kacper ma już 6 miesięcy a Igor w n-le skończy 2. Jak ten czas leci...

reklama
A wogóle to widze że Kacperek uwielbia w pieluszce leżeć samej albo pewnie i bez. Igor też. Jak płacze to wystarczy go uwolnić z pieluchy i z jajkami na wierzchu przestaje grymasić :-D
A ja to sie śmieje z Igora bo ostatnio go w rajstopy ubierem bo mu tak wygodnie przebierać nóżkami i wygląda jak przedszkolak :-D
Dokładnie,najlepiej to mu bez niczego:-D:-D
I jak marudzi,a wiem że nie jest głodny,nie ma mokro ani nic to wystarczy że mu zdejme i jest wniebowzięty:-D On sie wtedy turla po łóżku,nauczył sie cwaniaczek;-)
Ja też w rajstopki ubieram Kacperka ,przedszkolaki:-D:-D

Czas szybko leci,bardzo szybko

Madzias ale opony:-) Mniam:-D
Wogóle super chłopaków macie dziewczynki, hehe:) Jeszcze troszke i ja z Tomaszem dolączymy:-D Ciekawe kiedy będzie chciał wyjśc:-)
A to pierwsza bryka Tomasza:

Fajny wózio :-)

A ja pomogłam Igorkowi sie obudzić. Ale ze mnie matka. :-( no ale nie chciałam ściągać i go butlować.

Madziu a od kiedy Ty zaczełaś dokarmiać Kacperka?

Fajny wózio :-)

A ja pomogłam Igorkowi sie obudzić. Ale ze mnie matka. :-( no ale nie chciałam ściągać i go butlować.

Madziu a od kiedy Ty zaczełaś dokarmiać Kacperka?
:-) Maggie nie pamiętam teraz dokładnie,w 3 miesiącu:confused: A co mało masz pokarmu,czy tylko tak pytasz?

Wiesz co chyba narazie mam wystarczająco ale boje sie co za chwile będzie. Bo ja mam małe cyce a on coraz wiecej potrzebuje.

reklama
Do góry