reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziękuje dziewczynki
Masz racje Maggie kupiłam coś;-) Małemu zabaweczki :-) Igorek śliczny,super minki,słodziaczek:-)
Agapasku co sie dzieje kochana.Nie smutaskuj sie:-)
Ren odpoczywaj:-)
Uciekam spać,milutkich snów kochane

reklama
Cześć dziewczynki
My już po spanku,moja mała zegarynka obudziła mnie po 7 - jak zwykle;-)
Ja ide na śniadanko i będe robić mini pączusie ( przepis Agniesiak) i oponki serowe :-)
Agniesiak jak sie czujesz? Macie wózeczek?
Miłego dnia

Witam!!
Wczoraj miałam taki zwalony humor i zawalony dzień... że nie chciało mi się na BB wchodzic:confused2:
Wózio oczywiście jest:tak::-) Najpierw rano po wózio (z teściową byliśmy bo nam sponsorowała) potem wpadła przyszła chrzesna Tomaszka na pogaduchy, potem z m na zakupki obiadowe bo nie mielismy wczesniej czasu:eek: A po zakupach ja od razu na szkołę rodzenia:confused2: Nie miałam sily, oczy mi się same na szkole rodzenia zamykały. Aaa! No i po szkole jak wrociłam to wpadła kolejna nasza znajoma i siedziała długo:wściekła/y: Obiad późno był, prawie kolacja:angry: Normalnie szok:szok: A potem jeszcze wujek zadzwonił i szafy nie będzie:angry:Ale już sobie z M darujemy tą szafę, eh.. wygadałam się:-D
No ale najważniejsze że wózio jest:happy: Dziś będziemy sobie sprzątac w mieszkanku i ukladac w starej szafie by wszystko się pomieściło:tak:No i mebelki przestawimy tez:tak:

hej Laseczki,

Madziu - wyczułam Cie. Pochwal sie zabawkami :-) Igor ostatnio dostał kule z małpką bo sie nią zafascynował u lekarza. Ona jest od 6 miesiąca do nauki pełzania ale on lubi sie popatrzeć i walić w małpke :-D

Ech i znów nikogo nie ma jak ja jestem..

Ostatnia edycja:
WITAM:-)
Hej Maggie
Super,że żółtaczka sie zmniejsza:tak::-)
A to moja mata:-)
fajniuchna:-)ja mam coś też w tym stylu tzn.kolorki inne i inne zwiezrzątko ale z tą głową mam tylko że ona nie jest w środku jak u ciebie tylko na zewnątrz ale podobna jest;-):-)

MAGGIE słodkie miknki Igorek robi i suuuper że żółtaczka mija:-)

No kobitki mój synuś coś za bardzo kocha moje rączki:zawstydzona/y:ech już sobie go rozpieściłam a to widać jak jest przebudzony to łóżeczko beee lub jak już to na chwile czy np.na macie fotelik to na chwile no chyba ze zaśnie heh:sorry:no a wczoraj wieczorem łóżeczko niespasowało mu do spania jak moje rączki bo wystarczyło że go wziełam opka i o to sa tego efekty na które długo nie musiałam czekac:-pAHA SUPER ŻE SĄ SMOCZKI WYNALEZIONE BO BEZ NICH TO MASAKRA A TAK CHOCIAZ CHWILE SPOKOJU:-p

hej Laseczki,

Madziu - wyczułam Cie. Pochwal sie zabawkami :-) Igor ostatnio dostał kule z małpką bo sie nią zafascynował u lekarza. Ona jest od 6 miesiąca do nauki pełzania ale on lubi sie popatrzeć i walić w małpke :-D

Ech i znów nikogo nie ma jak ja jestem..
Ja jestem dopiero bo robiłam oponki,pączków jednak nie robie bo moja teściowa kupiła 10 a teściu jedzie jeszcze do swojej mamy po pączki bo zrobiła
Fajna taka małpka chyba na necie widziałam,jeśli to taka o jaką mi chodzi:sorry:
Potem zrobie zdjęcia zabaweczek:-)
WITAM:-)

fajniuchna:-)ja mam coś też w tym stylu tzn.kolorki inne i inne zwiezrzątko ale z tą głową mam tylko że ona nie jest w środku jak u ciebie tylko na zewnątrz ale podobna jest;-):-)

MAGGIE słodkie miknki Igorek robi i suuuper że żółtaczka mija:-)

No kobitki mój synuś coś za bardzo kocha moje rączki:zawstydzona/y:ech już sobie go rozpieściłam a to widać jak jest przebudzony to łóżeczko beee lub jak już to na chwile czy np.na macie fotelik to na chwile no chyba ze zaśnie heh:sorry:no a wczoraj wieczorem łóżeczko niespasowało mu do spania jak moje rączki bo wystarczyło że go wziełam opka i o to sa tego efekty na które długo nie musiałam czekac:-pAHA SUPER ŻE SĄ SMOCZKI WYNALEZIONE BO BEZ NICH TO MASAKRA A TAK CHOCIAZ CHWILE SPOKOJU:-p
Słoodki:-)

A ja miałam robić ciasteczka ryżowe ale zapomniałam kupić wiórki kokosowe i proszek i cukier waniliowy :zawstydzona/y:

A ja miałam robić ciasteczka ryżowe ale zapomniałam kupić wiórki kokosowe i proszek i cukier waniliowy :zawstydzona/y:
Ooo jesteś:-)
Mój mały padł,patrzył jak robiłam w kuchni cały czas i gadał,zafascynowany był:-D:-D
A to dla Was dziewczynki;-)

Załączniki

• oponki.jpg
    oponki.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 15
reklama
Do góry