reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Cześć dziewczynki
My już po spanku,moja mała zegarynka obudziła mnie po 7 - jak zwykle;-)
Ja ide na śniadanko i będe robić mini pączusie ( przepis Agniesiak) i oponki serowe :-)
Agniesiak jak sie czujesz? Macie wózeczek?
Miłego dnia
My już po spanku,moja mała zegarynka obudziła mnie po 7 - jak zwykle;-)
Ja ide na śniadanko i będe robić mini pączusie ( przepis Agniesiak) i oponki serowe :-)
Agniesiak jak sie czujesz? Macie wózeczek?
Miłego dnia
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witam!!
Wczoraj miałam taki zwalony humor i zawalony dzień... że nie chciało mi się na BB wchodzic
Wózio oczywiście jest:-) Najpierw rano po wózio (z teściową byliśmy bo nam sponsorowała) potem wpadła przyszła chrzesna Tomaszka na pogaduchy, potem z m na zakupki obiadowe bo nie mielismy wczesniej czasu A po zakupach ja od razu na szkołę rodzenia Nie miałam sily, oczy mi się same na szkole rodzenia zamykały. Aaa! No i po szkole jak wrociłam to wpadła kolejna nasza znajoma i siedziała długo Obiad późno był, prawie kolacja Normalnie szok A potem jeszcze wujek zadzwonił i szafy nie będzieAle już sobie z M darujemy tą szafę, eh.. wygadałam się
No ale najważniejsze że wózio jest Dziś będziemy sobie sprzątac w mieszkanku i ukladac w starej szafie by wszystko się pomieściłoNo i mebelki przestawimy tez
Wczoraj miałam taki zwalony humor i zawalony dzień... że nie chciało mi się na BB wchodzic
Wózio oczywiście jest:-) Najpierw rano po wózio (z teściową byliśmy bo nam sponsorowała) potem wpadła przyszła chrzesna Tomaszka na pogaduchy, potem z m na zakupki obiadowe bo nie mielismy wczesniej czasu A po zakupach ja od razu na szkołę rodzenia Nie miałam sily, oczy mi się same na szkole rodzenia zamykały. Aaa! No i po szkole jak wrociłam to wpadła kolejna nasza znajoma i siedziała długo Obiad późno był, prawie kolacja Normalnie szok A potem jeszcze wujek zadzwonił i szafy nie będzieAle już sobie z M darujemy tą szafę, eh.. wygadałam się
No ale najważniejsze że wózio jest Dziś będziemy sobie sprzątac w mieszkanku i ukladac w starej szafie by wszystko się pomieściłoNo i mebelki przestawimy tez
maggie_f
Fanka BB :)
hej Laseczki,
Madziu - wyczułam Cie. Pochwal sie zabawkami :-) Igor ostatnio dostał kule z małpką bo sie nią zafascynował u lekarza. Ona jest od 6 miesiąca do nauki pełzania ale on lubi sie popatrzeć i walić w małpke
Ech i znów nikogo nie ma jak ja jestem..
Madziu - wyczułam Cie. Pochwal sie zabawkami :-) Igor ostatnio dostał kule z małpką bo sie nią zafascynował u lekarza. Ona jest od 6 miesiąca do nauki pełzania ale on lubi sie popatrzeć i walić w małpke
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
MAGGIE słodkie miknki Igorek robi i suuuper że żółtaczka mija:-)
No kobitki mój synuś coś za bardzo kocha moje rączkiech już sobie go rozpieściłam a to widać jak jest przebudzony to łóżeczko beee lub jak już to na chwile czy np.na macie fotelik to na chwile no chyba ze zaśnie hehno a wczoraj wieczorem łóżeczko niespasowało mu do spania jak moje rączki bo wystarczyło że go wziełam opka i o to sa tego efekty na które długo nie musiałam czekacAHA SUPER ŻE SĄ SMOCZKI WYNALEZIONE BO BEZ NICH TO MASAKRA A TAK CHOCIAZ CHWILE SPOKOJU
fajniuchna:-)ja mam coś też w tym stylu tzn.kolorki inne i inne zwiezrzątko ale z tą głową mam tylko że ona nie jest w środku jak u ciebie tylko na zewnątrz ale podobna jest;-):-)Hej Maggie
Super,że żółtaczka sie zmniejsza:-)
A to moja mata:-)
No kobitki mój synuś coś za bardzo kocha moje rączkiech już sobie go rozpieściłam a to widać jak jest przebudzony to łóżeczko beee lub jak już to na chwile czy np.na macie fotelik to na chwile no chyba ze zaśnie hehno a wczoraj wieczorem łóżeczko niespasowało mu do spania jak moje rączki bo wystarczyło że go wziełam opka i o to sa tego efekty na które długo nie musiałam czekacAHA SUPER ŻE SĄ SMOCZKI WYNALEZIONE BO BEZ NICH TO MASAKRA A TAK CHOCIAZ CHWILE SPOKOJU
Madziaas
Ja jestem dopiero bo robiłam oponki,pączków jednak nie robie bo moja teściowa kupiła 10 a teściu jedzie jeszcze do swojej mamy po pączki bo zrobiłahej Laseczki,
Fajna taka małpka chyba na necie widziałam,jeśli to taka o jaką mi chodzi
Potem zrobie zdjęcia zabaweczek:-)
Słoodki:-)WITAM:-)
fajniuchna:-)ja mam coś też w tym stylu tzn.kolorki inne i inne zwiezrzątko ale z tą głową mam tylko że ona nie jest w środku jak u ciebie tylko na zewnątrz ale podobna jest;-):-)
Madziaas
Ooo jesteś:-)A ja miałam robić ciasteczka ryżowe ale zapomniałam kupić wiórki kokosowe i proszek i cukier waniliowy
Mój mały padł,patrzył jak robiłam w kuchni cały czas i gadał,zafascynowany był
A to dla Was dziewczynki;-)
Załączniki
reklama
Madziaas
Ale kusisz. Mój padł w bujaczku chwilowo. Pewnie sie zaraz ocknie bo nie jadł od 10-tej
Ja też coś padam,dopiero jem śniadanie
Podziel się: