reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja o dziwo zjadłam na spokojnie rano. Młody leżał w łóżeczku i gapił się na zabawke. ;-)

Leć jedz śniadanko. Smacznego

reklama
I wcale nie chce jeść. Kombinuje za to ile wlezie.

Położe go chyba w łóżeczku i włączę suszarke bo musze wysuszyć włosy.

Leć Madziu. Postaram sie zajrzeć później.

Mój bawiący sie Łobuziak:-)

Załączniki

• k.jpg
    k.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 19
  • kacpuniek.jpg
    kacpuniek.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 20
  • kk.jpg
    kk.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 21
  • kkk.jpg
    kkk.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 20
Madziu jestem. Ale czadowe zdjęcia. I jaki fajny kocyk ma Kacperek ;-):-D Czekam aż sie Igorex obudzi bo chce mu dać cyca i wyskoczyć na chwile po prezent dla koleżanki i po uszka do babci bo mi zrobiła.

reklama
Madziu jestem. Ale czadowe zdjęcia. I jaki fajny kocyk ma Kacperek ;-):-D Czekam aż sie Igorex obudzi bo chce mu dać cyca i wyskoczyć na chwile po prezent dla koleżanki i po uszka do babci bo mi zrobiła.
Dziękuje:-) Kocyk ma świetny,dostał od e-cioci ;-):-D:-D Ty już wiesz;-)
Mój przysypia przy cycku,ale co go chce odłożyć to on chce dalej,ciamka i ciamka:-)

Do góry