reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No chyba niedługo sie zacznie bawić bo od paru dni sie ciekawski zrobił. Przygląda się, uśmiecha i zaczyna czaić że rączki i nóżki są jego i może je kontrolować :-D:-D:-D
No widzisz,super:-D:-D
Mój jest na etapie wkładania sobie nóżek do buzi:-D
Ja czekam na męża i jedziemy na zakupy i chce jechać do hurtowni dla dzieci;-)
A w ogóle to dzisiaj mamy 9-tą rocznice spotkania:rofl2:

reklama
MADZIAS GRATULUJE 9-TEJ ROCZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ps hurtownia dla dzieci ech lepiej żebym tam nie wchodziła bo M by był biedny:-D

Ja również GRATULUJĘ. :-)

Ja tak z doskoku, Małe pranie robiłam a teraz szybko poprasuje póki wyjec śpi :-D

Pare min Igorka:

ST830942.jpg

ST830943.jpg

ST830945.jpg

ST830946.jpg

Ech, jestem to nikogo nie ma.

Justyś - działa Ci ten detektor? Jak się czujesz?
Agapasku - a Ty jak tam się miewasz?

Ostatnia edycja:
Ja również GRATULUJĘ. :-)

Ja tak z doskoku, Małe pranie robiłam a teraz szybko poprasuje póki wyjec śpi :-D

Justyś - działa Ci ten detektor? Jak się czujesz?
Agapasku - a Ty jak tam się miewasz?

Dziękuje, u mnie ogólnie ok. Zaglądam do Was często tylko nie za bardzo mam czas żeby pisać. Wszystko się zwaliło na głowę i coś ostatnio mam troszkę gorsze dni...jakieś smutki mnie dopadają :-(

Ale miny Igorka są superaśne :-) Fajnutki ten Twój maluszek :-):-) Słodziak malutki :-)
Pozdrawiam cieplutko !!

Madzia i ja życzę ci wszystkiego na najlepsze z okazji waszej kolejnej rocznicy! :tak::-)

Maggief śliczny ten twój maluszek! jakie minki robi :-)

ide oglądać Majkę... a potem jeszcze pranie muszę wstawić (maggie przypomniałaś mi ;-))

ja tylko sie melduje :sorry: znowu ledwo zyjaca jestem wracam, z pracy jem obniadek i leze a nawet spie i spie
wczoraj to nawet kompa nei wlaczalam postatram sie w weekend nadrobic wiesci
oby to zmeczenie szybko przeszlo bo zero zycia w tygodniu :baffled:

Madzia rowniez gratuluje!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzięki Dziewczynki,

agapasku - głowa do góre, będzie lepiej

Madziu - pewnie Cie dziś nie będzie bo świętujesz ale pochwal się jutro zakupami bo nie wierze że nic nie kupiłaś :-D

Do góry