reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Zrobię, zrobię:tak::-) Matko jak ja dzziś zasnę..?:eek::-D:-D Wózek po nocy bedzie mi się śnił:-p
:-D:-D
Super wozio, bedzie sie Tomus wozic furka :)

U mnie troche poprawy, maja na dniach wyslac nasze paszporty, bede czatowac na listonosza i dam Wam znac. Nadzieja wrocila :-D ze jednak sie uda pojechac ;-)
To super,uda sie uda:tak:

Cześć dziewczynki
Nasza nocka nawet ok;-) Miłego dnia:-)

reklama
WITAM:-)
U nas dobrze ale martwie się siostrą bo wczoraj trafiła do szpitala ze skurczami i teraz leży pod kroplówką bo szyjka się skraca rozwarcie juz ma no i teraz dalej krwisty czop odchodzi i to zaniepokoiło gina a jest w 34 tc i w sobote o ile dobrze pamiętam zaczyna dopiero 35 tc:-(gin za duzo czasu jej nie daje ale ja myśle że jak bedzie miała upór w głowie to się uda do 36 tc wytrzymać i oby!
Cześć Kochane!
Byłam dziś u dentystki ale okazało się, że trzeba leczyć kanałowo i teraz tylko mi go zatruła a robić go będzie za 2 tygodnie. Ja jutro i pojutrze będę niedostępna bo jadę do Warszawy do tego onkologa w sprawie guzka.
o jaaa:baffled:no ale jak trzeba to trzeba:tak:
BABY ACTIVE JET+FOTELIK PREMIERA KOLEKCJI+GRATIS (863084035) - Aukcje internetowe Allegro
Tu jest nasz wózio:) Jet Neo N4:tak: Tak na zdjęciu z allegro mi się nie podobał:no: ale jak zobaczyłam go w sklepie to dopiero była miłosc od pierwszego wejrzenia:-D Kolorek jaśniejszzy troszkę:tak: i wogóle superowy:tak: jeździłam nim po sklepie, podnosilam, kombinowalam na wszytskie strony, hehe:-D ale jutro wkleję tez focie jak będzie już w domku:tak:

Patrysiu pisała do mnie Twoja siostra Madzia84. Przekazałam wiadomośc "marcówkom" jednak ja osobiście nie mogę odpisac Madzi bo nie mam na koncie w komórce pieniążków:sorry: Pozdrów ją od nas, niech się trzyma dzielnie. Jak tylko mi doladuja konto to do niej napiszę:tak::-)
suuuuper podoba mi się:-):tak:ps.już napisałam do niej;-)
Zrobię, zrobię:tak::-) Matko jak ja dzziś zasnę..?:eek::-D:-D Wózek po nocy bedzie mi się śnił:-p
:laugh2::laugh2::laugh2:ja tak samo jak kupiliśmy dla Dominisia wózio to nic jak tylko non stop przy nim byłam i już wyobrażałam sobie jak woże nim synka:-p
U mnie troche poprawy, maja na dniach wyslac nasze paszporty, bede czatowac na listonosza i dam Wam znac. Nadzieja wrocila :-D ze jednak sie uda pojechac ;-)
a widzisz mówiłam że się uda a wypad będzie superancki;-)
nooooo już chciałam pisac co tam u ciebie mało coś piszesz:sorry:jak się czujesz jak Oliś:-)
MADZIAS heh ja za to tak sobie pospałam bo Alanek budził mnie co 2 godziny:baffled:że tak byłam zmęczona a w tym momencie synek nie za bardzo chciał ziuśkac to miałam swiatło zostawione(bo lubo sobie popatrzeć a w ciemnym zaczyna płakac) że aż zasnełam nawet nie wiem kiedy i dobrze że synek zasnął a swiatło M wyłaczył rano heh:sorry:

Patrysiu mój mały też nie lubi spać jak jest ciemno,musi sie jakaś lampeczka świecić albo tv
Trzymam kciuki za siostre:tak:
Przyszła nam mata:-)

Hej Dziewczynki,

Ja na chwilkę. Byłam z małym u lekarza i żółtaczka już mniejsza. Jeszcze tydzień ma sobie popić glukoze a potem 2 marca będzie szczepiony :tak:

Madziu - pochwal się matą :-)

Olu - czatuj na listonosza i lećcie na wakacje się wyluzować. A potem foteczki wklej.

Agniesiak - porodu nie przegapisz a nospa go nie zatrzyma - coś o tym wiem :-D

Hej Maggie
Super,że żółtaczka sie zmniejsza:tak::-)
A to moja mata:-)

Załączniki

• mleczna_kraina2_290.jpg
    mleczna_kraina2_290.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 25
reklama
No chyba niedługo sie zacznie bawić bo od paru dni sie ciekawski zrobił. Przygląda się, uśmiecha i zaczyna czaić że rączki i nóżki są jego i może je kontrolować :-D:-D:-D

Do góry