reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Łobuz Łobuz - od Kacperka się uczy :-D

Madziu z tego co doczytałam to tak :tak:

Ja uciekam na troche. Leki mi sie pokończyły. Ale obiecuje że wszystko będę robić powulutku i będę grzeczna :tak::-D
Uczy sie uczy:-D:-D
Oki to bądź grzeczna i powoli,nie przemęczaj sie
A słuchaj kiedy M wraca z H ??

a mój synuś wczoraj wypiał dupke i tak se siedział:laugh2:mamusia smyrała w dupcie ale chyba spał bo niereagował:rofl2:

Kobitki mam taki fajniutki humorek dzisiaj bo zaczełam 35 tc co i też taka jakaś spokojniejsza jestem:tak:
Gratuluje Patrysiu:-)

reklama
MADZIAS dziękuje:-)a powiedz mi już macie coś ustrojone w domku czy tylko tak wyjęte łańcuszki do zdjęcia były:-)ja to się nie moge doczekać kiedy będe choinke stroić:-pa wczoraj sobie z M mówiłam że jak nasze synusie podrosną to kupimy każdemu taka fajna dużą z jakimiś fajnymi rysunkami bombke i to będzie taka ich tradycja że co roku sami sobie ją powieszą:-)

MADZIAS dziękuje:-)a powiedz mi już macie coś ustrojone w domku czy tylko tak wyjęte łańcuszki do zdjęcia były:-)ja to się nie moge doczekać kiedy będe choinke stroić:-pa wczoraj sobie z M mówiłam że jak nasze synusie podrosną to kupimy każdemu taka fajna dużą z jakimiś fajnymi rysunkami i to będzie taka ich tradycja że co roku sami sobie ją powieszą:-)
Patrysiu my z Moim T mamy w pokoju taką małą choinke,a do niej czerwone i złote ozdoby i ja wyjęłam żeby zobaczyć co mi brakuje i on sie zaczął bawić to pomyślałam że mu je porozkładam i zrobie zdjęcie. Wkleje teraz fotke jak sie bawił i jak wyglądał jak mu zabrałam łańcuchy:-D:-D

Justyś a gdzie ty jesteś??

Załączniki

• SDC10346-001.jpg
    SDC10346-001.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 18
  • SDC10348-001.jpg
    SDC10348-001.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnio edytowane przez moderatora:
MADZIAS :laugh2::laugh2::laugh2:tak jak mój synek uwielbia się bawić ozdobami świątecznymi co jak ja stroje zawsze choinke to daje z 2 bombki Dominisiowi aby się pobawił(mam plastikowe specjalnie żeby sobie krzywdy nie zrobił tzn.wygladają jak normalne ale tak naprawde to plastik jest taki że jak się o podłoge rzuci to sie odbije bombka:rofl2:)

MADZIAS :laugh2::laugh2::laugh2:tak jak mój synek uwielbia się bawić ozdobami świątecznymi co jak ja stroje zawsze choinke to daje z 2 bombki Dominisiowi aby się pobawił(mam plastikowe specjalnie żeby sobie krzywdy nie zrobił tzn.wygladają jak normalne ale tak naprawde to plastik jest taki że jak się o podłoge rzuci to sie odbije bombka:rofl2:)
:-D:-D

Czesc dziewczyny;-) juz jestem,bylam rano na zakupach,a pozniej wyjasnic co z tym moim netem sie dzieje,ze sie wylacza ale jest ok bardzo przystojny facecik;-):-D mi wszystko wyjasnil,ze zmieniali jakies tam numery i moglo sie tak zdarzyc.Czuje sie dobrze tylko moj maly diabelek znow sie nie odzywa w niedziele tak szalal ze mi sie brzuch caly ruszal,a wczoraj tylko troche,a dzis nic jak na razie staram sie nie martwic ale ciagle czekam na kopniaki:tak:rano znow mialam lekko twardy brzuszek ale nie bolal przekrecilam sie na lewy bok i ok,dzieje mi sie to tylko jak leze na plecach,gin kazal dzwonic jakby byl twardy,napiety i ciezki ale nic takiego sie nie dzieje wiec mysle,ze bedzie ok:tak:jutro idziemy na imprezke z okazji ''barborki mojego taty'':-) psiak oczywiscie z nami,a na dodatek jutro juz mamy kolede:confused2:jak ja tego nie lubie,przychodzi taki sie rozglada co masz i sprawdza ile sie mu kasy da,masakra:eek:moj M sie chyba wywinie,bo nie zdazy wrocic z pracy,cwaniaczek jeden ale wcale mu nie jest przykro z tego powodu:-D kurcze ale sie rozpisalam:sorry:milego dnia kobitki:-)
Madziu super ma Kacperek zdjecia:)!!!!!,maggie,a ty sie oszczedzaj!kasiulek trzymam kciuki bardzo mocno:) ale co do szyjki to ci nie pomoge,bo nie wiem:(,patrysiu gratulki z okazji 35 tyg.;)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny;-) juz jestem,bylam rano na zakupach,a pozniej wyjasnic co z tym moim netem sie dzieje,ze sie wylacza ale jest ok bardzo przystojny facecik;-):-D mi wszystko wyjasnil,ze zmieniali jakies tam numery i moglo sie tak zdarzyc.Czuje sie dobrze tylko moj maly diabelek znow sie nie odzywa w niedziele tak szalal ze mi sie brzuch caly ruszal,a wczoraj tylko troche,a dzis nic jak na razie staram sie nie martwic ale ciagle czekam na kopniaki:tak:rano znow mialam lekko twardy brzuszek ale nie bolal przekrecilam sie na lewy bok i ok,dzieje mi sie to tylko jak leze na plecach,gin kazal dzwonic jakby byl twardy,napiety i ciezki ale nic takiego sie nie dzieje wiec mysle,ze bedzie ok:tak:jutro idziemy na imprezke z okazji ''barborki mojego taty'':-) psiak oczywiscie z nami,a na dodatek jutro juz mamy kolede:confused2:jak ja tego nie lubie,przychodzi taki sie rozglada co masz i sprawdza ile sie mu kasy da,masakra:eek:moj M sie chyba wywinie,bo nie zdazy wrocic z pracy,cwaniaczek jeden ale wcale mu nie jest przykro z tego powodu:-D kurcze ale sie rozpisalam:sorry:milego dnia kobitki:-)
Madziu super ma Kacperek zdjecia:)!!!!!,maggie,a ty sie oszczedzaj!kasiulek trzymam kciuki bardzo mocno:) ale co do szyjki to ci nie pomoge,bo nie wiem:(,patrysiu gratulki z okazji 35 tyg.;)
Dziękuje
Justyś już masz kolęde:szok:
Uważaj na siebie i sie oszczędzaj:-) Mój mały nie lubił jak spałam na prawym boku,ani na plecach
Teraz siedzi mi na kolanach,ogląda tv i gryzie mi palce aż boli:-D:-D

no moj chyba tez nie lubi jak leze na plecach:) dzisiaj mam wogole jakis power i sie zastanawiam,czy sobie sypialni nie posprzatac i kusza mni okna ale moj by mnie chyba zabil jakby sie dowiedzial,ze sama umylam tak ze musze czekac na mame do przyszlego tygodnia

no moj chyba tez nie lubi jak leze na plecach:) dzisiaj mam wogole jakis power i sie zastanawiam,czy sobie sypialni nie posprzatac i kusza mni okna ale moj by mnie chyba zabil jakby sie dowiedzial,ze sama umylam tak ze musze czekac na mame do przyszlego tygodnia
Ja Ci dam okna,bo sie tam do Ciebie przejade:tak::-D

reklama
Do góry