reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jedziesz do rodzicow? my w tym roku idziemy do mojej mamy potem pierwsze swieto w domu,a w drugie musze pomoc tesciowej:/ bo robi impreze 27 w niedziele maja msze z okazji rocznicy slubu potem obiad w knajpce,a pozniej juz wszystko w domu,ciasta,kolacja i cala reszta

reklama
jedziesz do rodzicow? my w tym roku idziemy do mojej mamy potem pierwsze swieto w domu,a w drugie musze pomoc tesciowej:/ bo robi impreze 27 w niedziele maja msze z okazji rocznicy slubu potem obiad w knajpce,a pozniej juz wszystko w domu,ciasta,kolacja i cala reszta
My Wigilie mamy tu,a po południu w pierwszy dzień świąt jedziemy do rodziców a wracamy w drugi dzień świąt
Oo to macie imprezke:-)

Witam wieczornie!
Kochane moje ja tylko z takim zapytaniem do Was: czy pamiętacie jak "wyglądała" Wasza szyjka macicy na samym początku ciąży? Albo jaka powinna być?
Ola!!!
Ty jesteś mniej więcej na tym samym etapie co ja. Sprawdzałaś ją kiedyś? Przypomnę, @ powinnam mieć 26 listopada. Pobolewa mnie brzuch,ale rzadziej niż przed @. Moja szyjka (przepraszam za szczegóły) jest nisko i zamknięta. Jest tak już ze 4 dni. Nie wiem tak naprawdę jak powinna wyglądać więc jeśli macie jakąś informację na ten temat to poproszę.
Ehhhh..... Zanudziłam. :-)
Buziaki Kochane i dobranoc!
Ja Kochana też nie pomogę, ale wydaje mi się, że przed @ szyjka staje się miękka i sie otwiera:tak: A jak @ brak i jest zamknieta wysoko...:cool2:Hmm.. a może teścik zrób;-)

a mój synuś wczoraj wypiał dupke i tak se siedział:laugh2:mamusia smyrała w dupcie ale chyba spał bo niereagował:rofl2:

Kobitki mam taki fajniutki humorek dzisiaj bo zaczełam 35 tc co i też taka jakaś spokojniejsza jestem:tak:
Super!!:-D Ja tez mam dobry humorek bo dzidzia wskoczyła mi w siódme okienko:szok::-D Już tak blisko do konca:-):-D A kopniaki to już sadzi takie, ze brzuch pięknie faluje:tak::-D

Patrysiu my z Moim T mamy w pokoju taką małą choinke,a do niej czerwone i złote ozdoby i ja wyjęłam żeby zobaczyć co mi brakuje i on sie zaczął bawić to pomyślałam że mu je porozkładam i zrobie zdjęcie. Wkleje teraz fotke jak sie bawił i jak wyglądał jak mu zabrałam łańcuchy:-D:-D

Justyś a gdzie ty jesteś??
Jakie super zdjęcia:-D Na drugim jak się skwasił jak mamusia łańcuch zabrała:-D

Ja Kochana też nie pomogę, ale wydaje mi się, że przed @ szyjka staje się miękka i sie otwiera:tak: A jak @ brak i jest zamknieta wysoko...:cool2:Hmm.. a może teścik zrób;-)

Super!!:-D Ja tez mam dobry humorek bo dzidzia wskoczyła mi w siódme okienko:szok::-D Już tak blisko do konca:-):-D A kopniaki to już sadzi takie, ze brzuch pięknie faluje:tak::-D
Gratukuje

Jakie super zdjęcia:-D Na drugim jak się skwasił jak mamusia łańcuch zabrała:-D
:-D:-D

My Wigilie mamy tu,a po południu w pierwszy dzień świąt jedziemy do rodziców a wracamy w drugi dzień świąt
Oo to macie imprezke:-)
no,mamy:) zobaczymy jak bedzie,widze,ze wy tez fajnie spedzicie swieta mi to sie marza takie w gorach zreszta obojetnie gdzie byle by zdala od wszystkiego wiem dziwna jestem ale nie lubie jakos swiat z tesciami wogole to nie bardzo lubie jak jets duzo ludzi i jeden wrzeszcy przez drugiego i siedzi sie i je,ja po swietacj jestem bardziej zmeczona niz przed wiem,dziwna jestem ale tak juz mam,najchetniej bym sie zaszyla gdzies z moim M i z lozka nie wychodzila po prostu se lezala i nic nie robila choc w tym roku mam inaczej bo jestem juz dlugo w domu i nie jestem zmeczona tak jak chodzilam do pracy

no,mamy:) zobaczymy jak bedzie,widze,ze wy tez fajnie spedzicie swieta mi to sie marza takie w gorach zreszta obojetnie gdzie byle by zdala od wszystkiego wiem dziwna jestem ale nie lubie jakos swiat z tesciami wogole to nie bardzo lubie jak jets duzo ludzi i jeden wrzeszcy przez drugiego i siedzi sie i je,ja po swietacj jestem bardziej zmeczona niz przed wiem,dziwna jestem ale tak juz mam,najchetniej bym sie zaszyla gdzies z moim M i z lozka nie wychodzila po prostu se lezala i nic nie robila choc w tym roku mam inaczej bo jestem juz dlugo w domu i nie jestem zmeczona tak jak chodzilam do pracy
Nie jesteś dziwna,też tak mam.Nie lubie hałasu i pełno ludzi

Kurka próbowałam dodac zdjęcie z dnia naszego ślubu z M na wątku zamkniętym ale jakoś mi nie wyszło:eek: Wszytsko robiłam zgodnie z instrukcją ale nie moglam znaleźc tej opcji zaawansowanej i dodaj obrazek..:-( i wstawił mi sie link:-(

zmykam jakis obiad przygotowac i bede patrzec na tv bede potem:) milego popoludnia;)
Oki:-)
Kurka próbowałam dodac zdjęcie z dnia naszego ślubu z M na wątku zamkniętym ale jakoś mi nie wyszło:eek: Wszytsko robiłam zgodnie z instrukcją ale nie moglam znaleźc tej opcji zaawansowanej i dodaj obrazek..:-( i wstawił mi sie link:-(
Hmm,zaraz zobacze tam

reklama
Wróciłam.

Madziu już wrócił. Byliśmy nawet na lunchu dzisiaj. :tak:

Kurcze musze sie na troche położyć bo Mały wariuje i sie pcha dołem. Ja mu dam :-D:-D:-D

Do góry