reklama
Witam wieczornie!
Kochane moje ja tylko z takim zapytaniem do Was: czy pamiętacie jak "wyglądała" Wasza szyjka macicy na samym początku ciąży? Albo jaka powinna być?
Ola!!! Ty jesteś mniej więcej na tym samym etapie co ja. Sprawdzałaś ją kiedyś? Przypomnę, @ powinnam mieć 26 listopada. Pobolewa mnie brzuch,ale rzadziej niż przed @. Moja szyjka (przepraszam za szczegóły) jest nisko i zamknięta. Jest tak już ze 4 dni. Nie wiem tak naprawdę jak powinna wyglądać więc jeśli macie jakąś informację na ten temat to poproszę.
Ehhhh..... Zanudziłam. :-)
Buziaki Kochane i dobranoc!
Witajcie moje drogie- widze, ze nikogo nie ma i tak napisze swoje

Kasiu- poszlam sprawdzic i jest jakos tak po srodku tzn na stojaco sprawdzilam i jest tak leciutko rozwarta- delikatnie mozna palcem otworzyc ja- nie wiem czy cosc to mowi- wydaje mi sie ze kiedys jak sprawdzalam to mialam bardziej zamknieta- wiec chyba bedzie dupa z tego cyklu.
A Ty planujesz jakiegos testa ztobic albo betke? Wiesz,ze ja mysle o Tobie caly czas i starsznie sie ciesze, ze znowu nas odwiedzasz. Ja wczesniej tez zrobilam sobie przerwe od BB, ale strasznie sie stesknilam i wrocilam. Trzymam wszystko nadal zacisniete dla Ciebie
Wrocilismy niedawno z zakupów i narazie cisza- oj nie wiem co tam sie dzieje na dole u mnie- czekam cierpliwie
Madzia- glosy oddane na Kacperka
Maggie- no to super niech Kluseczek jeszcze posiedzi, bo mi sie wrozba nie sprawdzi hehe
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
MADZIAS słodkie zdjątko i jaki już duzy synek:-)ps.widze że jedzie na nowo konkurs no to kobitki działamy:-)
KASIULEK wiesz co ja nie wiem jak wyglada szyjka na początku ciązy
NEKTARYNKA duzo na ten temat wie ale nie ma jej już długi czas tutaj
MADZIAS słodkie zdjątko i jaki już duzy synek:-)ps.widze że jedzie na nowo konkurs no to kobitki działamy:-)
KASIULEK wiesz co ja nie wiem jak wyglada szyjka na początku ciązy

maggie_f
Fanka BB :)
Dzień dobry,
Kasiu - jak zwykle miło Cie zobaczyć i Twojego uśmiechniętego avatarka :-) Ja co do szyjki też nie wiem :-( Ale z Kluskiem trzymamy mocno kciuki i piąstki tylko tak po cichutku. :-)
Madziu - spytałam na wątku dla modów, zobaczymy co mi odpiszą. Ale jak na mój gust to poprostu chyba trzeba będzie wysłać jeszcze raz z dobrym adresem.
Madziu no to już mam aktualniejsze info: Wyślij ponownie
Kasiu - jak zwykle miło Cie zobaczyć i Twojego uśmiechniętego avatarka :-) Ja co do szyjki też nie wiem :-( Ale z Kluskiem trzymamy mocno kciuki i piąstki tylko tak po cichutku. :-)
Madziu - spytałam na wątku dla modów, zobaczymy co mi odpiszą. Ale jak na mój gust to poprostu chyba trzeba będzie wysłać jeszcze raz z dobrym adresem.
Ostatnia edycja:
Madziaas
Już jesteś:)
Dziękuje:-)DZIEŃ DOBRY:-)
KASIULEK wiesz co ja nie wiem jak wyglada szyjka na początku ciązyNEKTARYNKA duzo na ten temat wie ale nie ma jej już długi czas tutaj
![]()
Oki to wysyłam ponownie,dziękuje:-)Dzień dobry,
Maggie a jak Kluseczka?? Spokojny czy szaleje?
maggie_f
Fanka BB :)
Nie ma za co ;-)Dziękuje:-)
Oki to wysyłam ponownie,dziękuje:-)
Maggie a jak Kluseczka?? Spokojny czy szaleje?
A Klusek sprawdza moją wytrzymałość. Albo śpi snem kamiennym i na nic nie reaguje (wywalił mi kolana obok siebie i zaczęłam go pyrgać żeby zabrał a On nic a zawsze reagował - i tak z godzine cisza) albo tak sie przeciąga/wyciąga/wypina że szok.

Madziaas
Już jesteś:)
To ŁobuziakNie ma za co ;-)
A Klusek sprawdza moją wytrzymałość. Albo śpi snem kamiennym i na nic nie reaguje (wywalił mi kolana obok siebie i zaczęłam go pyrgać żeby zabrał a On nic a zawsze reagował - i tak z godzine cisza) albo tak sie przeciąga/wyciąga/wypina że szok.![]()

Mój w końcu zasypia bo oczywiście sobie pokrzyczał bo chciał wszystko naraz.
Maggie w tym konkursie to oni wybierają nie? nie ma żadnego głosowania
reklama
P
patrysia*
Gość
a mój synuś wczoraj wypiał dupke i tak se siedziałNie ma za co ;-)
A Klusek sprawdza moją wytrzymałość. Albo śpi snem kamiennym i na nic nie reaguje (wywalił mi kolana obok siebie i zaczęłam go pyrgać żeby zabrał a On nic a zawsze reagował - i tak z godzine cisza) albo tak sie przeciąga/wyciąga/wypina że szok.![]()

Kobitki mam taki fajniutki humorek dzisiaj bo zaczełam 35 tc co i też taka jakaś spokojniejsza jestem

Podziel się: