reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wysłałam zgłoszenie,ale dałam złego maila :-(
Kasiulek ja Ci niestety nie pomoge bo nie mam pojęcia jak powinna wyglądać,czy jak wyglądała
Uciekam spać,dobranoc kochane.Miłych snów

reklama
Witam wieczornie!
Kochane moje ja tylko z takim zapytaniem do Was: czy pamiętacie jak "wyglądała" Wasza szyjka macicy na samym początku ciąży? Albo jaka powinna być?
Ola!!!
Ty jesteś mniej więcej na tym samym etapie co ja. Sprawdzałaś ją kiedyś? Przypomnę, @ powinnam mieć 26 listopada. Pobolewa mnie brzuch,ale rzadziej niż przed @. Moja szyjka (przepraszam za szczegóły) jest nisko i zamknięta. Jest tak już ze 4 dni. Nie wiem tak naprawdę jak powinna wyglądać więc jeśli macie jakąś informację na ten temat to poproszę.
Ehhhh..... Zanudziłam. :-)
Buziaki Kochane i dobranoc!

Witajcie moje drogie- widze, ze nikogo nie ma i tak napisze swoje :-D

Kasiu- poszlam sprawdzic i jest jakos tak po srodku tzn na stojaco sprawdzilam i jest tak leciutko rozwarta- delikatnie mozna palcem otworzyc ja- nie wiem czy cosc to mowi- wydaje mi sie ze kiedys jak sprawdzalam to mialam bardziej zamknieta- wiec chyba bedzie dupa z tego cyklu.
A Ty planujesz jakiegos testa ztobic albo betke? Wiesz,ze ja mysle o Tobie caly czas i starsznie sie ciesze, ze znowu nas odwiedzasz. Ja wczesniej tez zrobilam sobie przerwe od BB, ale strasznie sie stesknilam i wrocilam. Trzymam wszystko nadal zacisniete dla Ciebie :)

Wrocilismy niedawno z zakupów i narazie cisza- oj nie wiem co tam sie dzieje na dole u mnie- czekam cierpliwie

Madzia- glosy oddane na Kacperka

Maggie- no to super niech Kluseczek jeszcze posiedzi, bo mi sie wrozba nie sprawdzi hehe

Cześć dziewczynki
Dziękujemy za głosy:tak:
Miłego dnia

Nikogo nie ma to ja uciekam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZIEŃ DOBRY:-)
MADZIAS słodkie zdjątko i jaki już duzy synek:-)ps.widze że jedzie na nowo konkurs no to kobitki działamy:-)
KASIULEK wiesz co ja nie wiem jak wyglada szyjka na początku ciązy:sorry:NEKTARYNKA duzo na ten temat wie ale nie ma jej już długi czas tutaj:sorry:

Dzień dobry,

Kasiu - jak zwykle miło Cie zobaczyć i Twojego uśmiechniętego avatarka :-) Ja co do szyjki też nie wiem :-( Ale z Kluskiem trzymamy mocno kciuki i piąstki tylko tak po cichutku. :-)

Madziu - spytałam na wątku dla modów, zobaczymy co mi odpiszą. Ale jak na mój gust to poprostu chyba trzeba będzie wysłać jeszcze raz z dobrym adresem.

Madziu no to już mam aktualniejsze info: Wyślij ponownie

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY:-)
MADZIAS słodkie zdjątko i jaki już duzy synek:-)ps.widze że jedzie na nowo konkurs no to kobitki działamy:-)
KASIULEK wiesz co ja nie wiem jak wyglada szyjka na początku ciązy:sorry:NEKTARYNKA duzo na ten temat wie ale nie ma jej już długi czas tutaj:sorry:
Dziękuje:-)
Dzień dobry,

Kasiu - jak zwykle miło Cie zobaczyć i Twojego uśmiechniętego avatarka :-) Ja co do szyjki też nie wiem :-( Ale z Kluskiem trzymamy mocno kciuki i piąstki tylko tak po cichutku. :-)

Madziu - spytałam na wątku dla modów, zobaczymy co mi odpiszą. Ale jak na mój gust to poprostu chyba trzeba będzie wysłać jeszcze raz z dobrym adresem.

Madziu no to już mam aktualniejsze info: Wyślij ponownie
Oki to wysyłam ponownie,dziękuje:-)
Maggie a jak Kluseczka?? Spokojny czy szaleje?

Dziękuje:-)

Oki to wysyłam ponownie,dziękuje:-)
Maggie a jak Kluseczka?? Spokojny czy szaleje?
Nie ma za co ;-)

A Klusek sprawdza moją wytrzymałość. Albo śpi snem kamiennym i na nic nie reaguje (wywalił mi kolana obok siebie i zaczęłam go pyrgać żeby zabrał a On nic a zawsze reagował - i tak z godzine cisza) albo tak sie przeciąga/wyciąga/wypina że szok. :-D

Nie ma za co ;-)

A Klusek sprawdza moją wytrzymałość. Albo śpi snem kamiennym i na nic nie reaguje (wywalił mi kolana obok siebie i zaczęłam go pyrgać żeby zabrał a On nic a zawsze reagował - i tak z godzine cisza) albo tak sie przeciąga/wyciąga/wypina że szok. :-D
To Łobuziak:-D:-D
Mój w końcu zasypia bo oczywiście sobie pokrzyczał bo chciał wszystko naraz.
Maggie w tym konkursie to oni wybierają nie? nie ma żadnego głosowania

Łobuz Łobuz - od Kacperka się uczy :-D

Madziu z tego co doczytałam to tak :tak:

Ja uciekam na troche. Leki mi sie pokończyły. Ale obiecuje że wszystko będę robić powulutku i będę grzeczna :tak::-D

reklama
Nie ma za co ;-)

a mój synuś wczoraj wypiał dupke i tak se siedział:laugh2:mamusia smyrała w dupcie ale chyba spał bo niereagował:rofl2:

Kobitki mam taki fajniutki humorek dzisiaj bo zaczełam 35 tc co i też taka jakaś spokojniejsza jestem:tak:

Do góry