reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczyny;-) juz jestem,bylam rano na zakupach,a pozniej wyjasnic co z tym moim netem sie dzieje,ze sie wylacza ale jest ok bardzo przystojny facecik;-):-D mi wszystko wyjasnil,ze zmieniali jakies tam numery i moglo sie tak zdarzyc.Czuje sie dobrze tylko moj maly diabelek znow sie nie odzywa w niedziele tak szalal ze mi sie brzuch caly ruszal,a wczoraj tylko troche,a dzis nic jak na razie staram sie nie martwic ale ciagle czekam na kopniaki:tak:rano znow mialam lekko twardy brzuszek ale nie bolal przekrecilam sie na lewy bok i ok,dzieje mi sie to tylko jak leze na plecach,gin kazal dzwonic jakby byl twardy,napiety i ciezki ale nic takiego sie nie dzieje wiec mysle,ze bedzie ok:tak:jutro idziemy na imprezke z okazji ''barborki mojego taty'':-) psiak oczywiscie z nami,a na dodatek jutro juz mamy kolede:confused2:jak ja tego nie lubie,przychodzi taki sie rozglada co masz i sprawdza ile sie mu kasy da,masakra:eek:moj M sie chyba wywinie,bo nie zdazy wrocic z pracy,cwaniaczek jeden ale wcale mu nie jest przykro z tego powodu:-D kurcze ale sie rozpisalam:sorry:milego dnia kobitki:-)
Madziu super ma Kacperek zdjecia:)!!!!!,maggie,a ty sie oszczedzaj!kasiulek trzymam kciuki bardzo mocno:) ale co do szyjki to ci nie pomoge,bo nie wiem:(,patrysiu gratulki z okazji 35 tyg.;)
dziękuje:-)o ja juz kolęde masz nono szybko:rofl2:ja też nie lubie koledy:-pps.ty mi na siebie uwarzaj co okna zostawić mamie :tak:

reklama
przydaloby sie juz te auto:) jak jest porzebne to go nie ma,a jak stoi to nigdzie nie ma wyjazu,nasze moj zawiozl w poniedzialek i mialo byc jutro ale szybciej sie mechanik uwinal i niby ma byc dzisiaj.
moj dzisiaj do wieczora w robocie chyba sie zanudze do mamy nie ide,bo idziemy jutro chyba bede patrzec na filmy ktore nagralam

przydaloby sie juz te auto:) jak jest porzebne to go nie ma,a jak stoi to nigdzie nie ma wyjazu,nasze moj zawiozl w poniedzialek i mialo byc jutro ale szybciej sie mechanik uwinal i niby ma byc dzisiaj.
moj dzisiaj do wieczora w robocie chyba sie zanudze do mamy nie ide,bo idziemy jutro chyba bede patrzec na filmy ktore nagralam
:-):-)
A my idziemy potem po mikołajki jakieś i coś upatrzyć pod choinke,wiesz takie drobnostki
Obiadu nie robiłam bo tylko sobie ugotowałam rybe,nie lubie ale dla małego to robie;-)

kurcze fajnie tak juz swiateczne zakupy przed nami:) nigdy nie przepadalam za swietami,bo do tesciowej sie rodzinka zjezdza,krzyki,litry wodki i wogole ale w tym roku jak narazie to sie ciesze,ze beda:D a w przyszlym roku to juz wogole bedzie super z naszym maly skarbem! tak jak u was tez pierwsze swieta z maluszkiem:)

reklama
kurcze fajnie tak juz swiateczne zakupy przed nami:) nigdy nie przepadalam za swietami,bo do tesciowej sie rodzinka zjezdza,krzyki,litry wodki i wogole ale w tym roku jak narazie to sie ciesze,ze beda:D a w przyszlym roku to juz wogole bedzie super z naszym maly skarbem! tak jak u was tez pierwsze swieta z maluszkiem:)
Tak fajnie bo to pierwsze święta z Kacperkiem,ale ja jakoś nie lubie tu świąt.
To taka gonitwa za wszystkim,ja bym chciała takie spokojne,normalne święta.A my tu w domu nie będziemy,zresztą jak co roku:eek:

Do góry