reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Jestem to te poszły ;-)

:-)dziewczynki moje kochane ja juz po wizycie wszystko ok:tak: i ma byc.....................................................................................

CHLOPCZYK:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratulacje
Ciekawe jak Maggie i Patrysia
Ja jednak wróżką powinnam być.

Na KTG wyszły skurcze. W każdej chwili może zacząć się coś dziać.
Nie miałam dziś wizyty ale lekarka i tak wzięła mnie na badanie. No i szyjka krótka i miękka, rozwarcie na dwa palce. :eek:

Jak skurcze będą co 5 minut albo wody mi odejdą to mam jechać do szpitala.

Ile wszystko potrwa nie wiadomo. Może tydzień, może dwa a może dzień. Ale że wytrwam do terminu nie mam co liczyć.

reklama
Maggie ja jestem na komórce,czekałam na Ciebie:)
Tak myślałam że nie dotrwasz do terminu,ale wszystko będzie dobrze:)

No i co nikogo nie ma

To będe potem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jestem,poszlismy do tesco i spacerkiem do naszej knajpki,a tam rezerwacja bylam w szoku troche w poniedzialek impreza,no ale trudno przyszlismy do domu i bedziemy patrzec na tv:)

Jestem to te poszły ;-)

Gratulacje

Ja jednak wróżką powinnam być.

Na KTG wyszły skurcze. W każdej chwili może zacząć się coś dziać.
Nie miałam dziś wizyty ale lekarka i tak wzięła mnie na badanie. No i szyjka krótka i miękka, rozwarcie na dwa palce. :eek:

Jak skurcze będą co 5 minut albo wody mi odejdą to mam jechać do szpitala.

Ile wszystko potrwa nie wiadomo. Może tydzień, może dwa a może dzień. Ale że wytrwam do terminu nie mam co liczyć.
w 38tyg. juz normalnie sie dzieciaczki moga rodzic:) bedzie ok i juz na swieta bedziesz z malym w domu:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też już jestem.

Korzystam póki moge i wcinam jabłka i mandarynki :-D

ja jestem,poszlismy do tesco i spacerkiem do naszej knajpki,a tam rezerwacja bylam w szoku troche w poniedzialek impreza,no ale trudno przyszlismy do domu i bedziemy patrzec na tv:)
:eek: No to nieźle. Ale ja się już pare razy tak samo zdziwiłam i naciełam :shocked2:

w 38tyg. juz normalnie sie dzieciaczki moga rodzic:) bedzie ok i juz na swieta bedziesz z malym w domu:)
Wiem wiem :tak: Ale i tak sie boje i musze szybciutko ogarnąć pare spraw i torbe spakować :-D

p.s. Karuzelka działa - uuuuuuufffffffffff

Madziu - skoro myślałaś że nie wytrwam to obstawiaj kiedy Młody zechce wyjść :-D:-D:-D I pozostałe Dziewuszki też - zobaczymy która będzie najbliżej. :-D
A ja Wam zrobie i tak na przekór i do terminu wytrzymam :-D:-D:-D:-D

p.s.1 Karuzelka działa
p.s.2 Wrzuciłam Wam linka na zamknięty

Ostatnia edycja:
punkt 3 Forum BabyBoom - Regulamin

Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.]
i do tego moderatorzy stosują się i będą się stosowac.

Ja też już jestem.

Korzystam póki moge i wcinam jabłka i mandarynki :-D

:eek: No to nieźle. Ale ja się już pare razy tak samo zdziwiłam i naciełam :shocked2:

Wiem wiem :tak: Ale i tak sie boje i musze szybciutko ogarnąć pare spraw i torbe spakować :-D

p.s. Karuzelka działa - uuuuuuufffffffffff

Madziu - skoro myślałaś że nie wytrwam to obstawiaj kiedy Młody zechce wyjść :-D:-D:-D I pozostałe Dziewuszki też - zobaczymy która będzie najbliżej. :-D
A ja Wam zrobie i tak na przekór i do terminu wytrzymam :-D:-D:-D:-D

p.s.1 Karuzelka działa
p.s.2 Wrzuciłam Wam linka na zamknięty
Ja też już jestem
To ja pomedytuje,kiedy Kluska wyjdzie;-):-D
Ledwo tu wlazłam i już mam nerwa:wściekła/y:

reklama
Do góry