reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczynki no ja jestem między młotem a kowadłem w sprawie postów. Bo pisze z Wami od dawna ale też jestem modem od niedawna. I nie chcę trzymać racji jednej ze stron. Tak więc tylko negocjuję i się staram załagodzić sprawe.
Tak więc tak jak pisałam wcześniej - spróbujcie i tyle - a co z tego wyjdzie to wyjdzie. :tak:

Madziu no szkoda z tym jabłuszkiem. Ale kaszka też czymś odmiennym będzie :tak:

Justyś - tak do mnie dociera powoli że u Ciebie też jajeczka wyszły. Bedzie komu ubranka w spadku podsylać :-D

by sie mogli wziasc za porzadek z oszustkami!
Ja poluje :-D:-D:-D

Oooooooo, czkawka

Dzieńdoberek!
Justyś gratuluję SYNKA! Kolejny chłopczyk. Oszalały wszystkie! :-D:-D:-D
Maggie ja obstawiam 9-11 grudzień. Nie wiem czemu,ale tak.
Jak tam Patrysia?
Oluś jak ja Cię dawno nie czytałam kobito! Trzymam kciuki za testowanko!
A u mnie jak to u mnie. Okres powinien być 26 listopada,ale wciąż czekam. Znowu się nie nastawiam bo zdarzało się już tak,że się @ spóźniała.

Maggie jesteś niesamowita! Mówię o forum prywatnym. Mój M się śmiał w głos! :-D:-D:-D

wkurzylam sie ale mi szybko przechodzi:) postaram sie pisac tak zeby bylo ok,a co do jajeczek to ja sie ciesze i to bardzobardzo:) mam nadzieje ze juz nie zrobi sie z niego dziewczynka;)

Dzieńdoberek!
Jak tam Patrysia?
A u mnie jak to u mnie. Okres powinien być 26 listopada,ale wciąż czekam. Znowu się nie nastawiam bo zdarzało się już tak,że się @ spóźniała.

Maggie jesteś niesamowita! Mówię o forum prywatnym. Mój M się śmiał w głos! :-D:-D:-D
Czesc Kasiu,fajnie,ze sie odezwalas:) moze tym razem sie udalo,trzymamy kciuki i piasteczki:)

Hejka

Ja siedze w pracy zostaly mi 2 godzinki jeszcze a potem w domku pisanie pracy., srode mam wolna to bede pisac prace na srode :)

Maggie- mowilam ze niedlugo- ja mysle ze do 20 grudnia sie rozpakujesz :) wszystko pojdzie gladko i bedzie trwalo 3 godzinki :) - heh tak Ci wróze

Justyna- z tymi oszustkami masz racje

A tak wogole to ostatnio sie zastanawialam co u Kroptusiu i Mamy Sówki, i Kinga rzadziej zaglada tez chyba

Dzieńdoberek!
Jak tam Patrysia?

Kasiulko- ja trzymam kciuki i nie puszczam- koniecznie daj znac buzki :tak:

reklama
Do góry