reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny, rozumiem że chodzi o pisanie postów - no cóż, taki jest regulamin. Spróbujcie poprostu edytować posty jeżeli chcecie coś dopisać. Ja staram się tak robić bo wydaje mi się że wtedy jest czytelniej. Pamiętajcie że z każdym postem wchodzą suwaczki itp. Zróbcie to dla mnie i spróbujcie. Nie ma się co denerwować

Justyś masz racje - powinien a nie musi - ale naprawde nie ma się co denerwować.

Dziewczyny, rozumiem że chodzi o pisanie postów - no cóż, taki jest regulamin. Spróbujcie poprostu edytować posty jeżeli chcecie coś dopisać. Ja staram się tak robić bo wydaje mi się że wtedy jest czytelniej. Pamiętajcie że z każdym postem wchodzą suwaczki itp. Zróbcie to dla mnie i spróbujcie. Nie ma się co denerwować
Maggie,ale tu chodzi o to ,że czasem sie zapomina o tym :confused2:
No ale dla Ciebie to oki:tak:

Ja też sie zdenerwowałam,bo chodzi o to,że ja zapominam czasem tam odpowiedzieć i potem pisze,ale ok niech tak będzie.
Justyś kochana nie denerwuj sie:-)

no,sorry ale jak pisze sobie tak od roku a tu nagle ktos wchodzi i mowi zeby tak nie robic,bo regulamin bez sensu! nam to odpowiada co innym do tego!?

Jednak nie moge dać małemu jabłuszka:-(
Bo on ma tą skaze białkową i lepiej nie ryzykować na razie
Ale moge mu dawać z tym mlekiem sztucznym kasze manne :-)

no,sorry ale jak pisze sobie tak od roku a tu nagle ktos wchodzi i mowi zeby tak nie robic,bo regulamin bez sensu! nam to odpowiada co innym do tego!?
No właśnie nikt nigdy tego nie poprawiał

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry