reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny, rozumiem że chodzi o pisanie postów - no cóż, taki jest regulamin. Spróbujcie poprostu edytować posty jeżeli chcecie coś dopisać. Ja staram się tak robić bo wydaje mi się że wtedy jest czytelniej. Pamiętajcie że z każdym postem wchodzą suwaczki itp. Zróbcie to dla mnie i spróbujcie. Nie ma się co denerwować

Justyś masz racje - powinien a nie musi - ale naprawde nie ma się co denerwować.

Dziewczyny, rozumiem że chodzi o pisanie postów - no cóż, taki jest regulamin. Spróbujcie poprostu edytować posty jeżeli chcecie coś dopisać. Ja staram się tak robić bo wydaje mi się że wtedy jest czytelniej. Pamiętajcie że z każdym postem wchodzą suwaczki itp. Zróbcie to dla mnie i spróbujcie. Nie ma się co denerwować
Maggie,ale tu chodzi o to ,że czasem sie zapomina o tym :confused2:
No ale dla Ciebie to oki:tak:

Ja też sie zdenerwowałam,bo chodzi o to,że ja zapominam czasem tam odpowiedzieć i potem pisze,ale ok niech tak będzie.
Justyś kochana nie denerwuj sie:-)

no,sorry ale jak pisze sobie tak od roku a tu nagle ktos wchodzi i mowi zeby tak nie robic,bo regulamin bez sensu! nam to odpowiada co innym do tego!?

Jednak nie moge dać małemu jabłuszka:-(
Bo on ma tą skaze białkową i lepiej nie ryzykować na razie
Ale moge mu dawać z tym mlekiem sztucznym kasze manne :-)

no,sorry ale jak pisze sobie tak od roku a tu nagle ktos wchodzi i mowi zeby tak nie robic,bo regulamin bez sensu! nam to odpowiada co innym do tego!?
No właśnie nikt nigdy tego nie poprawiał

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry