reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiecie co, no ludzie są rzeczywiście dziwni. I żeby babka jeszcze się tak zachowywała na widok kobiety w ciąży. A wystarczyło przeprosić i afery by nie było.

maggie a ty na ktora idziesz na te ktg bo mi jak zwykle sie zapomnialo
Ja na 15:45 dopiero. Pewnie sobie poczekam więc nawet nie myśle o której do domu dotre.

A Ty na którą bo ja już zapomniałam :-D

reklama
Witajcie dziewczynki!!:-)
Nie było mnie przez weekend ale miej więcej podczytałam co tam u Was.
Ja jestem w trakcie przebierania się z piżamki, hihi, i herbatkę sobie piję:-)
Trzymam kciuki za ktg:tak:

ja mam na 13.20 ale moze mi sie uda wczesniej wejsc tak jak ostatnio,ja jak zawsze wole byc wszedzie szybciej:) im szybciej wejde tym szybciej bede wszystko wiedziala;)

ja mam na 13.20 ale moze mi sie uda wczesniej wejsc tak jak ostatnio,ja jak zawsze wole byc wszedzie szybciej:) im szybciej wejde tym szybciej bede wszystko wiedziala;)
:-D:-D:-D No tak. Kurcze to do wieczora nie będę wiedziała co u Ciebie. Bo ja tak pewnie koło 14 będę wychodzić bo musze po te durne baterie pojechać i 7 innych rzeczy. Tatuś wczoraj wypatrzył sobie na allegro jakiś sklep i dorwał mnie jak wróciłam ze SR i kazał kupować. :eek::eek::eek:

Wiecie co, no ludzie są rzeczywiście dziwni. I żeby babka jeszcze się tak zachowywała na widok kobiety w ciąży. A wystarczyło przeprosić i afery by nie było.

Właśnie:tak:
Ja na 15:45 dopiero. Pewnie sobie poczekam więc nawet nie myśle o której do domu dotre.

A Ty na którą bo ja już zapomniałam :-D
Trzymam kciuki:-)
Witajcie dziewczynki!!:-)
Nie było mnie przez weekend ale miej więcej podczytałam co tam u Was.
Ja jestem w trakcie przebierania się z piżamki, hihi, i herbatkę sobie piję:-)
Trzymam kciuki za ktg:tak:
:-):-)
No tak,trzymam kciuki
Zresztą wiecie,że trzymam i za Patrysie też:tak:

reklama
nie no;)no to za kolegow i moze kolezanke:)

ale ucieszylabym sie niezle jakby byl chlopak ale jak bedzie dziewuszka tez bedziemy szczesliwy abo dzidzia zdrowa byla bo to najwazniejsze:)

choc od samego poczatku caly czas mowie malyno zobaczymy dzisiaj co tam ma mam nadziejeze bedzie widac:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry