reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki
Widze,że ja dzisiaj pierwsza i znowu niewyspana:confused2: Ale może potem sie położe

Miłego dnia
Czesc:) oj madziu moze ci sie uda potem przespac,Kacperek cos ci daje ostatnio popalic,patrze na tvn jest o tym porodzie w chelmie

hallo jest tu kto:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Napisze Ci coś na PW
ok:-)

a jak tam po weekendzie byliscie w tym auchanie kupilas jakies butki w ccc ?

ale u mnie dzis pogoda wieje jak nie wiem dobrze,ze mam blisko do lekarza

a ja jak zwykle mam stresa:) wczoraj mnie maluszek tak skopal,ze szok pierwszy raz widzialam jak mi sie brzuch poruszyl moj M tez ale mu sie dziubek usmiechnal:))

a jak tam po weekendzie byliscie w tym auchanie kupilas jakies butki w ccc ?
Byliśmy ale wiesz co drogie tam buty,także nawet zniżce to dużo wychodzi
ale u mnie dzis pogoda wieje jak nie wiem dobrze,ze mam blisko do lekarza
Dobrze,że masz blisko,u mnie świeci słoneczko
Na tvn jest o czworaczkach:-)

a ja jak zwykle mam stresa:) wczoraj mnie maluszek tak skopal,ze szok pierwszy raz widzialam jak mi sie brzuch poruszyl moj M tez ale mu sie dziubek usmiechnal:))
Wiem,że masz stresa,ale będzie dobrze:-)
To super,że tak kopie,to fajny widok jak widać aż brzuszek sie podnosi:-)

na ja mam caly czas wlaczony tvn i nie wyobrazam sobie czworki na raz,nawet trojki:) dzisiaj andrzejki moze wyskoczymy gdzies z M na jakis soczek jak po lekarzu bedzie ok:)

Dzień doberek,

Odpoczywaj kochana
A jak przyjaciółka??
Nasza "Cl....." przeniosła sie na inny wątek
Madziu, przyjaciółka całkiem całkiem. Pogadałyśmy troche i wie że dobrze zrobiła. Nic na siłe :tak: Poszłyśmy na lody i wiecie co .... prawie sie zatrułam. W wieci na Gr.... - zamówiłam sobie deser z lodami i brzoskwiniami i dostałam sfermentowane brzoskwienie!!! Pańcia do mnie że jestem w ciąży i mam inny smak. A ja do niej że koleżanka też próbowała i w ciąży nie jest i też czuje że sfermentowane. Normalnie jakby nagazowane były. To Pańcia mi wiaderko przynosi i mówi że próbowała i że dobre. To ja jej żeby z mojego deseru spróbowała. Oddała mi kase, ja sie powydzierałam że połowa klientów uciekła.
No to super :-D

na ja mam caly czas wlaczony tvn i nie wyobrazam sobie czworki na raz,nawet trojki:) dzisiaj andrzejki moze wyskoczymy gdzies z M na jakis soczek jak po lekarzu bedzie ok:)
Oj ja też sobie nie wyobrażam:-)
A pewnie że można gdzieś wyskoczyć;-) Mój T jedzie mi po recepte na mleko dla małego i do pracy firmy powykładać:-)

Dzień doberek,

Madziu, przyjaciółka całkiem całkiem. Pogadałyśmy troche i wie że dobrze zrobiła. Nic na siłe :tak: Poszłyśmy na lody i wiecie co .... prawie sie zatrułam. W wieci na Gr.... - zamówiłam sobie deser z lodami i brzoskwiniami i dostałam sfermentowane brzoskwienie!!! Pańcia do mnie że jestem w ciąży i mam inny smak. A ja do niej że koleżanka też próbowała i w ciąży nie jest i też czuje że sfermentowane. Normalnie jakby nagazowane były. To Pańcia mi wiaderko przynosi i mówi że próbowała i że dobre. To ja jej żeby z mojego deseru spróbowała. Oddała mi kase, ja sie powydzierałam że połowa klientów uciekła.

No to super :-D
No wiesz co co za ludzie,dobrze że tego nie zjadłaś:eek:
To dobrze,że z przyjaciółką całkiem całkiem:-)

reklama
Czesc maggie:)co za glupia baba,a jakbys sie zatrula to ciekawe co by gadala dobrzeze z przyjaciolka ok:)

maggie a ty na ktora idziesz na te ktg bo mi jak zwykle sie zapomnialo

Do góry