reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ooooooo, to sobie obejrze w czym pomykałaś do ślubu ;-)

A wogóle to mnie wywaliło znowu z netu i wejść nie mogłam :confused2::confused2: Ja mam chyba jakiegoś wirusika w lapku.

Dobra, i uciekam do łóżka bo mam dosyć na dziś. Musze dać odpocząć kręgosłupowi i nogom. :tak:

Buziaki i do juterka

Już widziałam, śliczna ta sukienka. A kurteczki nie ma jeszcze.

Maggie połóż sie,odpoczywaj.
Kurteczki jeszcze nie wystawiłam bo dopiero fotke zrobiłam:)
Milutkich snów

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja pier.... Żesz ku.....

Mój tatuś dorwał się do karuzeli Kluseczki. Chciał zobaczyć jakie baterie tam wchodzą i zamiast przeczytać to wziął ten projektor i zaczął nim na siłe kręcić. A tam nawet baterii nie ma. On myślał że to się odkręca i tam baterie się wsadza :eek::wściekła/y: Coś chrupnęło i tyle. I nie wiem czy nie popsuł. Baterii oczywiście nie ma żeby sprawdzić i będę musiała jechać kupić - ale mnie wnerwił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i na dokładke przyniósł mi jakiś tekst energetyczny do tłumaczenie - 2 strony A4 maczkiem napisane. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I to ma mieć na wieczór a ja na 12 umówiłam się z koleżanką a o 17 SR. :wściekła/y:

Mój tatuś dorwał się do karuzeli Kluseczki. Chciał zobaczyć jakie baterie tam wchodzą i zamiast przeczytać to wziął ten projektor i zaczął nim na siłe kręcić. A tam nawet baterii nie ma. On myślał że to się odkręca i tam baterie się wsadza :eek::wściekła/y: Coś chrupnęło i tyle. I nie wiem czy nie popsuł. Baterii oczywiście nie ma żeby sprawdzić i będę musiała jechać kupić - ale mnie wnerwił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i na dokładke przyniósł mi jakiś tekst energetyczny do tłumaczenie - 2 strony A4 maczkiem napisane. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I to ma mieć na wieczór a ja na 12 umówiłam się z koleżanką a o 17 SR. :wściekła/y:
o kurde ale bym sie wnerwila mogl sie zapytac albo poczytac jak to dziala,oby nie byla popsuta!!,a z tym tekstem to przesadzil i to naprawde mogl ci to wczeniej dac a nie ty teraz juz masz dzien zaplanowany i co masz z wszystkiego zrezygnowac!? och ci ojcowie!

o kurde ale bym sie wnerwila mogl sie zapytac albo poczytac jak to dziala,oby nie byla popsuta!!,a z tym tekstem to przesadzil i to naprawde mogl ci to wczeniej dac a nie ty teraz juz masz dzien zaplanowany i co masz z wszystkiego zrezygnowac!? och ci ojcowie!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie myśli i tyle. A jak ja bym tak zrobiła to pewnie ze 2 h by sie na mnie darł.
A tekst ma od piątku ale dopiero mu się przypomniało :no::no::no:
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... dobra pojade zaraz po te baterie i sprawdze czy karuzelka działa. Oby bo chyba mu coś zrobie.
A przy okazji jakieś lody sobie zjem na poprawe humoru.

Kurcze ale mam stresik przed jutrzejszym KTG :eek:

Druga :-D:-D:-D

Miłej Niedzieli. :tak:

Madziu - pewnie Kacperek dał czadu :eek:
Dał:-D:-D
trzecia:) ja sie tez cos dziwnie czuje dzisiaj:( leze caly czas
Odpoczywaj Justyś

No wiesz co:crazy:Po co to ruszał:eek:

Dziewczynki będzie dobrze jutro na wizytach.My z Kacperkiem piąstki zaciskamy:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez wierze ze wszystko bedzie ok i u mnie i u maggie i u patrysi:)jak Kacperek trzyma kciuki to musi byc dobrze:) ja juz wiem po czym mnie brzuch bolal wczoraj jadlam drozdzowki z makiem i chyba to to.
Maggie nie denerwuj sie choc napewno jestes wsciekla!kup baterie i napisz czy karuzelka dziala

reklama
Dziewczynki będzie dobrze jutro na wizytach.My z Kacperkiem piąstki zaciskamy:tak:
Oby oby

A Klusek to niezły złośliwiec jest. O 5:21 zaczął wierzgać. No to ja lukam na zegarek że tak wcześnie i ide spać dalej. Chyba z godzine z Nim walczyłam bo tak atakował że szok. Nie chciał spać i tyle. I piąstki, stópki i kolana poszły w ruch. Po godzinie się poddał. :-D

ja tez wierze ze wszystko bedzie ok i u mnie i u maggie i u patrysi:)jak Kacperek trzyma kciuki to musi byc dobrze:) ja juz wiem po czym mnie brzuch bolal wczoraj jadlam drozdzowki z makiem i chyba to to.
Maggie nie denerwuj sie choc napewno jestes wsciekla!kup baterie i napisz czy karuzelka dziala
Kupie kupie. O 12 mam zgarnąć kumpele i jedziemy zakupić bakterie. :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry