reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczynki
Moj m tez pali, chce przestac, ale jest mu cięzko, myslałam o wspomagaczach np. tabex ( skład: cytyzyna) , tylko teraz niewiem co przy starankach bardziej szkodzi : samo palenie czy te tabletki ułatwiające odzwyczajenie od palenia tytoniu

Może plastry, gumy ponoć ohydne i szybko się wraca do palenia. Są też takie specjalne spotkania z jakimiś tam prądami, czy czym, nie wiem dokładnie, bo ja nie paliłam a wszyscy znajomi rzucili palenie bez żadnych wspomagaczy.

spróbuje się dostać... do gina nie mam szans...za duża kolejka ale pomyślałam, że jakbym się umówiła do internisty i poprosiła o skierowanie to może by mi dał? (mam pakiet w Medicover)

Spóźnia się to beta.
Skierowanie?
Nie lepiej iść i zapłacić?

Czesc kochane staraczki!dawno mnie nie bylo i nie wiem,czy ktos mnie pamieta,ale troche sie za wami stesknilam.poczulam sie na silach,zeby znowu zaczac sobie z wami pogaduchy.u mnie bez zmian,dzidzi dalej nie ma,ale staranki nie zostaly zaniechane.w lutym wlatujemy na orlop i po powrocie zaczynamy od poczatku,lacznie z wszystkimi badaniami.jesli ktoras z was bedzie miala czas i ochote,niech napisze mi co sie wydarzylo w ostatnim miesiacu,czy mamy duzo nowych fasolesczek?pozdrawiam wszystkie nowe staraczki,ktorych jeszcze nie znam.ciesze sie ,ze jest nas ciagle wiecej i,ze co chwile pojawia sie nowa wyczekana,wymarzona fasolka.gratuluje zafasolkowanym.pozdrawiam cieplutko.buziaki!PA!;-);-);-);-);-);-);-)

Pamiętamy, powodzenia.

żałuje że zrobiłam tamten test wieczorem... ale juz tego nie cofne.
Powiedzcie mi...... czy betaHCG coś wykaże juz? ja byłam na takim tescie tylko raz w listopadzie i wyszedł 1 czyli brak ciąży. Bynajmniej tak mi powiedziano...
Ostatnią @ miałam 6go grudnia i do dziś cisza..... czy ten test krwi powinien juz cos wykazac jezeli to ciąża???
:confused::)

W takim czasie jak jest ciąża to na pewno coś pokarze.

witam jestem basia.. mam 25 lat. mam trzyletnia coreczke... poronilam 5 miesiecy temu... alenie odpuscilam z mezem i udalo sie:tak: zafasolkowalam alenie wiem jeszcze ktory tydzien;-) jak mi sie udal to wszystkim sie uda:-) trzymam kciuki za Was:-D:blink:

Witaj i gratulacje.

reklama
Heyka

Kingus trzemam kciuki za jutrzejsza betke,a co do testu niesugeruj sie nim czesto wychodzi puzniej pozytywny zreszta robi sie z porannego moczu.Bedzie dobrze

Ja przez te dlugie nieregularne cykle dostaje powoli do glowy,bo wlasnie te oczekiwanie jest najgorsze przyszla by wstretna @ czlowiek by otrzasnol sie i wyczekiwal kolejnych staranek.Ale jak sie jest przed @ to szalu idzie dostac z tej niepewnosci.Ja tez dzis 33dc zrobilam test i to z porannego moczu samotna kreseczka :(,ale pocieszam sie jescze tym,ze niema @ i moze zawczesnie na test :/

Co do rzucenia palenia duzo moim znajomym pomogly TABEXY ,mi tez ale na krotko wszystko zalezy od tego zeby niedac sie skusic do papierocha bo eden wystarczy by wrocic do tego swinstwa,Rowniez pomogla mi ksiazka przeczytana pt LATWY SPOSOB NA RZUCENIE PALENIA!!! polecam,ale ja znow niestety wrocilam ,zaduzo stresow,malo silnej woli,licze na to,ze jak zajde w ciaze ede miala motywacje do rzucenia bo w tej chwili niepotrafie niestety..............

Ostatnia edycja:
kurde przeczytałam artykuł o dziewczynie która po 6 latach w wigilie miała in vitro i chyba się jej udalo aż się popłakałam... a w dodatku to chyba bliźniaki...

WKONCU KAZDEJ Z NAS SIE UDA!!!!
Moje kolezanki ktore nietak bardzo chcialy juz zaraz beda rodzic ,a ja wczesniej juz planowalam staralam sie i w ciazy jeszcze nie jestem :(
No ja,!!!ale trzeba pozytynie myslec :)

Kinga85
Trzymam kciuki!!!! Nie martw trzeba wierzyć, że się uda - a może już się udało!!
Ja narazie nie robiłam drugiego testu czekam do wtorku mąż mi tak doradził. Chcę się nacieszyć tą drugą bladą krechą Nie robię sobie nadziei by nie bolało Mimo wszystko jestem pełna energii i chęci by w razie czego dalej próbować aż wreszcie się uda WIERZĘ w to bardzo

strasznie mnie rozbolał brzuch chyba się @ zbliża o kurczę byle po wtorku bo mam przecież wizytę u lekarza, czy to nie złośliwość losu? aż mnie tył pleców boli.

nawet nie wiecie jaki płaczliwy mam dziś wieczór...
co za nastrój no.... :-(

byłam odwiedzić mamę.. jutro wychodzi do domu:)

reklama
Do góry