Haszitka
może kiedyś...
Dziewczynki
Moj m tez pali, chce przestac, ale jest mu cięzko, myslałam o wspomagaczach np. tabex ( skład: cytyzyna) , tylko teraz niewiem co przy starankach bardziej szkodzi : samo palenie czy te tabletki ułatwiające odzwyczajenie od palenia tytoniu
Może plastry, gumy ponoć ohydne i szybko się wraca do palenia. Są też takie specjalne spotkania z jakimiś tam prądami, czy czym, nie wiem dokładnie, bo ja nie paliłam a wszyscy znajomi rzucili palenie bez żadnych wspomagaczy.
spróbuje się dostać... do gina nie mam szans...za duża kolejka ale pomyślałam, że jakbym się umówiła do internisty i poprosiła o skierowanie to może by mi dał? (mam pakiet w Medicover)
Spóźnia się to beta.
Skierowanie?
Nie lepiej iść i zapłacić?
Czesc kochane staraczki!dawno mnie nie bylo i nie wiem,czy ktos mnie pamieta,ale troche sie za wami stesknilam.poczulam sie na silach,zeby znowu zaczac sobie z wami pogaduchy.u mnie bez zmian,dzidzi dalej nie ma,ale staranki nie zostaly zaniechane.w lutym wlatujemy na orlop i po powrocie zaczynamy od poczatku,lacznie z wszystkimi badaniami.jesli ktoras z was bedzie miala czas i ochote,niech napisze mi co sie wydarzylo w ostatnim miesiacu,czy mamy duzo nowych fasolesczek?pozdrawiam wszystkie nowe staraczki,ktorych jeszcze nie znam.ciesze sie ,ze jest nas ciagle wiecej i,ze co chwile pojawia sie nowa wyczekana,wymarzona fasolka.gratuluje zafasolkowanym.pozdrawiam cieplutko.buziaki!PA!;-);-);-);-);-);-);-)
Pamiętamy, powodzenia.
żałuje że zrobiłam tamten test wieczorem... ale juz tego nie cofne.
Powiedzcie mi...... czy betaHCG coś wykaże juz? ja byłam na takim tescie tylko raz w listopadzie i wyszedł 1 czyli brak ciąży. Bynajmniej tak mi powiedziano...
Ostatnią @ miałam 6go grudnia i do dziś cisza..... czy ten test krwi powinien juz cos wykazac jezeli to ciąża???
W takim czasie jak jest ciąża to na pewno coś pokarze.
witam jestem basia.. mam 25 lat. mam trzyletnia coreczke... poronilam 5 miesiecy temu... alenie odpuscilam z mezem i udalo sie zafasolkowalam alenie wiem jeszcze ktory tydzien;-) jak mi sie udal to wszystkim sie uda:-) trzymam kciuki za Was
Witaj i gratulacje.