reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja tam za czorta was nie nadrobię:-):-)tyle skrobiecie:-) ale chociaz powiem dobranoc:-):-)
Ninonka no i gdzie łazisz kobieto cały dzień?:-p:-p:-):-)
kolorowych kobietki:-)
dobranoc:-)

reklama
Dobrej nocki kobietki trzymam kciuki za testowanka i staranka a Wy trzymajcie za mnie żebym w tej Szkocji nie oszalała i żebym sobie wszystkiego nie wkręcała. Bo wiecie z niewiedzy można sobie wiele rzeczy uroić:-(

ja własnie wróciłam z zakupów, byłam tez w aptece, kupiłam castagnus
teraz tak mysle, chyba nie przeciwskazan aby brac go razem z clo

Witam :) Jestem tu nowa..mam 29 lat a mężatką jestem od kwietnia 2008..właśnie z mężem zaczęliśmy starania i dzidzię i mam nadzieję, że szybko uda nam się powiększyc nasz klan..przesyłam Wam wszystkim buziaki :-)

shenkoka witaj :tak::tak::tak:
JESTEM PEWNA, ŻE Z NASZA POMOCĄ BĘDZIE CI RAŹNIEJ W STARANKACH, BO NASI UKOCHANI MĘŻOWIE NIE DO KOŃCA WIEDZĄ O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ninonka dziekuję :) ja mam to szczęście, że mój mąż wspiera mnie, ale masz racje nie bardzo orientuje się jeszcze w tym wszytskim i czasem nie rozumie moich czarnych myśli..

Beti1975 ja raz jestem raz nie kurcze no, jakoś przynaje dziś Was zaniedbałam, z powodu nadwyraz wielu obowiązków - ale obiecuje poprawę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

shenkoka NIE MA ZA CO, NIE DZIĘKUJ, MY NA TYLE ILE MOŻEMY POMAGAMY, SĄ TU SUPER DZIEWCZYNY I NAPRAWDĘ MOŻNA NA NIE LICZYĆ A CO DO MĘZÓW TO ONI MOGĄ Z CAŁYCH SIŁ WSPIERAĆ, ALE BABY JAK BABY

KOLOROWYCH KOCHANE :-):-):-)

Hej Dziewczyny,

Ale tu ciiiiiiiiiiiiiiiiicho :-)

shenkoka - witaj wśród nas, powodzenia w starankach, oby były jak najkrótsze. Pisz śmiało, o wątpliwościach, życiu codziennym i ogólnie o wszystkim bo jestesmy tu po to żeby się wspierać w smutkach i radościach :tak::-)

Beti - a co z przepisem?? :sorry2:

ninonka - no ja chyba będę testować koło 23-ego ale zobaczę co z @ bo jak narazie to mnie od wczoraj cycuchy bolą, a zwykle bolą na tydzień przed @ - czyżby była na tyle wredna i miała przyjść aż tak wcześnie??

Mnie dziś kumpela wyciągnęła do kina - film o Georgian'ie Cavendish, księżnej Devonshire - nie myślałam że kobiety w Anglii, w XVIII wieku były aż tak rooooooooooooozpustne i takie płodne ;-):-D

Idę spać, i tak dziś nad wyraz długo wytrzymałam, do juterka Kochane, buziaki :-):-):-)

Witam :) Jestem tu nowa..mam 29 lat a mężatką jestem od kwietnia 2008..właśnie z mężem zaczęliśmy starania i dzidzię i mam nadzieję, że szybko uda nam się powiększyc nasz klan..przesyłam Wam wszystkim buziaki :-)

Witam Cię serdecznie i zyczę powodzienia w starankach:-)
Oby Wam się szybko udało:tak:
Oby Nam wszystkim się szybko udało;-)

reklama
maggie_f NO TO SIĘ TROSZKĘ ROZERWAŁAŚ KOCHANA, A ZASKOCZYŁAŚ MNIE TYMI KOBIETAMI Z PRZESZŁOŚCI HEHE :szok::szok::szok:

A CO DO @ TO OBY NAS NIE DOPADŁY, JA ZATESTUJE TAK 20/21 O ILE MAŁPISZON NIE PRZYJDZIE...

Do góry