reklama
Katerinka
Czasem złośnica
Dobrej nocki kobietki trzymam kciuki za testowanka i staranka a Wy trzymajcie za mnie żebym w tej Szkocji nie oszalała i żebym sobie wszystkiego nie wkręcała. Bo wiecie z niewiedzy można sobie wiele rzeczy uroić:-(
O
onka
Gość
shenkoka witaj
JESTEM PEWNA, ŻE Z NASZA POMOCĄ BĘDZIE CI RAŹNIEJ W STARANKACH, BO NASI UKOCHANI MĘŻOWIE NIE DO KOŃCA WIEDZĄ O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI!
JESTEM PEWNA, ŻE Z NASZA POMOCĄ BĘDZIE CI RAŹNIEJ W STARANKACH, BO NASI UKOCHANI MĘŻOWIE NIE DO KOŃCA WIEDZĄ O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
O
onka
Gość
Beti1975 ja raz jestem raz nie kurcze no, jakoś przynaje dziś Was zaniedbałam, z powodu nadwyraz wielu obowiązków - ale obiecuje poprawę
shenkoka NIE MA ZA CO, NIE DZIĘKUJ, MY NA TYLE ILE MOŻEMY POMAGAMY, SĄ TU SUPER DZIEWCZYNY I NAPRAWDĘ MOŻNA NA NIE LICZYĆ A CO DO MĘZÓW TO ONI MOGĄ Z CAŁYCH SIŁ WSPIERAĆ, ALE BABY JAK BABY
KOLOROWYCH KOCHANE :-):-):-)
shenkoka NIE MA ZA CO, NIE DZIĘKUJ, MY NA TYLE ILE MOŻEMY POMAGAMY, SĄ TU SUPER DZIEWCZYNY I NAPRAWDĘ MOŻNA NA NIE LICZYĆ A CO DO MĘZÓW TO ONI MOGĄ Z CAŁYCH SIŁ WSPIERAĆ, ALE BABY JAK BABY
KOLOROWYCH KOCHANE :-):-):-)
maggie_f
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Ale tu ciiiiiiiiiiiiiiiiicho :-)
shenkoka - witaj wśród nas, powodzenia w starankach, oby były jak najkrótsze. Pisz śmiało, o wątpliwościach, życiu codziennym i ogólnie o wszystkim bo jestesmy tu po to żeby się wspierać w smutkach i radościach :-)
Beti - a co z przepisem??
ninonka - no ja chyba będę testować koło 23-ego ale zobaczę co z @ bo jak narazie to mnie od wczoraj cycuchy bolą, a zwykle bolą na tydzień przed @ - czyżby była na tyle wredna i miała przyjść aż tak wcześnie??
Mnie dziś kumpela wyciągnęła do kina - film o Georgian'ie Cavendish, księżnej Devonshire - nie myślałam że kobiety w Anglii, w XVIII wieku były aż tak rooooooooooooozpustne i takie płodne ;-)
Idę spać, i tak dziś nad wyraz długo wytrzymałam, do juterka Kochane, buziaki :-):-):-)
Ale tu ciiiiiiiiiiiiiiiiicho :-)
shenkoka - witaj wśród nas, powodzenia w starankach, oby były jak najkrótsze. Pisz śmiało, o wątpliwościach, życiu codziennym i ogólnie o wszystkim bo jestesmy tu po to żeby się wspierać w smutkach i radościach :-)
Beti - a co z przepisem??
ninonka - no ja chyba będę testować koło 23-ego ale zobaczę co z @ bo jak narazie to mnie od wczoraj cycuchy bolą, a zwykle bolą na tydzień przed @ - czyżby była na tyle wredna i miała przyjść aż tak wcześnie??
Mnie dziś kumpela wyciągnęła do kina - film o Georgian'ie Cavendish, księżnej Devonshire - nie myślałam że kobiety w Anglii, w XVIII wieku były aż tak rooooooooooooozpustne i takie płodne ;-)
Idę spać, i tak dziś nad wyraz długo wytrzymałam, do juterka Kochane, buziaki :-):-):-)
M
maja123
Gość
Witam Jestem tu nowa..mam 29 lat a mężatką jestem od kwietnia 2008..właśnie z mężem zaczęliśmy starania i dzidzię i mam nadzieję, że szybko uda nam się powiększyc nasz klan..przesyłam Wam wszystkim buziaki :-)
Witam Cię serdecznie i zyczę powodzienia w starankach:-)
Oby Wam się szybko udało
Oby Nam wszystkim się szybko udało;-)
reklama
O
onka
Gość
maggie_f NO TO SIĘ TROSZKĘ ROZERWAŁAŚ KOCHANA, A ZASKOCZYŁAŚ MNIE TYMI KOBIETAMI Z PRZESZŁOŚCI HEHE
A CO DO @ TO OBY NAS NIE DOPADŁY, JA ZATESTUJE TAK 20/21 O ILE MAŁPISZON NIE PRZYJDZIE...
A CO DO @ TO OBY NAS NIE DOPADŁY, JA ZATESTUJE TAK 20/21 O ILE MAŁPISZON NIE PRZYJDZIE...
Podziel się: