reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć...
Chciałabym bardzo podziękować Wam dziewczyny za ciepłe słowa. Jesteście wspaniałe i gdyby nie to forum...Wy... to pewnie było by ze mną gożej bo mąż owszem wspiera mnie a ja jego.. ale to nie to samo co Wy.. bo Tylko Wy wiecie jak ja się czuję...
Piszecie że nie powinnam tracic nadziei że jeszcze nic straconego... może i macie rację.
@ nie dostałam.. szczególnych objawów nie mam.
Jutro beta... nie wiem czego się spodziewać, ale napewno nie nastawiam się na wynik pozytywany po tym co wczoraj zobaczyłam.
Boje sie strasznie.
Owszem... jak sie nie uda to pewnie uda sie innym razem... ale to jest tak smutne.

Buziaki dla was
i trzymajcie za mnie jutro rano kciuki proszę
Dziękuję :****

dziewczyny dziękuje wam za wsparcie!!!
Kinguś85 kochana musisz być dobrej myśli nie trać nadzieji, boże wiem że czujesz się teraz okropnie i masz już dość... ale test wieczorem to nie jest wiarygodny?

żałuje że zrobiłam tamten test wieczorem... ale juz tego nie cofne.
Powiedzcie mi...... czy betaHCG coś wykaże juz? ja byłam na takim tescie tylko raz w listopadzie i wyszedł 1 czyli brak ciąży. Bynajmniej tak mi powiedziano...
Ostatnią @ miałam 6go grudnia i do dziś cisza..... czy ten test krwi powinien juz cos wykazac jezeli to ciąża???
:confused:

martyna
ja tez bede trzymała kciuki za wtorek! :)

Kinguś85 - trzymam kciuki, nawet nie wiesz jak mocno, będę czekać na newsy. :tak:Uśmiechnij się.

Justyś - Ninonke nam gdzieś wywiało, może jednak poszła do szkółki, będzie się gęsto tłumaczyć jak się pojawi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry