reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kinga uważam, ze beta powinna wykryc juz ciaze, jesli do zapłodnienia doszło 31 grudnia, życze Ci mocno aby beta wskazała fasolinke, nie przejmuj sie tym negatywnym testem, słyszałam wiele historii, ze testy nie wykazywały na poczatku ciązy, a jednak była..
a jesli nie bedzie fasolinki, to trudno, bedziesz starac sie dalej az sie uda :)

maggief mam cykle 28-29max a teraz to juz moj 37dzien cyklu. Nigdy takiego długiego nie miałam.
martyna , elfa jesteście wspaniałe, tak mnie podtrzymujecie na duchu... dziekuje

witam jestem basia.. mam 25 lat. mam trzyletnia coreczke... poronilam 5 miesiecy temu... alenie odpuscilam z mezem i udalo sie:tak: zafasolkowalam alenie wiem jeszcze ktory tydzien;-) jak mi sie udal to wszystkim sie uda:-) trzymam kciuki za Was:-D:blink:

Kinga85 - Moja kolezanka miala podobna sytuacje do twojej. Spoznil jej sie okres wiec zrobila test i wyszedl negatywny. Poczekala wiec, bo myslala ze @ wkoncu przyjdzie, ale czekala i nic, wiec zrobila drugi po dluzszym czasie(dluzszym niz twoj) i dopiero test pokazal slabsza druga kreske:tak:Mysle, ze betka jest dobrym rozwiazanie, moze testy po prostu jeszcze jej nie wykrywaja:tak:3mam kciuki i nie mysl ciagle tylko o tym, bo zwariujesz. Ogladnijcie z mezem dobra komedie, idzcie na spacer, moze wspolna kapiel ze swieczkami:tak:-to napewno pomoze:tak::tak::tak:Zrelaksuj sie!!!!!!!!

basia1807 - witaj Kochana, ale jesteś dzielna, tak trzymać.:tak: A napiszesz nam coś więcej: jak to było tym razem? spóźniała Ci się @? teścik? jakieś objawy?

mężatka dziękuję Ci za te słowa, wiesz... dałaś mi nadzieję

Ah... tego było mi trzeba
porozmawiaćz wami...
A to dla każdej z was serducho ode mnie:tak:

reklama
spędzę wiec dzisiaj miły wieczór z mężem... :happy:
nie bede o tym myślała
a jutro rano o 7 juz będzie po wszystkim... i tylko bede czekała na wyniki.

Do góry