reklama
martyna222
udało się ! :)
test betA WYKAZUJĘ ciąże po 10 dniach od zaplodnienia... więc napewno będziesz wiedziała na czym stoisz...czyli że fasolka jest!!!!!!!!!!!!maggief dziękuje CI
Kinga uważam, ze beta powinna wykryc juz ciaze, jesli do zapłodnienia doszło 31 grudnia, życze Ci mocno aby beta wskazała fasolinke, nie przejmuj sie tym negatywnym testem, słyszałam wiele historii, ze testy nie wykazywały na poczatku ciązy, a jednak była..
a jesli nie bedzie fasolinki, to trudno, bedziesz starac sie dalej az sie uda
a jesli nie bedzie fasolinki, to trudno, bedziesz starac sie dalej az sie uda
K
Kinga85
Gość
maggief mam cykle 28-29max a teraz to juz moj 37dzien cyklu. Nigdy takiego długiego nie miałam.
martyna , elfa jesteście wspaniałe, tak mnie podtrzymujecie na duchu... dziekuje
martyna , elfa jesteście wspaniałe, tak mnie podtrzymujecie na duchu... dziekuje
basia1807
mama trzech skarbów
witam jestem basia.. mam 25 lat. mam trzyletnia coreczke... poronilam 5 miesiecy temu... alenie odpuscilam z mezem i udalo sie zafasolkowalam alenie wiem jeszcze ktory tydzien;-) jak mi sie udal to wszystkim sie uda:-) trzymam kciuki za Was
K
Kinga85
Gość
basia witaj, i gratuluję zajścia w ciąże!! może opowiesz nam swoją historię?
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Kinga85 - Moja kolezanka miala podobna sytuacje do twojej. Spoznil jej sie okres wiec zrobila test i wyszedl negatywny. Poczekala wiec, bo myslala ze @ wkoncu przyjdzie, ale czekala i nic, wiec zrobila drugi po dluzszym czasie(dluzszym niz twoj) i dopiero test pokazal slabsza druga kreskeMysle, ze betka jest dobrym rozwiazanie, moze testy po prostu jeszcze jej nie wykrywaja3mam kciuki i nie mysl ciagle tylko o tym, bo zwariujesz. Ogladnijcie z mezem dobra komedie, idzcie na spacer, moze wspolna kapiel ze swieczkami-to napewno pomozeZrelaksuj sie!!!!!!!!
K
Kinga85
Gość
reklama
K
Kinga85
Gość
spędzę wiec dzisiaj miły wieczór z mężem...
nie bede o tym myślała
a jutro rano o 7 juz będzie po wszystkim... i tylko bede czekała na wyniki.
nie bede o tym myślała
a jutro rano o 7 juz będzie po wszystkim... i tylko bede czekała na wyniki.
Podziel się: