reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAJCIE MOJE KOCHANE!!!
PRZEPRASZAM, ŻE DOPIERO TERAZ SIĘ ODZYWAM, ALE MIAŁAM NAWAŁ GOŚCI NA GŁOWIE, A JESZCZE SPAŁAM SOBIE DZIŚ CIUT DŁUŻEJ NIŻ ZAZWYCZAJ, A PÓŹNIEJ JESZCZE BRAT MNIE NA WOŚP DO NASZEGO RYNKU WYCIĄGNĄŁ I TAK CZAS ZLECIAŁ....

Kinga85 skarbie kochany, aż mi się tak zmino zrobiło jak przeczytałam, że tylko jedna I była. Ale dziewczyny na forum mają racje, nie przejmuj się!!! Jutro idz na BETE i ona powninna na 100% prawdę Ci powiedzieć, wierze w to!!! Już zaciskam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Beti1975 wiesz co film na HBO okazał się jakiś ciężko psychopatyczny - dosłownie!!! A londyńczyków nie zdążyłam oglądnąć bo poszłam spać :-) A tobie Beti jak niedziela mija???

Kroptusia
trzymaj się skarbie, głowa do góry!!!

maggie_f hehe kochana wcieło, bo dziś zanim wstałam rano zanim to tamto, jeszcze gości miałam, później na rynek nasz Ząbkowicki poszłam na WOŚP i tak dopiero wróciłam i mogę do Was napisać :)
A co u Ciebie kochana??? To co kiedy testujesz??? Ja za 10 dni (czyli w środe, albo w czwartek rano) chyba że @ się pojawi...

Justys84 jestem kochana bo dziś do poźnego popołudnia miałam gości i byłam na WOŚP ale teraz jestem :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggief i ninonka dzieuje jeszcze raz! :** :happy:

słuchajcie a mam pytanko
wiecie może czy w 3tygodniu jak jestem to beta wyjdzie juz? bo to niby jest okres zagnieżdżania....
:confused:

ninonka to sie pogosciłaś:) i opoczelas choc troche:)

Kinga85 tak pogościłam, i troszkę odpoczełam, ale od jutra wracam do normalnego trybu, bo znów 17-18 stycznia mam szkołę i mam egzamin jeden, kolokwium i prace na 10 stron min musze przygotować, nie wspominając o pisaniu cd pracy dyplomowej, mówie Ci szok i tak jeszcze ide do szkoły w wekend 24-25 stycznia....
A co do Bety to powinna Ci wyjść bo któraś z naszych koleżanek z BB pisała że Beta powinna już po 10 dniu od zapłodnienia wyjść.... więc trzymam kciuki i daj znać odrazu jak tam - bo będe czekała na wiadomośc od Ciebie z niecierpliowścią :)

ninonka to szykuje Ci sie niezły okres edukacyjny:tak: na pewno sobie jakoś poradzisz;-)
Dziękuje Ci za odpowiedz. mam nadzieje że jeżeli to ciąża to jutro juz sie o tym dowiem. A we wtorek do ginekologa ide znowu.
Dzisiaj mija 37dzień cyklu u mnie bez @
słyszałam że norma to maks 35. :sorry2:

Witam wszystkie dziewczyny!
Kinga a ja wczoraj przeczytałam że jeśli wcześniej się brało tabletki antykoncepcyjne to nie prawdą jest że w ciążę można zajść od razu po odstawieniu,czasami nawet trzeba czasu (dziewczyny pisały że czekały nawet około 4 miesięcy)aby organizm kobiety się przyzwyczaił do innego działania.
Chyba dobrze to napisałam także może dajcie sobie czas a w między czasie próbujcie i może się uda.
Pozdrawiam

....a propo starania się to chciałam się dopisać do was bo razem z mężem mamy w planach drugie dzieciaczka :-) starania mamy zacząć w kwietniu bo chcielibyśmy żeby narodził się jakoś na początku przyszłego roku tak aby nasz synek Alan miał skończone już 3 latka.Bardzo chciałabym mieć drugie maleństwo lecz nie będę ukrywała że boję się kolejnej ciąży i sama nie wiem dlaczego.....
Czy może ktoś jest w takiej sytuacji albo może bardzo podobnej?
pozdrawiam serdecznie

witaj agnieszka
Ja tabletki odtawiłam już w sierpniu 2008 wiec juz jakis czas minął.
A co do zajscia w ciąże po odstawieniu tabletek to z Filipkiem zaszłam w ciąże już po dwoch miesiącach po odstawieniu wiec dosc szybko:blink:

reklama
Do góry