reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Martyna222 masz rację i inne dziewczynki też już się uspokoiłam.
Poczytajcie to
blablanie.pl • Zobacz temat - CHŁOPIEC CZY DZIEWCZYNKA

Brak mdłości może oznaczać nadejście chłopca:tak:

Nooo duza szansa bo ja z Wika mialam okropne od poczatku az do 9mc a tu 7 tydzien i narazie nic :)) wogole czuje sie o niebo lepiej i chcielismy syneczka a jak bedzie corcia tez bedzie super oby zdrowa :)....Z Wika czulam sie jak w ciazy OKROPNIE teraz sie czuje jakbym w niej nie byla...super (nooo poza burza hormonkow)

Katerinka nie koniecznie, bo ja mam dwie dziewuszki i z żadną nie miałam mdłości, gdyby nie zanik @, to zero odczuć, prócz hormonów, że byłam w ciąży:-)

A ja mam przeczucia ze bedzie chlopiec :) w 1 ciazy mialam na dziewczynke, bylam pewna od 6 tyg i mimo ze lekarz nie byl pewien ja mowilam ze panna jak nic :-) pierscionek zloty na wlosie (zabawa) tez wskazywal na babeczke teraz na chlopczyka

Beti ty nie miałaś mdłości i było wszystko ok?? Już jestem spokojniejsza
Martyna 222 ten miesiąc na pewno przyniesie wiele fasolek.
Kroptusia ze względu na Twoją nową pracę chyba lepiej że nie masz nudności i innych uciążliwych objawów.

a tak wogóle u mnie żadnych objawów...2 dni przed @ ból brzucha ustał ale on raz jest raz go nie ma... jedyne to temp jeszcze nie spadła poniżej 37 więc, nie mam w tym miesiącu objawów chyba troche odpuscilam bo zawsze jakieś w sobie wyszukiwałam... nic wszystko może się jednak zdarzyć?

a tak wogóle u mnie żadnych objawów...2 dni przed @ ból brzucha ustał ale on raz jest raz go nie ma... jedyne to temp jeszcze nie spadła poniżej 37 więc, nie mam w tym miesiącu objawów chyba troche odpuscilam bo zawsze jakieś w sobie wyszukiwałam... nic wszystko może się jednak zdarzyć?

oczywiście moja droga... trzymam kciuki. Trzeba mieć zawsze nadzieję i nie spinać się. Dobrze, że odpuściłaś wtedy można być bardzo miło zaskoczonym:)

martyna222 - ja Ci niestety nie pomogę, ale może inne dziewczyny mają jakieś doświadczenia. A tak wogóle to trzymam kciuki, ża teścik. Niech będą II to żaden invimed nie będzie potrzebny :-)

karo85 - ja trzymam kciuki, oby do wtorku :tak:

ninonka - a Ciebie gdzie wcięło?? :-D

reklama
maggie f muszę przyznać że mam takie marzenie że idziemy we wtorek na wizytę a lekarz po badaniu mówi jest pani w ciąży... boże ale by było pięknie?!!!!

Do góry