reklama
Ja we wrocku zaplacilam 30 zl za bete i 5 za pobranie krwi czyli 35 a wynik mialam na 2 dzien bo tyle chetnych . Trzymam kciukia jeszcze chciałam spytać...ile tak średnio to kosztuje?
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Nie mam pojecia..ale cos kiedys slyszalam ze miedzy 20-30 to zalezy w jakim miescie:-)..ale liczac ..to jakby robic test a apteki i wyjdzie neagtyw.. i potem jeszcze raz testowac.. to napewno wyjdzie wiecej jak betka..a z betki masz pewnosc 100%
Czesc kochane staraczki!dawno mnie nie bylo i nie wiem,czy ktos mnie pamieta,ale troche sie za wami stesknilam.poczulam sie na silach,zeby znowu zaczac sobie z wami pogaduchy.u mnie bez zmian,dzidzi dalej nie ma,ale staranki nie zostaly zaniechane.w lutym wlatujemy na orlop i po powrocie zaczynamy od poczatku,lacznie z wszystkimi badaniami.jesli ktoras z was bedzie miala czas i ochote,niech napisze mi co sie wydarzylo w ostatnim miesiacu,czy mamy duzo nowych fasolesczek?pozdrawiam wszystkie nowe staraczki,ktorych jeszcze nie znam.ciesze sie ,ze jest nas ciagle wiecej i,ze co chwile pojawia sie nowa wyczekana,wymarzona fasolka.gratuluje zafasolkowanym.pozdrawiam cieplutko.buziaki!PA!;-);-);-);-);-);-);-)
Oj wiele sie wydarzylo ciezko zreferowac Fasoli sie sypia jak grzybki po deszczu i rozwija watek wrzesniowy...Czekamy na dziewczyny ze spozniona @ a testem I krecha az pojda jutro na bete lub do gina...Poza tym ciagle przybywaja staraczki
martyna222
udało się ! :)
hej dziewczynki!!!
Kinguś85 kochana nic jeszcze straconego... rano teścik a nie wieczorem... poza tym betka będzie pozytywna bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki!!!
Emma oczywiście że jeszcze o tobie pamiętam.. pozdrawiam
Katerinka nie stresuj się kochana bo fasolka jest i nie masz powodów do zmartwień.
Kroptusiu twoje hormony będą szaleć to normalne... najważniejsze że masz fasolke!!
pozdrawiam was wszystkie!!!
Kinguś85 kochana nic jeszcze straconego... rano teścik a nie wieczorem... poza tym betka będzie pozytywna bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki!!!
Emma oczywiście że jeszcze o tobie pamiętam.. pozdrawiam
Katerinka nie stresuj się kochana bo fasolka jest i nie masz powodów do zmartwień.
Kroptusiu twoje hormony będą szaleć to normalne... najważniejsze że masz fasolke!!
pozdrawiam was wszystkie!!!
martyna222
udało się ! :)
dziewczyny coś pochrzaniłam z tymi wiadomościami prywatnymi z góry was przepraszam
Katerinka
Czasem złośnica
Martyna222 masz rację i inne dziewczynki też już się uspokoiłam.
Poczytajcie to
blablanie.pl • Zobacz temat - CHŁOPIEC CZY DZIEWCZYNKA
Brak mdłości może oznaczać nadejście chłopca
Poczytajcie to
blablanie.pl • Zobacz temat - CHŁOPIEC CZY DZIEWCZYNKA
Brak mdłości może oznaczać nadejście chłopca
reklama
Podziel się: