reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Nie mam pojecia..ale cos kiedys slyszalam ze miedzy 20-30 to zalezy w jakim miescie:-)..ale liczac ..to jakby robic test a apteki i wyjdzie neagtyw.. i potem jeszcze raz testowac.. to napewno wyjdzie wiecej jak betka..a z betki masz pewnosc 100%:tak:

Czesc kochane staraczki!dawno mnie nie bylo i nie wiem,czy ktos mnie pamieta,ale troche sie za wami stesknilam.poczulam sie na silach,zeby znowu zaczac sobie z wami pogaduchy.u mnie bez zmian,dzidzi dalej nie ma,ale staranki nie zostaly zaniechane.w lutym wlatujemy na orlop i po powrocie zaczynamy od poczatku,lacznie z wszystkimi badaniami.jesli ktoras z was bedzie miala czas i ochote,niech napisze mi co sie wydarzylo w ostatnim miesiacu,czy mamy duzo nowych fasolesczek?pozdrawiam wszystkie nowe staraczki,ktorych jeszcze nie znam.ciesze sie ,ze jest nas ciagle wiecej i,ze co chwile pojawia sie nowa wyczekana,wymarzona fasolka.gratuluje zafasolkowanym.pozdrawiam cieplutko.buziaki!PA!;-);-);-);-);-);-);-)

Oj wiele sie wydarzylo ciezko zreferowac :) Fasoli sie sypia jak grzybki po deszczu i rozwija watek wrzesniowy...Czekamy na dziewczyny ze spozniona @ a testem I krecha az pojda jutro na bete lub do gina...Poza tym ciagle przybywaja staraczki :)

hej dziewczynki!!!
Kinguś85 kochana nic jeszcze straconego... rano teścik a nie wieczorem... poza tym betka będzie pozytywna bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki!!!
Emma oczywiście że jeszcze o tobie pamiętam.. pozdrawiam
Katerinka
nie stresuj się kochana bo fasolka jest i nie masz powodów do zmartwień.
Kroptusiu twoje hormony będą szaleć to normalne... najważniejsze że masz fasolke!!
pozdrawiam was wszystkie!!!

reklama
Katerinka nie koniecznie, bo ja mam dwie dziewuszki i z żadną nie miałam mdłości, gdyby nie zanik @, to zero odczuć, prócz hormonów, że byłam w ciąży:-)

Do góry