reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ninonka, no to się wyspałaś. Testujesz za 10-11 dni, ja zgodnie z suwaczkiem za 12. To prawie w tym samym czasie. Ale, by było suuuuuuuper jakby się nam obu udało. :-):-D

reklama
HEJ KOCHANE, JA JAK SIĘ POŁOŻYŁAM TAK SPAŁAM PRZEZ 3 GODZINKI.
MÓJ M. W PRACY NA NOCKE POSZEDŁ I SPAĆ MUSZE SAMA, ALE NASZCZĘŚCIE JUŻ NA NOWYM MIĘCIUTKIM ŁÓŻECZKU :tak::tak::tak::tak::tak:
niunia27 tak kochana już wypoczełam, tzn wyspałam się przez 3 godziny i chyba wcześniej spać dziś nie pójde. Mówisz że jedziemy na tym samym wóżku, czyli sugeruje że też studiujesz...???

nie kochana, nie studiuje, ale jak będę miała dobrze płatną pracę to idę od października na jakieś uzupełniające.
Miałam na myśli czas na test. U mnie @ około 18-go. Ale testować przed nie zamierzam.

maggie_f Niunia27 oby kochane, też w tym samym czasie + - testujemy super !!!! dziewczyny ale było by fajnie kurcze no.

TRZYMAM ZA NAS KCIUKI

shingle WITAJ KOCHANA :tak::tak::tak:

JA DZIEWCZYNKI UCIEKAM OGLĄDAC NA HBO COMEDY FILM JAKIS PRZYSZYWANY WUJEK SIĘ ZACZĄŁ... ZAJRZE PÓŹNIEJ :-)

Witaj shingle - co u Ciebie?

ninonka - ja też trzymam kciuki :-)

niunia27 - ja też przed terminem nie będę testować, to chyba dobre podejście, nie ma co się nakręcać :tak:

Dziewczyny, ja zmykam do łóżka, coś mnie ostatnio szybko ścina z nóg. Tak więc, spokojnej nocy Kochane i do juterka.

reklama
Kinga - trzymaj sie :tak: cos sie stalo ?
ninonka - milego ogladania :-)
maggie_f - a dziekuje, zyje sobie i testy robie :-p Kolorowych snow kochana

Do góry