reklama
Haszitka
może kiedyś...
HEJ KOCHANE, JA JAK SIĘ POŁOŻYŁAM TAK SPAŁAM PRZEZ 3 GODZINKI.
MÓJ M. W PRACY NA NOCKE POSZEDŁ I SPAĆ MUSZE SAMA, ALE NASZCZĘŚCIE JUŻ NA NOWYM MIĘCIUTKIM ŁÓŻECZKU
niunia27 tak kochana już wypoczełam, tzn wyspałam się przez 3 godziny i chyba wcześniej spać dziś nie pójde. Mówisz że jedziemy na tym samym wóżku, czyli sugeruje że też studiujesz...???
nie kochana, nie studiuje, ale jak będę miała dobrze płatną pracę to idę od października na jakieś uzupełniające.
Miałam na myśli czas na test. U mnie @ około 18-go. Ale testować przed nie zamierzam.
O
onka
Gość
maggie_f Niunia27 oby kochane, też w tym samym czasie + - testujemy super !!!! dziewczyny ale było by fajnie kurcze no.
TRZYMAM ZA NAS KCIUKI
TRZYMAM ZA NAS KCIUKI
K
Kinga85
Gość
ide poryczeć bo po prostu nie wytrzymam
co za wieczór!:--( ;-(((( .........
co za wieczór!:--( ;-(((( .........
O
onka
Gość
shingle WITAJ KOCHANA
JA DZIEWCZYNKI UCIEKAM OGLĄDAC NA HBO COMEDY FILM JAKIS PRZYSZYWANY WUJEK SIĘ ZACZĄŁ... ZAJRZE PÓŹNIEJ :-)
JA DZIEWCZYNKI UCIEKAM OGLĄDAC NA HBO COMEDY FILM JAKIS PRZYSZYWANY WUJEK SIĘ ZACZĄŁ... ZAJRZE PÓŹNIEJ :-)
maggie_f
Fanka BB :)
Witaj shingle - co u Ciebie?
ninonka - ja też trzymam kciuki :-)
niunia27 - ja też przed terminem nie będę testować, to chyba dobre podejście, nie ma co się nakręcać
Dziewczyny, ja zmykam do łóżka, coś mnie ostatnio szybko ścina z nóg. Tak więc, spokojnej nocy Kochane i do juterka.
ninonka - ja też trzymam kciuki :-)
niunia27 - ja też przed terminem nie będę testować, to chyba dobre podejście, nie ma co się nakręcać
Dziewczyny, ja zmykam do łóżka, coś mnie ostatnio szybko ścina z nóg. Tak więc, spokojnej nocy Kochane i do juterka.
reklama
Podziel się: