reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jasne że poczekamy;-):tak:
mierzyłam sobie temp i mam 37,5 !!:szok: to duzo nie?

Zależy o jakiej porze i gdzie mierzyłaś. Najważniejsza to ta rano, w ciągu dnia jak mierzyłam ok 15Godz to miałam 37.6(w pochwie) 37.2(w buzi) a rano było odpowiednio 37.3, i 37.
Może i zwariowałam z tym mierzeniem ale trzeba sie czymś uspokoić. Taki objaw to chyba dobry?
A może i nie, taką temperaturę miałam wielokrotnie i w ciąży nie byłam ta wredna @ przychodziła.

HEJ KOCHANE JA WŁAŚNIE NIE DAWNO WRÓCIŁAM ZE SZKOŁY I MIAŁAM BÓLE W OKOLICACH LEWEGO JAJNIKA, ALE TO MOŻE OD DŁUGIEGO SIEDZENIA... NIE WIEM.
IDE SIĘ POŁOŻYĆ ZARAZ BO BARDZO ZMĘCZONA JESTEM. ODEZWE SIĘ WIECZORKIEM, TYM CZASEM KOCHANE I JA JESZCZE PONAD TYDZIEŃ CZEKANIA Z PYTANIEM PRZYJDZIE @ CZY NIE PRZYJDZIE @

-------------------------------
TESTUJEMY 20/21 STYCZNIA

Jedziemy na podobnym wózku.
Już wypoczęłaś?:-)

kochana ja już po nie jednym badaniu... M.już po drugim w poniedziałek wyniki... a we wtorek wizyta u specjalisty... w Invimedzie mam nadzieje że w końcu będę wiedziała na czym polega problem... bo narazie nic badania nie wykazują?

A badania dopiero przede mną:nerd:

reklama
Kinga85 - daj znać jak 'sikacz' wyszedł. Oby były II to byś na betkę już rozanielona pobiegła :-) czekam(y)... :-)

katya25 - życzę Ci udanego pobytu w Polsce w takim razie. Najgorsze mrozy i tak Cie ominęły, szczęściaro. Ciesz się pobytem i zaglądnij jak będziesz miała chwilę i dostęp do mniej prototypowego kompa :-D:tak:

niunia27 ja mierzę rano i wieczorem i mam zawsze powyżej 37
z Filipem miałam podobnie:tak:
maggief no jutro rano zrobię ale mam stresa że zobacze I kreskę... wtedy na tą betę to bym szła bardzo zdołowana.. no ale może bedzie inaczej.
dziekuje

niunia27 ja mierzę rano i wieczorem i mam zawsze powyżej 37
z Filipem miałam podobnie:tak:
maggief no jutro rano zrobię ale mam stresa że zobacze I kreskę... wtedy na tą betę to bym szła bardzo zdołowana.. no ale może bedzie inaczej.
dziekuje

To skoro ty miałaś tak w ciąży to ja nie powinnam mieć tak nie będąc w ciąży - coś nie tak:confused:

reklama
HEJ KOCHANE, JA JAK SIĘ POŁOŻYŁAM TAK SPAŁAM PRZEZ 3 GODZINKI.
MÓJ M. W PRACY NA NOCKE POSZEDŁ I SPAĆ MUSZE SAMA, ALE NASZCZĘŚCIE JUŻ NA NOWYM MIĘCIUTKIM ŁÓŻECZKU :tak::tak::tak::tak::tak:

Kinga85
to dobrze, ze mama dochodzi pomalutku do siebie. Czekam na wieści od Ciebie w związku z fasolką, Twoja fasolką kochana :-)

martyna222
2 lata to naprawdę długie starania, kurcze no ale myślę że uda Wam się już niebawem, wierz w to i będzie dobrze!

maggie_f
superaśnie kurcze grill w środku zimy, zchrumała bym jakiegoś szszłyczka... hehe A Ty kochana chociaż się rozerwałaś :-) SUPER!'

katya25 jak tam się czujesz w POLSCE??? A komputer jaki jeste taki jest i nie narzekaj kurcze hehe bo masz przynajmniej kontakt z nami :-) Pozdrawiam Cię cieplutko :-)

niunia27 tak kochana już wypoczełam, tzn wyspałam się przez 3 godziny i chyba wcześniej spać dziś nie pójde. Mówisz że jedziemy na tym samym wóżku, czyli sugeruje że też studiujesz...???

Do góry