reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej Dziewczynki z wieczorka,

Nie łapać mi tu żadnych dołków - ja złapałam wczoraj ale się wygrzebałam - i teraz będę odkopywać te które zaczynają dołkować :-):-D:-)

Ostatnia edycja:
przestałam już myśleć że może się udało nie ma na to chyba siły... kolejne rozczarowanie...tak już 2 lata ... boże ile jeszcze??

My prawie 3 i teraz jak sie udalo to mowie "bylo warto tyle czekac" bardzo doceniam kazdy dzien ciazy...U mnie tez niektore badanka ok...Ale M niby mial infekcje kiedys jak byl chlopcem i mu powiedzial lekarz ze nie bedzie mial dzieci....Tak sie tym zestresowal ze nie moglam go teraz namowic na badania :( ale w koncu mi sie udalo i powiedzial ze w styczniu zrobi...Ale juz nie musi:-)

maggief fajnie że mąż zabrał sie na grila! :-) tylko sie cieszyć.

Kupiłam sikacza i jutro bede rano robiła... moj ostatni test przed poniedziałkową betą :baffled:

Katya25 A oto nazwy angielskie tego co stosowałam

Evening Primrose Oil 1000mg - wiesiołek, ja kupiłam w Nutri centre ale widziałam w Tesco to samo ale dużo tańsze.

Angus Castus- to jest to co w Polsce kupisz pod nazwą Castagnus, Kupiłam w Nutri centre

Trying for baby - Witaminki dla kobiet starających się o dzidzię - Tesco

Asc Plus (For Men)- to dla M- kupione w Nutri Centre

A magnumB6 i wit C kupiłam w POlsce ale tutaj na pewno też można.\
Zioła z liścia maliny dostałam i przywrotnika ale można je kupić w Nurti Centre.

Życzę powodzenia!!!!!!!!!!
Dziekuje ci kochana ja jestem teraz w pl wiec co bede mogla tutaj dostac to kupie a reszta w uk.:tak:Wielkie dzieki!!!!:-) A jak ty sie czujesz????

reklama
Cześć Dziewczynki,
Miłego dzionka dla wszystkich :-)
katya25 – Ty chyba już jesteś w Polsce kochana?? Dzięki za troskę, uśmiałam się z dowcipu :-):-D
Ninonka – wróciłam, już bez dołka tylko, że teraz Ciebie nie ma – w szkółce przesiadujesz chyba. Już wszystko ok., miałam wczoraj rozchwiany emocjonalnie dzień. Obrywało się każdemu, kto coś ode mnie chciał, więc jeszcze bym coś głupiego napisała.
Kinga85 – dzięki za wsparcie. Jak tam mama?? W poniedziałek betka?? Trzymam kciuki
Gosiula23rex – i jak tam? Niezłego psikusa ci mąż wywinął z tym testem. Testowałaś jeszcze raz?? Daj znać bo zaczynam się martwić :tak:
Beti – już po dole, zakopany, nie bij :-D:-D:-D Dzięki za Mychę - super, Kochana jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziaas – GRATULACJE :-) Super, mówiłam że wszystko będzie ok.
Oj tak kochana juz czuje ze tu jestem ....nos mam jak rudolf:-) ciesze sie ze choc troszke poprawilam ci humorek, jutro u tesciowej troszke nadrobie pisanie bo u moich rodzicow to chyba jest jeszcze prototyp kompa:-D:-D:-D Buzka i glowa do gory!!!

Do góry