reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HEJ, PO DŁUŻEJ CHWILI OGLADANIA STWIERDZILAM, ŻE ZA BARDZO PSYCHICZNY JEST TEN FILM I WYŁĄCZYŁAM.... ZARAZ SOBIE OGLADNE COŚ NORMALNEGO, A DOKŁADNIE LONDYŃCZYKÓW KOLEJNY ODCINEK :-)

Kinga85
CO SIĘ STAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kinguś Kochanie, a kiedy Ci wypada pierwszy dzień spodziewanej @. Rybko nie załamuj się! Czasami jest tak, że nawet dopiero tydzień po spodziewanej @ test wychodzi pozytywnie. Boże kochany, wiem niestety przez co przechodzisz bo ja miałam tak wiele razy. Ale uszy do góry! Może owulacja Ci się przesunęła. Najlepiej poczekaj do poniedziałku i zrób betę tak jak planowałaś. Może być tak, że stężenie hormonu jest niskie i test jeszcze go nie wykrył. Trzymaj się kochana!

Boze ile emocji nas kosztuje te wyczekiwanie

Najgorsze jest zawsze rozczarowanie...

Kinga nie przejmuj sie nawet jakby sie nie udało teraz to uda sie innym razem , kiedys napewno

Jestem z Toba, trzymaj sie mocno !

Kinga wg mnie powinnas pojsc do lekarza i zrobic usg "dowcipne". Wtedy lekarz na pewno postawi jakas diagnoze.
Poki co sciskam Cie baardzo mocno. Nie zalamuj sie...

...mąż mnie namówił na test
zrobiłam i wyszła jedna kreska..
załamałam sie
żałuje....

Kinga poki nie ma @ jest nadzieja moze faktycznie pozniej doszlo do zaplodnienia i jeszcze nie ma nawet tygodnia po dniu spodziewanej @ skoro mowilas ze 31.12 moglo dosc to jeszcze do tygodnia po pare dni...Spokojnie nie ma @ a slyszalam o dziewczynach ktorym test nawet w 3mc nie wyszedl a byly...Beta wszystko wyjasnie trzymam kciuki..Jak nie ten cykl to nastepny jest nadzieja....W koncu sie przeciez uda jestes mloda masz duuuuzo czasu juz jednego kochanego szkraba...Pomysl o kobietkach co juz wiele lat probuja i nie maja nawet jednego szkbraba a zegar bilologiczny tyka gin mowi ze nadzieja slabnie....

reklama
witam dziewczynki:-)
Maggie cieszę się, że już po dole:-):-)
Ninonka jak film kochana?:-)
Kinga nie załamuj się, dziewczyny mają rację, póki nie ma @ nic nie wiadomo:tak:, jeśli jest opóźniona wybierz się na betkę:tak:

Do góry