reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
trzymam kciuki aby sie wam jak najszybciej udało !

wiem ze trudno o cierpliwość, póki co jedyne co nam zostaje to wspierac sie nawzajem

dzieki :)

ja sobie daje jeszcze jakies pół roczku jak sie nie uda to tez skorzystam z poradni leczenia niepłodności a moze nawet zdecyduje sie na inseminacje, ale to dalekie plany i mam nadzieje ze ze do nich nie dotrwam , póki co bede z m działac dalej :D w sumie jest to nawet przyjemne hehe

dziewczyny proszę nie łapcie dołków
Wszystko będzie dobrze, pozytywne myślenie to podstawa :tak:
Buziaczki***
miłego wieczoru
:happy:

reklama
Do góry