reklama
martyna222
udało się ! :)
przestałam już myśleć że może się udało nie ma na to chyba siły... kolejne rozczarowanie...tak już 2 lata ... boże ile jeszcze??
martyna222
kochana ja już po nie jednym badaniu... M.już po drugim w poniedziałek wyniki... a we wtorek wizyta u specjalisty... w Invimedzie mam nadzieje że w końcu będę wiedziała na czym polega problem... bo narazie nic badania nie wykazują?no 2 latka to juz długi okres staranek, a mąz robił badania nasienia?
martyna222
dzięki za wsparcie... wiesz zawsze się można komuś wygadać dobrze że jest takie forum...trzymam kciuki aby sie wam jak najszybciej udało !
wiem ze trudno o cierpliwość, póki co jedyne co nam zostaje to wspierac sie nawzajem
ja za ciebie też trzymam kciuki ....!!!
dzieki
ja sobie daje jeszcze jakies pół roczku jak sie nie uda to tez skorzystam z poradni leczenia niepłodności a moze nawet zdecyduje sie na inseminacje, ale to dalekie plany i mam nadzieje ze ze do nich nie dotrwam , póki co bede z m działac dalej w sumie jest to nawet przyjemne hehe
ja sobie daje jeszcze jakies pół roczku jak sie nie uda to tez skorzystam z poradni leczenia niepłodności a moze nawet zdecyduje sie na inseminacje, ale to dalekie plany i mam nadzieje ze ze do nich nie dotrwam , póki co bede z m działac dalej w sumie jest to nawet przyjemne hehe
K
Kinga85
Gość
dziewczyny proszę nie łapcie dołków
Wszystko będzie dobrze, pozytywne myślenie to podstawa
Buziaczki***
miłego wieczoru
Buziaczki***
miłego wieczoru
reklama
martyna222
już mi przeszło teraz jest mi jakoś lepiej... nie ma to jak zmiennoś nastrójów...!!!dziewczyny proszę nie łapcie dołków
Buziaczki***
miłego wieczoru
Podziel się: