Syneczki2 trzymam kciuki i dmucham zeby sie udalo, a mialas juz takie dlugie cykle? A na pewno nie bylo przytulanek, wiesz wczoraj czytalam o tym jak moga przesowac sie dni plodne u kobiet, moze u ciebie tak wlasnie bylo???:-)Hmmm to ja mam teraz dokładnie tak jak jak mówisz. Czekam za @ idę do toalety myśląc że to ona a to biały śluz. I tak już od tygodnia prawie. Dodam że dziś 41 dzień już zaczęłam dopuszczać do siebie myśl że może jednak...Jak m dziś przed wyjazdem do pracy wspomniałam o moich podejrzeniach to spytał tylko "no ale niby jak? niby kiedy?" no właśnie dlatego dopiero dziś mu powiedziałam o moich domysłach bo wcześniej wydawało mi się to niemożliwe, ale ile można czekać. Dziś zasuwam do apteki.
reklama
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Parę dni mnie nie było a tu takie wielkie zmiany!
Dziewczynki! Tym, które zafasolkowały BARDZO SERDECZNIE GRATULUJĘ!
A za te, które jeszcze nie są pewne do końca wyniku TRZYMAM KCIUKI! Będzie dobrze!
Jeżeli chodzi o biały śluz i brak @ to może on wskazywać na ciążę. Ja tak miałam przy pierwszej fasolce. Też było tak, że biegałam do toalety myśląc,że to @, a tu kuku. Tylko śluz. Tak więc Syneczki2 głowa do góry i bądź dobrej myśli.
Pozdrawiam! Zmykam do pracy!
Dziewczynki! Tym, które zafasolkowały BARDZO SERDECZNIE GRATULUJĘ!
A za te, które jeszcze nie są pewne do końca wyniku TRZYMAM KCIUKI! Będzie dobrze!
Jeżeli chodzi o biały śluz i brak @ to może on wskazywać na ciążę. Ja tak miałam przy pierwszej fasolce. Też było tak, że biegałam do toalety myśląc,że to @, a tu kuku. Tylko śluz. Tak więc Syneczki2 głowa do góry i bądź dobrej myśli.
Pozdrawiam! Zmykam do pracy!
katya25 kasiulek82 moje cykle zawsze były dłuższe ale nie przekraczały 37 dni a w tym cyklu przytulanki były oczywiście ale przed prawdopodobną owulacją w każdym razie tak to na dzień dzisiejszy pamiętam. Najgorsze w tym wszystkim jest to że tak do końca nie wiem ile ten cykl miał lub ma trwać bo to dopiero miała być druga @ po porodzie. Przez ostatnie 2 tygodnie podbrzusze tak mnie bolało ze byłam pewna że @ przyjdzie a od niedawna coraz mniej a dziś już wogóle zamiast tego biały sluz i wszelkie symptomy na @ odeszły w siną dal. Najbardziej boję się że to jakieś rozregulowania bo tak bardzo chcieliśmy zacząć działać w tym miesiącu. Nie chce mi się do końca wieżyć że taki noworoczny prezencik mamy w postaci fasolki zanim się zabraliśmy za jej produkcję
Justys84
Fanka BB :)
ja nie wytrzymalam,zrobilam drugi test i jedna krecha:---( wiec to jakies zachwianie cyklu,a juz mialam nadzieje,ze drugi wyjdzie z dwoma kreseczkami tym bardziej,ze nie czuje,ze @ ma przyjsc,zadnych dolegliwosci jak co miesiac co o tym myslicie ?
czas do pracy moze przestane o tym ciagle myslec:-(
Zrob bete i bedziesz wiedziala ) Dla pocieszenia ja zrobilam test i wyszla II blada kreska a potem mocniejsza ale i tak uwazalam ze testy klamia i poszlam na bete...Beta cieszylam sie krotko bo sobie wmowilam ze za mala niby i ze dopiero lekarz...jak lekarz potwierdzil bylo juz ok A teraz glowkuje ze cos sie za dobrze czuje jak na ciaze ) w porownaniu do rowiesnic moich
reklama
O
onka
Gość
WITAJCIE KOCHANE, JA DZIŚ MAM TAKI PRZECIĘTNY HUMOR. MĄŻ WRÓCIŁ Z PRACY Z NOCKI, PRZED CHWILKĄ WSTAŁ NA CHWILE ZROBIŁAM OBIADEK I TAK NA BB DO WAS USIADŁAM. IDE ZARAZ DO MIASTA POKSEROWAC PARE STRON Z KSIĄŻEK KTÓRE POZYCZYŁAM I W WEEKEND SZKOŁA.... JAK MI SIE NIE CHCE TAM IŚĆ BLE..
Beti1975 mam nadzieje, że dziś już smutasów nie złapałaś i chodzisz uśmiechnięta ???
katya25 obowiążkowo musisz zaglądać, bo jak wrócisz po tygodniu to może sz się już nie odnaleźć, a dziewczyny skrobająz dnia na dzień, że hej.... :-)
Miłych zkupów i spokojnego lotu :-)
Kinga85 jak mama, czy już po??? Bo tak od rana o Tobie myślę i o mamie Twojej???
A co do Twojej spóźniającej się @ to ja jestem pewna, że to fasoka :-)
gosiula23rex za kila dni zrób kolejny nalepiej w dniu lub po dniu spodziewanej @ i niech Ci wyjdą II mocniste tego Ci życze!!!
Justys84 pamiętaj kochana że testy nie dają 100% pewności, najlepiej idz do lekarza on Ci powie co i jak tam, ale poprostu jeszcze poczekaj. Albo tak jak Kroptusia radzi na bete i bedziesz wiedziec :-)
maggie_f waracaj mi tu kurcze! I wal prosto z mostu co jest!!!!
Beti1975 mam nadzieje, że dziś już smutasów nie złapałaś i chodzisz uśmiechnięta ???
katya25 obowiążkowo musisz zaglądać, bo jak wrócisz po tygodniu to może sz się już nie odnaleźć, a dziewczyny skrobająz dnia na dzień, że hej.... :-)
Miłych zkupów i spokojnego lotu :-)
Kinga85 jak mama, czy już po??? Bo tak od rana o Tobie myślę i o mamie Twojej???
A co do Twojej spóźniającej się @ to ja jestem pewna, że to fasoka :-)
gosiula23rex za kila dni zrób kolejny nalepiej w dniu lub po dniu spodziewanej @ i niech Ci wyjdą II mocniste tego Ci życze!!!
Justys84 pamiętaj kochana że testy nie dają 100% pewności, najlepiej idz do lekarza on Ci powie co i jak tam, ale poprostu jeszcze poczekaj. Albo tak jak Kroptusia radzi na bete i bedziesz wiedziec :-)
maggie_f waracaj mi tu kurcze! I wal prosto z mostu co jest!!!!
Podziel się: