reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hmmm to ja mam teraz dokładnie tak jak jak mówisz. Czekam za @ idę do toalety myśląc że to ona a to biały śluz. I tak już od tygodnia prawie. Dodam że dziś 41 dzień już zaczęłam dopuszczać do siebie myśl że może jednak...Jak m dziś przed wyjazdem do pracy wspomniałam o moich podejrzeniach to spytał tylko "no ale niby jak? niby kiedy?" no właśnie dlatego dopiero dziś mu powiedziałam o moich domysłach bo wcześniej wydawało mi się to niemożliwe, ale ile można czekać. Dziś zasuwam do apteki.
Syneczki2 trzymam kciuki i dmucham zeby sie udalo, a mialas juz takie dlugie cykle? A na pewno nie bylo przytulanek, wiesz wczoraj czytalam o tym jak moga przesowac sie dni plodne u kobiet, moze u ciebie tak wlasnie bylo???:-)

reklama
Parę dni mnie nie było a tu takie wielkie zmiany!
Dziewczynki! Tym, które zafasolkowały BARDZO SERDECZNIE GRATULUJĘ!
A za te, które jeszcze nie są pewne do końca wyniku TRZYMAM KCIUKI! Będzie dobrze!
Jeżeli chodzi o biały śluz i brak @ to może on wskazywać na ciążę. Ja tak miałam przy pierwszej fasolce. Też było tak, że biegałam do toalety myśląc,że to @, a tu kuku. Tylko śluz. Tak więc Syneczki2 głowa do góry i bądź dobrej myśli.
Pozdrawiam! Zmykam do pracy!

Kasiulka ja tez tak mysle, a teraz uciekam na sklepy bo do Polski jutro lece a trzeba cos zakupic, wiec do zobaczenia potem dziewczynki pa pa :-)

katya25 kasiulek82 moje cykle zawsze były dłuższe ale nie przekraczały 37 dni a w tym cyklu przytulanki były oczywiście ale przed prawdopodobną owulacją w każdym razie tak to na dzień dzisiejszy pamiętam. Najgorsze w tym wszystkim jest to że tak do końca nie wiem ile ten cykl miał lub ma trwać bo to dopiero miała być druga @ po porodzie. Przez ostatnie 2 tygodnie podbrzusze tak mnie bolało ze byłam pewna że @ przyjdzie a od niedawna coraz mniej a dziś już wogóle zamiast tego biały sluz i wszelkie symptomy na @ odeszły w siną dal. Najbardziej boję się że to jakieś rozregulowania bo tak bardzo chcieliśmy zacząć działać w tym miesiącu. Nie chce mi się do końca wieżyć że taki noworoczny prezencik mamy w postaci fasolki zanim się zabraliśmy za jej produkcję

ja nie wytrzymalam,zrobilam drugi test i jedna krecha:-:)-:)-( wiec to jakies zachwianie cyklu:confused:,a juz mialam nadzieje,ze drugi wyjdzie z dwoma kreseczkami tym bardziej,ze nie czuje,ze @ ma przyjsc,zadnych dolegliwosci jak co miesiac:no: co o tym myslicie ?

Cześć Dziewczynki,

Ja tylko na chwilkę, przywitać się. Mam dziś mega doła - widać każdemu się zdarza. :-:)-:)-( Ale ponieważ nie chcę Was zarażać smutkami, nie będę się dziś udzielać, może do jutra przejdzie. Buziaki

czas do pracy moze przestane o tym ciagle myslec:-(

Zrob bete i bedziesz wiedziala :)) Dla pocieszenia ja zrobilam test i wyszla II blada kreska a potem mocniejsza ale i tak uwazalam ze testy klamia i poszlam na bete...Beta cieszylam sie krotko bo sobie wmowilam ze za mala niby i ze dopiero lekarz...jak lekarz potwierdzil bylo juz ok :) A teraz glowkuje ze cos sie za dobrze czuje jak na ciaze :)) w porownaniu do rowiesnic moich

reklama
WITAJCIE KOCHANE, JA DZIŚ MAM TAKI PRZECIĘTNY HUMOR. MĄŻ WRÓCIŁ Z PRACY Z NOCKI, PRZED CHWILKĄ WSTAŁ NA CHWILE ZROBIŁAM OBIADEK I TAK NA BB DO WAS USIADŁAM. IDE ZARAZ DO MIASTA POKSEROWAC PARE STRON Z KSIĄŻEK KTÓRE POZYCZYŁAM I W WEEKEND SZKOŁA.... JAK MI SIE NIE CHCE TAM IŚĆ BLE..

Beti1975 mam nadzieje, że dziś już smutasów nie złapałaś i chodzisz uśmiechnięta ???

katya25 obowiążkowo musisz zaglądać, bo jak wrócisz po tygodniu to może sz się już nie odnaleźć, a dziewczyny skrobająz dnia na dzień, że hej.... :-)
Miłych zkupów i spokojnego lotu :-)

Kinga85 jak mama, czy już po??? Bo tak od rana o Tobie myślę i o mamie Twojej???
A co do Twojej spóźniającej się @ to ja jestem pewna, że to fasoka :-)

gosiula23rex za kila dni zrób kolejny nalepiej w dniu lub po dniu spodziewanej @ i niech Ci wyjdą II mocniste tego Ci życze!!!

Justys84 pamiętaj kochana że testy nie dają 100% pewności, najlepiej idz do lekarza on Ci powie co i jak tam, ale poprostu jeszcze poczekaj. Albo tak jak Kroptusia radzi na bete i bedziesz wiedziec :-)

maggie_f
waracaj mi tu kurcze! I wal prosto z mostu co jest!!!!

Do góry