reklama
K
Kinga85
Gość
gosiu dziękuję Ci
ale jakoś mam wątpliwości bo testy chyba mnie nie lubią albo mam za bardzo rozcienczony mocz... nie wiem.
Ciesze się że Wam sie udało:-) Jutro jeszcze raz zrob ;-)
ale jakoś mam wątpliwości bo testy chyba mnie nie lubią albo mam za bardzo rozcienczony mocz... nie wiem.
Ciesze się że Wam sie udało:-) Jutro jeszcze raz zrob ;-)
gosiula23rex
Fanka BB :)
Kinga85
Nie wolno tak myśleć liczy się pozytywne myślenie
A po za tym masz w domku prześlicznego synusia Patrz cały czas na niego to może się tak zapatrzysz, że coś z tego będzie!!! Zobaczysz!! A u mnie mała radość ale będzie co ma być nie teraz to wtedy gdy samo zechce zamieszkać u mnie w brzuszku
Nie wolno tak myśleć liczy się pozytywne myślenie
A po za tym masz w domku prześlicznego synusia Patrz cały czas na niego to może się tak zapatrzysz, że coś z tego będzie!!! Zobaczysz!! A u mnie mała radość ale będzie co ma być nie teraz to wtedy gdy samo zechce zamieszkać u mnie w brzuszku
Kinga mężuś w domku się obija:-):-), no też nie tak do końca bo obiadki musi robić:-)ale przez to mam co chwilę tel do pracy z pytaniami a ile posoolić, a ile ma się gotować, a jak mam to zrobić...etczwariuje:-)
Kinga i Gosiu ja trzymam bardzo mocno kciuki
Kinga i Gosiu ja trzymam bardzo mocno kciuki
Justys84
Czesc ale sie duzo zmienilo u was od wczoraj:-)Katerinka gratuluje,gosiula trzymam mocno kciuki zeby sie udalo,Kinga85 widze,ze u ciebie dalej brak@ ale to tylko dobrze wrozyze mna tak samo dalej nie mam @ i jak bym zaszla to jakies 8-9 dni temu,zobaczymy bo pierwszy test wyszedl negatywnie w poniedzialek ide do lekarza,bo jak to jakies rozregulowanie to bedzie mi musial cos poradziczeby dalej mogla myslec nad starankami,fajnie tak poczytav co u was,szkoda,ze mam tak malo czasu
K
Kinga85
Gość
Justys to ty 31-1 zaciążyłas tak? no oby to była fasolinka, na test stanowczo za szybko. poczekałabym do poniedziałku na twoim miejscu badz dobrej mysli.
Beti bo tacy sa własnie faceci...;-) dzieki za kciuki przyda sie wsparcie:-)
gosiu wiem wiem.... ale wiesz ja juz tyle tych testow robilam i za kazdym razem zonk tak wiec wiesz... jak to nie zwątpić. No ale co ma być to bedzie. Jak to nie dzidzia to w przyszlym tygodniu biore tabsy na wywolanie.
Beti bo tacy sa własnie faceci...;-) dzieki za kciuki przyda sie wsparcie:-)
gosiu wiem wiem.... ale wiesz ja juz tyle tych testow robilam i za kazdym razem zonk tak wiec wiesz... jak to nie zwątpić. No ale co ma być to bedzie. Jak to nie dzidzia to w przyszlym tygodniu biore tabsy na wywolanie.
Justys84
no bede czekac,test zrobilam,bo @ sie spoznia a wedlug moich obliczen powinnam miec wczesniej dni plodne,no i myslalam,ze wtedy sie udalo,no a potem przytulanki 1,a teraz brak @ moze sie udalomysle pozytywnie to znaczy raz mysle ze sie udalo,raz ze to niemozliwe,a wiecie jak to jest ta niepewnosc,Kinga85 bedziesz powtarzac testowanie ?bo jak chyba w niedziele powtorze to chyba juz powinno wyjsc co myslicie dziewczyny,kurcze ale sie rozpisalama w poniedzialek do gina jak @ nie przyjdzie
K
Kinga85
Gość
justys Ty jestes w podobnej sytuacji bardzo jak Ja
ja dni płodne miałam od 19-22 jakoś tak i wtedy sie przytulalismy. potem przytulanki 31go grudnia i nic pozatym. I własnie chyba wtedy zaciażyłam tz nie jestem pewne ale brak @ tak mi podopwiada. Gin mysli podobnie.
Ja test robię w niedziele a w pn ide na bete. juz powinno byc wiadomo. U ciebie też tak msyle... trzymam kciuki
wiecie co... zauważyłam że mam biały śluz
miałyscie tak? (pytanie do dziewczyn ktore juz zafasolkowały)
ja dni płodne miałam od 19-22 jakoś tak i wtedy sie przytulalismy. potem przytulanki 31go grudnia i nic pozatym. I własnie chyba wtedy zaciażyłam tz nie jestem pewne ale brak @ tak mi podopwiada. Gin mysli podobnie.
Ja test robię w niedziele a w pn ide na bete. juz powinno byc wiadomo. U ciebie też tak msyle... trzymam kciuki
wiecie co... zauważyłam że mam biały śluz
miałyscie tak? (pytanie do dziewczyn ktore juz zafasolkowały)
Hmmm to ja mam teraz dokładnie tak jak jak mówisz. Czekam za @ idę do toalety myśląc że to ona a to biały śluz. I tak już od tygodnia prawie. Dodam że dziś 41 dzień już zaczęłam dopuszczać do siebie myśl że może jednak...Jak m dziś przed wyjazdem do pracy wspomniałam o moich podejrzeniach to spytał tylko "no ale niby jak? niby kiedy?" no właśnie dlatego dopiero dziś mu powiedziałam o moich domysłach bo wcześniej wydawało mi się to niemożliwe, ale ile można czekać. Dziś zasuwam do apteki.
reklama
Czesc dziewczyny ja dopiero do kompa zasiadlam a juz tyle wiadomosci w plecy
Dziewczynki ja mysle ze zafoasolkowalyscie no w koncu ile sie @ moze spozniac?Sama wiem po sobie jakim mozna byc niedowiarkiem, dopiero jak sie zobaczy wyniki albo gin. potwierdzi to czlowiek zaczyna wierzyc!!!
Gosiula a nawet druga bardzo blada kreska oznacza pozytywny wynik (napewno bedzie sie zmieniac w kolejnych dniach na mocniejszy kolor bo hormonek bedzie wzrastal) wiec kochana na razie nieoficjalnie......ale zajebiscie:-) ups przepraszam za slownictwo, ale sie ciesze!!!!
Daj znac koniecznie jak kreseczka sie zmienia. Buziaki!!!
Dziewczynki ja mysle ze zafoasolkowalyscie no w koncu ile sie @ moze spozniac?Sama wiem po sobie jakim mozna byc niedowiarkiem, dopiero jak sie zobaczy wyniki albo gin. potwierdzi to czlowiek zaczyna wierzyc!!!
Gosiula a nawet druga bardzo blada kreska oznacza pozytywny wynik (napewno bedzie sie zmieniac w kolejnych dniach na mocniejszy kolor bo hormonek bedzie wzrastal) wiec kochana na razie nieoficjalnie......ale zajebiscie:-) ups przepraszam za slownictwo, ale sie ciesze!!!!
Daj znac koniecznie jak kreseczka sie zmienia. Buziaki!!!
Podziel się: