reklama
Katerinka
Czasem złośnica
Elfa75 To na poprawę męskiego nasienia, to ASC PLUS a oto link to Nutri centre gdzie kupiłam to cudo.
Nutricentre - Asc Plus (For Men)
http://www.nutricentre.com/Products/Products/PID-BC54460.aspx
Sajonara gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nutricentre - Asc Plus (For Men)
http://www.nutricentre.com/Products/Products/PID-BC54460.aspx
Sajonara gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
ehh moj syn dopiero zasnął nocny marek jak Ja... hehe
Dziekuje dziewczyny za wsparcie jeżeli chodzi o moją mamę na pewno bedzie dobrze, musi być.
troche mnie dziś rano podbrzusze bolało i teraz też... w południe zawsze cisza.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie jeżeli chodzi o moją mamę na pewno bedzie dobrze, musi być.
troche mnie dziś rano podbrzusze bolało i teraz też... w południe zawsze cisza.
K
Kinga85
Gość
sajonara gratulacje!!! no prosze jak sie dziewczyny zaciążyły :-)
NINONKA miłej lekturki ;-) i dziekuje za ciepłe słowa :*
Beti urlop sie należy jak najbardziej! wypoczniecie
niunia27 wiesz ze ja jak widzę tą reklame z dzieciaczkami z gerbera to sie na maksa rozpływam i łzy mi napływają do oczu! powaznie... za każdym razem. Więc wiem co czuje twoj mąż
NINONKA miłej lekturki ;-) i dziekuje za ciepłe słowa :*
Beti urlop sie należy jak najbardziej! wypoczniecie
niunia27 wiesz ze ja jak widzę tą reklame z dzieciaczkami z gerbera to sie na maksa rozpływam i łzy mi napływają do oczu! powaznie... za każdym razem. Więc wiem co czuje twoj mąż
gosiula23rex
Fanka BB :)
Witam! Wczoraj mąż zrobił mi psikusa i kupił test ciążowy. Dziś rano zatestowałam i nie wiem sama jest druga kreska ale blada prawie nie widoczna I co ja mam myśleć! Nie chcę sobie robić nadziei, pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło.
gosiula23rex
Fanka BB :)
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć!!!Kciuki się przydadzą a jak to nie fasolka to potraktuję to jako pierwszy ważny krok do dzidziusia w brzuszku
K
Kinga85
Gość
Beti no to jak maz wroci to zmiana i Ty wyjedziesz;-) albo moze razem!
gosiula ja myślę że Ci sie udalo pewnie steżenie hormonu jest jeszcze słabe. Trzymam kciuki aby to byla dzidzia i jutro zrob rano jeszcze raz test:-)
gosiula ja myślę że Ci sie udalo pewnie steżenie hormonu jest jeszcze słabe. Trzymam kciuki aby to byla dzidzia i jutro zrob rano jeszcze raz test:-)
reklama
K
Kinga85
Gość
U mnie dziś 35dzień cyklu bez @
i czekam cierpliwie do niedzieli na zrobienie tesciku
i czekam cierpliwie do niedzieli na zrobienie tesciku
Podziel się: