reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM SIĘ I JA:-)
Ja się dobrze czuje ale brzusio ostatnio twardnieje częściej:dry:ale też mówiono że to jest normalne gorzej gdyby były regularne twardnienia:tak:

MADZIAS i jak Kacperek zadowolony z nowej butelki:-)

reklama

Załączniki

• brawo.gif
    brawo.gif
    12,1 KB · Wyświetleń: 35
ja dopiero teraz mam chwile,dzien mialam niezbyt fajny,bylismy z bratem w szpitalu,bo przestawal widziec ale go nie przyjeli stwierdzili cukrzyce i ma sie zglosic jutro,sptokalam tez mojego gina od razu sie zapytal co mi jest,myslalam,ze mnie nie pozna,a jednak,a tak to czuje sie dobrze tylko mnie boli przy siku,bylabym przygotowana to bym sie tam od razu dzisiaj zbadala ale to bylo tak na szybko jak jechalismy wszyscy z tym moim braciszkiem,martwie sie o niego strasznie:(

ja dopiero teraz mam chwile,dzien mialam niezbyt fajny,bylismy z bratem w szpitalu,bo przestawal widziec ale go nie przyjeli stwierdzili cukrzyce i ma sie zglosic jutro,sptokalam tez mojego gina od razu sie zapytal co mi jest,myslalam,ze mnie nie pozna,a jednak,a tak to czuje sie dobrze tylko mnie boli przy siku,bylabym przygotowana to bym sie tam od razu dzisiaj zbadala ale to bylo tak na szybko jak jechalismy wszyscy z tym moim braciszkiem,martwie sie o niego strasznie:(
Ojj Justyś to nie fajny dzień,kurcze a czemu nie przejeli go dzisiaj.Życze zdrowka dla brata,nie dziwie sie że sie martwisz. A co ci lekarz powiedział? Może masz coś z pęcherzem,albo jakieś zapalenie

Dziekuje Madziu,lekarz jak sie mnie zapytal to powiedzialam,ze mi nic nie jest tylko jestem z bratem,bo tak pewnie by mnie wzial na badanie,a ja nie bylam przygotowana kurcze,dowiem sie w poniedzialek to juz niedlugo,wydaje mi sie ze to pecherz,no dowiem sie w pon.ach wszyscy sie martwimy,my,rodzice,ach zawze cos musi byc:(

lekarz odeslal go do domu i powiedzial,ze ma normalnie jesc i jutro zmierzyc po sniadaniu cukier,dobrze,ze rodzice maja ten aparat do mierzenia,no i kazal mu przyjechac jak bedzie powyzej 180cukru

reklama
Do góry