reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
dziewczyny moze byc tak ze dzidzia mi naciska na pecherz i mnie boli,boli jak ide siku i teraz maly kopnal i tez tak zakłuło,szczerze powiem,ze wolalabym zeby to byl pecherz,a nie cos innego zwiazanego z fasolkiem

Pewnie dzidzia naciska Ci na pęcherz
A ja jade na zakupy,musze małemu zmienić butelki,mam z Lovi i Tomme Tippi.Ale z Lovi czytałam,że są szkodliwe

A dlaczego nie możesz mizerii? Przez to, że piersią karmisz?

O matko... tak mi przykro Kasiu :( :-( Światełko dla Aniołka.. buziam

Ja dziewczyny wyszywam dla mojego szkrbka, który w brzusiu siedzi takiego misia z serduchem:) Półkrzyżykiem wyszywam:) Tak pięknie wychodzi:) Jak skoncze tego misiaczka to pewnei jeszcze cos wyszyję dla dzidzi:)
a co do pęcherza to jak moja dzidzia mnie kopnie to mowię Wam..haha mało się nie posikam:)

Na pewno pięknie wychodzi:))

czy to narmalne,ze moja dzidzia daje o sobie znac tylko jak siedze!?dzisiaj kopie co jakis czas chyba wie ze sie martwie i daje znaki ze wszystko ok tam w brzuszku:),mam taka nadzieje

reklama
Madziu udanych zakupów:)
A misio wychodzi, wychodzi:)

czy to narmalne,ze moja dzidzia daje o sobie znac tylko jak siedze!?dzisiaj kopie co jakis czas chyba wie ze sie martwie i daje znaki ze wszystko ok tam w brzuszku:),mam taka nadzieje
Kochana mnie też kopie jak siedze przed kompem. :) Może to dlatego, że jak siedzimy to w brzuszku się ciaśniej robi i wiesz.. :)

Załączniki

• P1016489.jpg
    P1016489.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 26
Do góry