reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
jeju agniesiu,śliczne to masz:))!!tez takie chce;)
Kochana nic trudnego:) Idziesz do pasmanterii kupujesz taki obrazeczek, mulinę i wyszywasz w jedną stronę cały czas półkrzyżykiem:) (tzn. kreseczki w jedną stronę, już nie robiąc w drugą jak do krzyżyka tylko w jedną):)
Ja lecę zmywac i bede na tvnie oglądac rozmowy w toku:) Ciekawe o czym będzie dziś:)

o,dobrze,ze przypomnialas o rozmowach,bo znow zaponialam:/;) musze sie zastanowic nad tymi robotkami,bo sliczne to,a i tak nie mam co robic,a bylo by dla dzidzi:)

czy to narmalne,ze moja dzidzia daje o sobie znac tylko jak siedze!?dzisiaj kopie co jakis czas chyba wie ze sie martwie i daje znaki ze wszystko ok tam w brzuszku:),mam taka nadzieje
pewnie ja też tak miałam wcześniej a dlatego bo leżymy spokojnie czy siedzimy i też bardziej się skupiamy co są wyczuwalne kopniaczki później jak bedzie dzidzia wieksza to i nawet jak bedziesz chodzić itp.będziesz czuć;-)
Madziu udanych zakupów:)
A misio wychodzi, wychodzi:)
:)
śliczne:-)masz talent:tak:
Pewnie dzidzia naciska Ci na pęcherz
A ja jade na zakupy,musze małemu zmienić butelki,mam z Lovi i Tomme Tippi.Ale z Lovi czytałam,że są szkodliwe
jeśli chodzi o BPA(nie wiem czy dobrze napisałąm)to niestety narazie na naszym rynku 0% maja Tomme Tippi:tak:ale ja i tak kupie Lovi bo chwale sobie te butelki(chciałam Avent ale sa droższe a w niczym lepsze od Lovi nie sa tak więc Lovi kupuje):tak:można by wiele szkodliwych substancji znaleźć chodźby nawet w każdym wózku(w dzien dobry tvn mówiono o tym niedawno)i szczerze zwariowac można by było a jeśli chodzi o butelki to tylko może ta substanja być szkodliwa jak gorące picie wlewasz w nie i potem dajesz dziecku to pić no ale na rozum kto wlewa gorące picie w butelke;-)ja zawsze przestudzone wlewałam synkowi itp.tak wiec nie dajmy sie zwariowac:tak:

o,dobrze,ze przypomnialas o rozmowach,bo znow zaponialam:/;) musze sie zastanowic nad tymi robotkami,bo sliczne to,a i tak nie mam co robic,a bylo by dla dzidzi:)
No pewnie:) A wiesz jak to relaksuje:) hihi:) siadasz wyszywasz sobie i myślisz o dzidizolku o tym, że dla niego to robisz:) Normalnie super:)

Dzięki:) hehe:) to żaden talent tylko wyszywanie odpowiednim kolorkiem bo obrazeczek jest.. także po liniach jedzie się muliną:) No ale ladnie wygląda:) hihi:) Powiesze dzidziemu nad łóżeczkiem:)

pewnie ja też tak miałam wcześniej a dlatego bo leżymy spokojnie czy siedzimy i też bardziej się skupiamy co są wyczuwalne kopniaczki później jak bedzie dzidzia wieksza to i nawet jak bedziesz chodzić itp.będziesz czuć;-)

jeśli chodzi o BPA(nie wiem czy dobrze napisałąm)to niestety narazie na naszym rynku 0% maja Tomme Tippi:tak:ale ja i tak kupie Lovi bo chwale sobie te butelki(chciałam Avent ale sa droższe a w niczym lepsze od Lovi nie sa tak więc Lovi kupuje):tak:można by wiele szkodliwych substancji znaleźć chodźby nawet w każdym wózku(w dzien dobry tvn mówiono o tym niedawno)i szczerze zwariowac można by było a jeśli chodzi o butelki to tylko może ta substanja być szkodliwa jak gorące picie wlewasz w nie i potem dajesz dziecku to pić no ale na rozum kto wlewa gorące picie w butelke;-)ja zawsze przestudzone wlewałam synkowi itp.tak wiec nie dajmy sie zwariowac:tak:
Tak tu chodzi o BPA.Ja mam dwie butelki z Lovi,są bardzo fajne,ale dzisiaj jeszcze kupiłam Tomme Tippi:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry