reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziekuje Madziu,lekarz jak sie mnie zapytal to powiedzialam,ze mi nic nie jest tylko jestem z bratem,bo tak pewnie by mnie wzial na badanie,a ja nie bylam przygotowana kurcze,dowiem sie w poniedzialek to juz niedlugo,wydaje mi sie ze to pecherz,no dowiem sie w pon.ach wszyscy sie martwimy,my,rodzice,ach zawze cos musi byc:(
Kurcze,mam nadzieje że z bratem będzie wszystko dobrze. Justyś to boli Cie przy siku tak?? To ja myśle,że to pęcherz,ja miałam kiedyś problemy z pęcherzem potem z nerkami.Jeśli moge Ci coś doradzić to weź ciepłą,ale szybką kąpiel,załóż grube skarpetki i sie cieplutko ubierz. Ja to miałam jeszcze gorzej z pęcherzem więc uważaj żeby Ci sie bardziej nie zrobiło.Do poniedziałku już bliziutko

reklama
no nasila mi sie jak mi sie chce siku i potem jak juz zrobie to mnie tak pika,dzieki za rade:) ale z tym wygrzaniem to nie mam jak bo mam prysznic:/,niestety,cieplo sie ubiore i poloze po kocykiem

marzy mi sie takie wygrzanie w wannie musialabym do rodzicow sie wybrac mam nadzieje,ze z moim bratkiem bedzie dobrze balam sie ze to moze byc cos z trzustka albo watroba,no i wolalabym zeby go wzieli do szpitala i pobadali dokladnie mam nadzieje,ze lekarz wie co robi

marzy mi sie takie wygrzanie w wannie musialabym do rodzicow sie wybrac mam nadzieje,ze z moim bratkiem bedzie dobrze balam sie ze to moze byc cos z trzustka albo watroba,no i wolalabym zeby go wzieli do szpitala i pobadali dokladnie mam nadzieje,ze lekarz wie co robi
Pewnie,że lepiej jak go przebadają

dobrze ze maluszek daje o sobie znac co jakis czas bo tak to bym juz wogole byla przybita:(,ide pod prysznic i sie bede grzac pod kocykiem,pa Madziu

Wiesz co u mnie kiedyś było tak,że brata wzieli do szpitala z podejrzeniem wyrostka.Poleżał tydzień,przebadali go i wypuścili do domu z jaką diagnozą? - niewiadomo co mu było,ale przeszło więc go wypuścili

reklama
Do góry