reklama
Madziaas
Już jesteś:)
no i moj brat jedzie z powrotem do szpitala(
Justyś nie martw sie.Przebadają go i wszystko będzie dobrze.Trzymam kciuki
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witajcie kochane:-)
Chciałam się z Wami przywitać, bo dawno się nie odzywałam
U nas wszystko w porządeczku Bartuś kopie jak szalony i się już mega rozpycha, więc czasem jak mi przywali to masakra
We wtorek mamy następną wizytę, a wyniki badań jakie zrobiłam przed wizytą są chyba dobre, więc się cieszę:-)
Buziaczki dla Wszystkich Dziewczyn i odezwę się na 100% po wizycie
U nas wszystko w porządeczku Bartuś kopie jak szalony i się już mega rozpycha, więc czasem jak mi przywali to masakra
We wtorek mamy następną wizytę, a wyniki badań jakie zrobiłam przed wizytą są chyba dobre, więc się cieszę:-)
Madziaas
To super,że wszystko w porządku:-) To czekamy na wiadomości po wizycie:-)Witajcie kochane:-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczyny może zagłosujecie?? Linki są pod napisem Kacperek
Zagłosowałam na Kacperka:-) słodziak z niego
Madziaas
DziękujemyZagłosowałam na Kacperka:-) słodziak z niego
reklama
Cześć, cześć :-):-)
Madziu - zagłosowałam, oczywiście na najrozkoszniejszego bobaska, czyli Twojego Kacperka. Śliczny chłopczyk :-). Dużo zdrówka dla niego i mocne uściski :-):-).
Justys dużo zdrówka dla brata.
A ja właśnie włączyłam kompa z zamiarem napisania trochę do pracy mgr, ale oczywiście zaczęłam od odwiedzin bb :-):-) mój uzależniacz :-):-).
Madziu - zagłosowałam, oczywiście na najrozkoszniejszego bobaska, czyli Twojego Kacperka. Śliczny chłopczyk :-). Dużo zdrówka dla niego i mocne uściski :-):-).
Justys dużo zdrówka dla brata.
A ja właśnie włączyłam kompa z zamiarem napisania trochę do pracy mgr, ale oczywiście zaczęłam od odwiedzin bb :-):-) mój uzależniacz :-):-).
Podziel się: