reklama
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
JUSTYŚ nieprzejmuj się gadaniemja moja pierwszą ciąże mogłam chodzić biegać w 9 miesiącu wesele przetanczyłam z poprawinami a nic mi nie było nic nie bolało i jeszzce przenosiłam a ta ciąża w 6 tc plamiłam teraz mam problemy ze szyjka tak więc naprawde że teściowa czy w rodzinie miała takie ciąże to tylko się cieszyć bo teraz niestety jak się patrzy duuuzo jest takich kobiet które maja niestety w ciąży komplikacje i tego nie da się wybrać tak się poprostu dzieje co odpoczywaj i miej w nosie gadke teściowe
[*]
[*]
[*]:-(
JUSTYŚ nieprzejmuj się gadaniemja moja pierwszą ciąże mogłam chodzić biegać w 9 miesiącu wesele przetanczyłam z poprawinami a nic mi nie było nic nie bolało i jeszzce przenosiłam a ta ciąża w 6 tc plamiłam teraz mam problemy ze szyjka tak więc naprawde że teściowa czy w rodzinie miała takie ciąże to tylko się cieszyć bo teraz niestety jak się patrzy duuuzo jest takich kobiet które maja niestety w ciąży komplikacje i tego nie da się wybrać tak się poprostu dzieje co odpoczywaj i miej w nosie gadke teściowe
tak mi przykro nie wiem co napisac brak mi słów bardzo mocno tulam:---(światełko dla AniołkaCześć dziewczynki. Ja już po wizycie i niestety maleństwo się nie rozwija od 6 tyg. Jutro na zabieg jadę. Odezwę się po weekendzie jak już ochłonę.
[*]
[*]
[*]:-(
Madziaas
Już jesteś:)
Nie przejmuj sie Justyś jej gadaniem i nie denerwuj sieale sie dzisiaj wku.....m:/,wczoraj przy akazji jak byla u mnie tesciowa na dole to sie wygadalam,ze mnie boli ten brzuch,no to dzisiaj z rana pije sobie kawe,a ona schodzi na dol i tak gdzie cie to bolalo cala noc spac nie umialam,szkoda by tego bylo itp.,a na koncu ze ona takich problemow nie miala cala ciaze przepracowala itd. i u niej w rodzinie tez nie,czyli znow ja jestem jakas inna!,a do tego mam jej zaraz powiedziec jak mnie zaboli znowu,ciekawe co mi doradzi,kurde!
Madziaas
Ja też nie moge przestać o niej myśleć:-(ciekawe jak sie nasza Kasia trzyma,ach nie moge przestac o niej myslec,ja sie wzielam za lekkie sprzatanko i musze sie wybrac po jakies miesko na niedziele
Tylko nie szalej z tym sprzątaniem
Madziaas
To nie sprzątaj nic Justyś,lepiej odpoczywajjednak nie sprzatam,znowu mam brzuch tak jakby napiety i troche ciagnie tak,ze posprzatalam tylko po lepkach i teraz postawie miesko na gulasz i siadam z herbatka
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
A dlaczego nie możesz mizerii? Przez to, że piersią karmisz?Mniam Też lubie mizerie,ale na razie nie moge
O matko... tak mi przykro Kasiu :-( Światełko dla Aniołka.. buziamCześć dziewczynki. Ja już po wizycie i niestety maleństwo się nie rozwija od 6 tyg. Jutro na zabieg jadę. Odezwę się po weekendzie jak już ochłonę.
Ja dziewczyny wyszywam dla mojego szkrbka, który w brzusiu siedzi takiego misia z serduchem Półkrzyżykiem wyszywam Tak pięknie wychodzi Jak skoncze tego misiaczka to pewnei jeszcze cos wyszyję dla dzidzi
a co do pęcherza to jak moja dzidzia mnie kopnie to mowię Wam..haha mało się nie posikam
Podziel się: