reklama
Aga ja też byłam troszkę podziębiona ale mi pomogła herbatka z cytrynką i mniszkiem lekarskim zamiast cukru, mleko z miodem i syrop z sosny zrobiony przez babcię M. No i przede wszystkim wygrzać się herbatką z lipy. W brew pozorom można podobno pić herbatkę z malin. Pytałam lekarza.Życzę zdrówka a może jednak przydałoby się kilka dni zwolnienia. Masz do nich prawo no chyba, że masz nieciekawą sytuację w pracy.
Cześć Kasiu, jeśli chodzi o moją pracę to nie mam najmniejszego problemu żeby pójśc na zwolnienie. Tu mam razcej bezpieczny grunt :-). Własnie dzisiaj kupiłam sobie herbatke z lipy i malin - jakaś mieszanka z ekologicznych obszarów Polski. Zobaczymy co to warte :-)
Ale Kochana co Ty piszesz o dzisiejszej wizycie ?? Weź to rozwiń bo ja mało z tego rozumiem... Jaki zabieg ?? O czym Ty w ogóle mówisz ???
Madziaas
Już jesteś:)
Właśnie przeczytałamHej Madzia, jesteś ??
Co się dzieje z Kasią?? Rzuciła hasło, że jutro idzie na zabieg i rozłączyła się. Kurcze martwię sie o nią. Może wiesz coś więcej ??
Madziaas
Kasiu kochana strasznie mi przykro:-( Nie wiem co napisać,trzymaj sie kochanie.To pewnie nic nie da,ale jestem z Tobą myślami.Trzymaj sie KasieńkoCześć dziewczynki. Ja już po wizycie i niestety maleństwo się nie rozwija od 6 tyg. Jutro na zabieg jadę. Odezwę się po weekendzie jak już ochłonę.
Właśnie przeczytałam
Kurcze ale się porobiło ... :---(.
Ja właśnie nie wiem o co dokładnie chodzi bo nie zdążyłam przeczytać wcześniejszych postów. Nie wiem czy coś się działo u niej czy to poprostu tak wyszło na wizycie. To jest jak jakiś koszmar :---(. Biedna Kasieńka :-(
Madziaas
Dzisiaj miała wizyte:-(Kurcze ale się porobiło ... :---(.
Ja właśnie nie wiem o co dokładnie chodzi bo nie zdążyłam przeczytać wcześniejszych postów. Nie wiem czy coś się działo u niej czy to poprostu tak wyszło na wizycie. To jest jak jakiś koszmar :---(. Biedna Kasieńka :-(
reklama
Głupie jest to wszystko.....:-(
Życie jest poprostu podłe . Kurcze jest tyle matek z czystego przypadku, komletnie do tego nie przygotowanych, nie dbających ani o ciąże ani później o dziecko i rodzą zdrowe dzieci, spokojnie donoszą ciąże.
A tu kobietka bda o siebie, hucha, dmucha i ciągle cos się pieprzy :---(.
Kasiula kochanie ja również jestem z Tobą myślami i serduchem.. Trzymaj się kochana cieplutko.
Podziel się: