reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki. Ja już po wizycie i niestety maleństwo się nie rozwija od 6 tyg. Jutro na zabieg jadę. Odezwę się po weekendzie jak już ochłonę.

reklama
Aga ja też byłam troszkę podziębiona ale mi pomogła herbatka z cytrynką i mniszkiem lekarskim zamiast cukru, mleko z miodem i syrop z sosny zrobiony przez babcię M. No i przede wszystkim wygrzać się herbatką z lipy. W brew pozorom można podobno pić herbatkę z malin. Pytałam lekarza.Życzę zdrówka a może jednak przydałoby się kilka dni zwolnienia. Masz do nich prawo no chyba, że masz nieciekawą sytuację w pracy.

Cześć Kasiu, jeśli chodzi o moją pracę to nie mam najmniejszego problemu żeby pójśc na zwolnienie. Tu mam razcej bezpieczny grunt :-). Własnie dzisiaj kupiłam sobie herbatke z lipy i malin - jakaś mieszanka z ekologicznych obszarów Polski. Zobaczymy co to warte :-)

Ale Kochana co Ty piszesz o dzisiejszej wizycie ?? Weź to rozwiń bo ja mało z tego rozumiem... Jaki zabieg ?? O czym Ty w ogóle mówisz ???

Hej Madzia, jesteś ??

Co się dzieje z Kasią?? Rzuciła hasło, że jutro idzie na zabieg i rozłączyła się. Kurcze martwię sie o nią. Może wiesz coś więcej ??

Cześć dziewczynki. Ja już po wizycie i niestety maleństwo się nie rozwija od 6 tyg. Jutro na zabieg jadę. Odezwę się po weekendzie jak już ochłonę.
Kasiu kochana strasznie mi przykro:-( Nie wiem co napisać,trzymaj sie kochanie.To pewnie nic nie da,ale jestem z Tobą myślami.Trzymaj sie Kasieńko

Kurcze ale się porobiło ... :-:)-:)-(.
Ja właśnie nie wiem o co dokładnie chodzi bo nie zdążyłam przeczytać wcześniejszych postów. Nie wiem czy coś się działo u niej czy to poprostu tak wyszło na wizycie. To jest jak jakiś koszmar :-:)-:)-(. Biedna Kasieńka :-(
Dzisiaj miała wizyte:-(

reklama
Głupie jest to wszystko.....:-(

Życie jest poprostu podłe :tak:. Kurcze jest tyle matek z czystego przypadku, komletnie do tego nie przygotowanych, nie dbających ani o ciąże ani później o dziecko i rodzą zdrowe dzieci, spokojnie donoszą ciąże.
A tu kobietka bda o siebie, hucha, dmucha i ciągle cos się pieprzy :-:)-:)-(.

Kasiula kochanie ja również jestem z Tobą myślami i serduchem.. Trzymaj się kochana cieplutko.

Do góry